FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

atomski mrav
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la atomski mrav » 30 jun 2010, 00:12

Omar500 je napisao/la:slika

Da nam je sada ovaj sastav protiv Hapoela :D
mene samo golman žulja ovdje(čast Kenanu), bilo je i boljih Radović , Čobo , Škrba pa i Kružik ( dobar golman a još bolji čovjek )

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 30 jun 2010, 00:31

Evo ti decko, pa pari oci - Nikada zavrsena prica: Od pionira do prve ekipe Želje, pa u vrh evropskog fudbala. Naravno, povratak u Želju jednog dana.

http://edindzeko.soccerstar.info/images ... eko-10.jpg

slika

slika

slika
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 30 jun 2010, 00:51

Seyo_TM je napisao/la:ccc eto rasplakaste dijete...

U savezu se jos uvijek odlucuje nasa sudbina...
najgore bi bilo zrinjskom da suspenduju klubove , likovi taman stigli blizu azerbejdzana , jave im da su dzabe isli :mrgreen:

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 30 jun 2010, 01:14

Seyo_TM je napisao/la:jel ovo 3. ili 4. put da se postavlja ovaj clanak :mrgreen: i naravno biti ce obrisan :D
tm8782 je napisao/la:Igraci koji su otisli u medjugorje:
Golmani: Sehic, Karic, Guso(kao trener golmana)
Odbrana: Bogicevic, Mesic, Radovanovic, Kerla, Gancev, Colic
Vezni red: Culum, Svraka, Savic, Zeba, M. Beslija, H. Beslija, Stanic, Visca, N.Odovic, Perak
Napad: Popovic, Mesanovic, Rovcanin i Spahic.
Jel se ovo nametnuo Odin mali??
Jeste Seyo kazu da je najbolji od svih mladih igraca koji su bili, to kazu prvotimci.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 30 jun 2010, 01:16

Samo F.K.S !! je napisao/la:Hahahahahahah dzeko zasluzio mjesto uprvih 11 eh sta sve necu procitati ja kolko znam da dzeko nije odigrao nijedan mec za vas prvi tim :lol: :lol:

ispeci pa reci, mada tvoje neznanje mogu opravdati time sto nisi navijac ŽELJE... ali nemas opravdanja da dolazis ovamo i lupas kao maxim po diviziji
26.05.2010-TITULA

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 30 jun 2010, 02:49

tm8782 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:jel ovo 3. ili 4. put da se postavlja ovaj clanak :mrgreen: i naravno biti ce obrisan :D
tm8782 je napisao/la:Igraci koji su otisli u medjugorje:
Golmani: Sehic, Karic, Guso(kao trener golmana)
Odbrana: Bogicevic, Mesic, Radovanovic, Kerla, Gancev, Colic
Vezni red: Culum, Svraka, Savic, Zeba, M. Beslija, H. Beslija, Stanic, Visca, N.Odovic, Perak
Napad: Popovic, Mesanovic, Rovcanin i Spahic.
Jel se ovo nametnuo Odin mali??
Jeste Seyo kazu da je najbolji od svih mladih igraca koji su bili, to kazu prvotimci.
Meni nesto ne djeluje tako dobro,posebno fizicki bas ne djeluje kao igrac,bez obzira na trkacke testove(nismo na trkama,a znam sta znace testovi te vrste...uglavnom nista za igru na terenu)...ima poneki potez,ali nije mi se ucinio kao neko ko moze biti pojacanje...bas sam ga pratio na tim prvim treninzima,ali meni eto nije neki vrh od igraca,isto i jos bolje igraju nasi veznjaci,sto mi govori da nije neko pojacanje...e sad,druga je prica sto je on mlad i vjerovatno ima potencijal da mnogo napreduje...a trece je to sto ja nisam Amar Osim,pa sam svjestan da on sigurno mnogo bolje zna od mene o fudbalu :mrgreen: i uz duzno postovanje,moram naglasiti da glasam za njegovo misljenje onda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 jun 2010, 02:56

sta bi sa onom pricom o svabama i grbavici,neko spomenu juce pa da vidim imali novih informacija...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 30 jun 2010, 08:17

Hitno nam treba dobar napadac ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 30 jun 2010, 09:26

sad me ovo sa parama jako brine....
Znam da u Klub trebaju doći pare od Bekrića...sljedeće godine od Evrope..ali SLJEDEĆE
žujo i gojeri i slični ponovo samo pričaju a ništa konkretno - da Amar nije napumpao Bekrića ne bi ni te pare čekali-i?
koga su doveli u prošloj sezoni...kad je obećavao prava pojačanja? pa amar ko kakav alhemičar slaže ekipu i iz prašine pravi nekakvu vrijednost...sad daje svoje pare (ako je istina) i ovo mi sve više liči na onu staru Amarovu izjavu "bolje da nam sjedi u upravi 11 manekenki nego ovi...one su bar lijepe iako pare ni one ne unose u Klub"....

