De ga nekim spuzvama obloziteirfo je napisao/la:Sta ce danas da im radi najbolji igrac lige![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Prva pomisao kad sam ugledao sliku:
Ja sam majka sestoro djece i ti fazoni hahahahhaha
Ja sam majka sestoro djece i ti fazoni hahahahhaha
Imam neki dobar osjecaj za veceras.. Bod dobar, ali uz pristup kao do sada, pobjeda nebi trebala doci u pitanje!
Eh sad, pitanje je da li dozvoliti Erminu da se zagrijava prije utakmice i koliko, jer ocigledno da bi trebao poceti utakmicu. Medjutim evo dan je utakmice i nema informacije o povredama tako da ide ka boljem!
Eh sad, pitanje je da li dozvoliti Erminu da se zagrijava prije utakmice i koliko, jer ocigledno da bi trebao poceti utakmicu. Medjutim evo dan je utakmice i nema informacije o povredama tako da ide ka boljem!

@igrajlopte 🐦
- kolezeljovac
- Kontakt:
Danas Krpa na centarsut Veselog paucinu skida....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Nek se pricuva onih stepenica u Bristolu i kad bude ulazio u bus polako, smireno i top 

Kapitenu pod ruku i polahko...LjoZee je napisao/la:Nek se pricuva onih stepenica u Bristolu i kad bude ulazio u bus polako, smireno i top
@igrajlopte 🐦
Vjerovali ili nakon svih povreda i godina, Ermin i dalje ima najbrzi sprint u ekipi po POLAR sistemu koji koristimo 
To je ona urodjena genetika o kojoj je Amar govorio, ko to ima, ode vrlo rano iz nase lige

To je ona urodjena genetika o kojoj je Amar govorio, ko to ima, ode vrlo rano iz nase lige
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ne računajući Bogija, pretpostavljam 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Fareus1921
- Kontakt:
HAJDE ŽELEJZNIČAREEEEE
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
Raonffa je napisao/la:Ne računajući Bogija, pretpostavljam

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Želim da uputim jedno veliko i iskreno; Hvala 1921.ba, na svemu sto radite za klub i nas navijače!
Toplo preporučujem svima još jedno gledanje izvještaja sa utakmice Željo-Zrinjski. Poželjne slušalice, ton na max i uživajte.
Video. 1921.ba
Ton. Manijaci.
Toplo preporučujem svima još jedno gledanje izvještaja sa utakmice Željo-Zrinjski. Poželjne slušalice, ton na max i uživajte.
Video. 1921.ba
Ton. Manijaci.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
On ne ucestvuje u tim mjerenjima. Nece da nabija komplekse drugim.Raonffa je napisao/la:Ne računajući Bogija, pretpostavljam
Čelik je ekipa koja uz Zrinjski najviše leži Krpi, po 6 golova je dao i jednim i drugim. Nastavi niz Suljo!

Zamolio bi ako neko zna da li postoji mogucnost za stream putem youtube naseg Zelje veceras. Rikno mi telefon i tablet, **** elektroprivreda mi sprzil oba uredja, imam youtube samo na tv.Pomazite plz.Hvala unaprijed.
Fakat svaka cast ekipi 1921. Svaki izvjestaj je sve bolji i bolji. Bilo bi super da oni u buducnosti ako mogu preuzmu taj segmenat kluba skroz instagram, fb, yt i to. Stvarno imaju slifa sto se kaze.
-
- Kontakt:
Treba namolit Kerlu da se vrati, Bogi nije sav svoj kako njega nema.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja ne znam sta se desava Kerli kako nas je napustio. Zaduzio 10, igra beka, krilo, poluspica. Ja mislim da je preko 10 golova zabio u zadnje 2 sezone.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 32 gosta.