kerimatomic1921 je napisao/la:Ako vec stoje tanki stubovi na sjeveru, neka budu stubovi i na istoku. Necemo praviti ciganluk, da svaka tribina bude prica za sebe. Daj da sve, insallah uskoro, zaokruzimo, pa se onda javlja milion novih opcija. Tipa skloniti reflektore i staviti ih na krovove(rasvjetu), zapad izdignuti 20,30 metara iznad juga i sjevera kao “glavnu” tribinu. Po meni ne bi valjalo da jedan krov bude sa stubovima, drugi bez, treci, insallah, sa lupam kosim stubovima itd...
Bice tesko sutra, treba izdrzati pocetni pritisak i onda pametno.
Ja bi krenuo sa istom ekipom a u drugom gurnuti i Ermina i Zaima i Sinana. Jako, najjace pa sta Bog da.
Volim te Zeljo!!!
Upravu si potpuno!!Mislim da je glupost pravit različite tribine!!Samo da nam Grbavica neispadne kao stadion Newcastla

ili Vilareala!!

Vidite li samo te stadione??Kod Newcastle-a one dvije tribine duplo veće od one ostale nevalja ništa isto ko i za stadion Villareala ili ko Maksimir kojeg ismijava svako živ.Po meni trebaju se sve tribine isto napravit.Naprimjer stadion Ferencvarosha

,Olimpije,Malmoa,Slavie Prag...To su stadioni koji imaju sve 4 tribine iste i stoje sa kapacitetom tu negdje otprilike 20k,tako da su prihvatljivi nisu ni veliki ni mali.Kod nas je problem već Istok koji nije ni sličan sjeveru prvo po betonskoj konstrukciji pa i po onim ulazima jedino su po velićini isti!!Prema planu za jug vidi se skroz drugi krov u odnosu na sjever i možda istok.Treba napravit konstrukciju vanjskog dijela stadiona da se prekrije ovaj beton ali ni to nemoraju biti skupi led displeji,ima različitih jeftinijih opcija.Zapad bi valjalo uradit ko zapad na stadionu Fernecvarosha sa vip ložom press ložom... kao na gornjoj slici,ali bilo bi glupo kad bi se tako uradio zapad i kad bi se jug podigo.Po meni trebaju zapad ovaok ko na slici uradit jug sjever i istok da budu isti da se vanjska konstrukcija prekrije metalom nečim...i da se reflektori sruše