ima toliko banaka stranih sa ozbiljnim kapitalom, lanaca trgovina, pivskih kompanija, osiguravajućih kuća.. - sve su to prirodni partneri fudbala, ali njih nema u Željižujo je mogao pričati priče da niko onakvog Želju ne želi prije nego je Amar došao, ali sad taj Željo je prvak i prosjek gledalaca u Dolini je 9-10 hiljada....ako to ne znaju "prodati" onda ne trebaj sjediti u upravi

ja da sam predsjednik Želje i da nemam 40 000 KM da platim momke koji su uzeli titula sa smješnim platama i ugovorima - više to ne bih bio

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 30 jun 2010, 09:27

http://edindzeko.soccerstar.info/images ... eko-10.jpg

Bilo bi zanimljivo da neko ako zna naravno identifikuje ovih 15 igraca.To jeste 14 jer Dzeksona znamo :mrgreen:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 30 jun 2010, 09:42

Ono sto je zanimljivo kad smo kod te rijeci jeste da klubovi poput Celika, Slobode, Zvijezde... dovode igrace i to dobre igrace, igrace na koje smo se mi ovdje meracili. Procitah jutros da onaj Nikolic, koji je fakat odlican igrac, potpisuje za Slobodu, pored ponuda naseg Zelje.
Ovo meni ne da smrdi, nego mi se u ovo mjesec dana usculo pravo. Jos sad ovo da usrani klubovi koji su jedva izborili opstanak i koji jedva nekako skrpe sezonu dovode igrace, a mi koji smo zaradili toliko od ulaznica, sponzora, koji smo na kraju krajea sampioni, njuskamo za nekim slobodnim igracima i nekim juniorima iz svog pogona.
Toliko o nasoj dominaciji narednih 10 godina, bolje se psihicki spremiti da ove sezone nece biti nista, pa ako nas opet obraduju nece mi bas biti mrsko :mrgreen: , ali jedno veliko ali...
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 30 jun 2010, 10:00

Administracija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine za licenciranje klubova jučer je objavila da je 18 klubova dobilo premijerligaške licence za predstojeću sezonu.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Premijerligaške licence dobilo je svih 16 klubova koji će igrati u Premijer ligi u predstojećoj sezoni, te Laktaši i Modriča.

Međutim, šest klubova je zbog neispunjavanja infrastrukturnog kriterija, koji kaže da stadion mora imati minimalno 3.000 sjedećih mjesta, prijavilo zamjenske stadione.

Tako će ukoliko do početka sezone ne ispune infrastrukturne kriterije Travnik svoje domaće utakmice igrati na Bilinom polju, Rudar u Banja Luci, Zvijezda u Tuzli, SLAVIJA NA GRBAVICI :shock: :shock: , Olimpik na Koševu, a novi premijerligaš Drina iz Zvornika u Ugljeviku.
Por que ? Por que somos los mejores...

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 30 jun 2010, 10:03

Avanes je napisao/la:Ono sto je zanimljivo kad smo kod te rijeci jeste da klubovi poput Celika, Slobode, Zvijezde... dovode igrace i to dobre igrace, igrace na koje smo se mi ovdje meracili. Procitah jutros da onaj Nikolic, koji je fakat odlican igrac, potpisuje za Slobodu, pored ponuda naseg Zelje.
Ovo meni ne da smrdi, nego mi se u ovo mjesec dana usculo pravo. Jos sad ovo da usrani klubovi koji su jedva izborili opstanak i koji jedva nekako skrpe sezonu dovode igrace, a mi koji smo zaradili toliko od ulaznica, sponzora, koji smo na kraju krajea sampioni, njuskamo za nekim slobodnim igracima i nekim juniorima iz svog pogona.
Toliko o nasoj dominaciji narednih 10 godina, bolje se psihicki spremiti da ove sezone nece biti nista, pa ako nas opet obraduju nece mi bas biti mrsko :mrgreen: , ali jedno veliko ali...
Avanes@ Ova ti ima mjesta!Jedino ako Nam uprava i Amar prirede neko slatko iznaneđenje ;)

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 30 jun 2010, 10:10

zna li iko kad ce potpisi zebe i comp, i moze li neko reci da li je gancev bek ili stoper da se konacno i to utvrdi,

ukoliko je stoper na bekovima smo kanta, pustili smo 2 beka da odu i ostali na malom coli i mirku lijevo bez adekvatne zamjene,
na stoperima smo kolko tolko pokriveni, imamo 1 zamjenu - kerlu i taj gancev koji luta,

veza je najjaci dio tima, ali ako se povrijedi zajko i tu glabamo ko veliki, dok je napad osvjezen bajrom haubicom, sa lazom, alenom i rovcaninom je ipak dobro pokriven kao i golmanska pozicija,

dakle lijevi bek, desni bek ili stoper podhitno, od onog sto smo fulali u prelaznom roku:

stanisa nikolic i knezevic iz veleza za desnog beka, zatim ovaj arsenijevic sto moze igrati oba beka,

imam osjecaj i to me najvise nervira da je ozbiljni privrednik zakazao i samo me strah da se ne ispali i ne ostavi milionske dugove sto smo vec gledali.

da nije amara fakat bi bilo sve na dugom stapu, uprava ko uprava lopovska i neradnicka, samo galami i fakat mi nije jasno koji je tal amara i guje pa ga je on bio uslov da se amar vrati na klupu
Cuva Bog Zelju svog!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 jun 2010, 10:12

Nekim ljudima izgleda treba pisati po 100 puta jedno te isto:

Pare nisu problem, para (trenutno) nema!

U stara dobra vremena igraci su dolazili u Zelju na "obraz", na ime kluba i zbog evropskih utakmica. Zeljo je u posljednjih 5-6 godina izgubio to neko povjerenje dok je tavorio na sredini tabele. Nema vise onoga, hajde potpisi pa ti dodjem, jer eto, ko biva mi igramo u Evropi i kod nas ti je bolje. S obzirom na situaciju u drzavi i fudbalu igraci nekako pokusavaju da su sto blize "kuci" i da cvaknu koliko god mogu. Vjerujem ja da ima dosta igraca kojima je zelja da zaigraju za Zelju ALI kad neko drugi ponudi pare odmah onda sva ljubav pada u vodu. Kad klub nekad stane na noge, a nadat je se da ce stati, onda cemo vjerovatno imati prednost potpisivanja sa takvim igracima u odnosu na vecinu klubova. Ne sve ali vecinu ..

Druga stvar je sto ne treba vjerovati svemu sto novine pisu a posebno onim kvazinovinarima koji svoje pouzdane informacije kupe sa raznoraznih foruma.

Zar ima neko da vjeruje upravi u kojoj sjede Zujo & Co? Zar ima neko da je povjerovao onim supljim pricama koje je Zujo pricao kad je dosao u klub? On bi sutra izgradio istocnu tribinu ALI ne, on namjerno ceka da grad i kanton nesto uloze jer su kao duzni. Nije u stanju da nadje generalnog sponzora kako Bog zahtjeva.
Vise radi Amar za klub nego predsjednik sa svojim "uspjesnim" privrednicima koje jos uvjek nije nasao.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 30 jun 2010, 10:19

Morate shvatiti da je Amar sve za vas klub,samo da ga Zuje i dr. g..... ne izivciraju i ode,onda nastaje problem veliki,ovako covjeku davati maksikalnu podrsku a ove ublehase ignore.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 jun 2010, 10:22

Stole iz Bora je napisao/la: Nije u stanju da nadje generalnog sponzora kako Bog zahtjeva.
Vise radi Amar za klub nego predsjednik sa svojim "uspjesnim" privrednicima koje jos uvjek nije nasao.
Raja je toliko pljuvala po faruku sto nema sponzora jednu polusezonu, a zujo nema vec godinu dana...jako uspjesan biznismena...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jun 2010, 10:23

Seyo_TM je napisao/la:Raja je toliko pljuvala po faruku sto nema sponzora jednu polusezonu, a zujo nema vec godinu dana...jako uspjesan biznismena...
Vjerovatno pregovara sa Coca Colom :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 jun 2010, 10:25

herbion je napisao/la:Morate shvatiti da je Amar sve za vas klub,samo da ga Zuje i dr. g..... ne izivciraju i ode,onda nastaje problem veliki,ovako covjeku davati maksikalnu podrsku a ove ublehase ignore.
Kao sto rekoh gore, Vise radi Amar za klub nego predsjednik sa svojim "uspjesnim" privrednicima koje jos uvjek nije nasao.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 30 jun 2010, 10:26

Seyo_TM je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la: Nije u stanju da nadje generalnog sponzora kako Bog zahtjeva.
Raja je toliko pljuvala po faruku sto nema sponzora jednu polusezonu, a zujo nema vec godinu dana...jako uspjesan biznismena...
Kako bolan nemamo,zar nismo potpisali ugovor sa EMINENTNOM Legeom(citaj Leđeom :mrgreen: ) cije dresove nosi velesila Sjeverna Koreja 8-)
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.