Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ne mogu da vjerujem jos uvijek sta je uradio Susic ? Pa da li postoji rijec kojom se moze opisati ova sramotna odluka..Sto je najgore momak nista ali NISTA lose nije rekao,samo se zapitao ko je kriv sto ne ide s repkom..Ljudi mi se spremamo za najvece takmicenje u najvaznijoj sporednoj stvari na svijetu koje ce gledati milijardu ljudi i igrac nam ne moze ici s ostatkom repke..Safete napravio si puno gresaka i sve do sad sam pokusavao ne razmisljati o tome jer zelim da uzivam u svemu ali ovo sad je...SRAMI SE,FUJ GADE
E moj Osime, koga si branio.
Komšije nam imaju problema s povredama, a mi s glupošću jednog selektora. Isti lik Domenech mater mu upitam za zdravlje...
Komšije nam imaju problema s povredama, a mi s glupošću jednog selektora. Isti lik Domenech mater mu upitam za zdravlje...
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Susicu razbio si ono sto nam je najvise pomagalo i u cemu su nam mnogi zavidili a to je KULT REPKE. Otjeras tako brutalno mozda i najpostenijeg momka u repki, jado jadni, **** i tebe i cijeli savez
- JackTheStripper
- Kontakt:
Safete, ubij se!
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Pa ovi evo godinama vraćaju dugove od Ušanovića i kompanije. Danas se rješavamo još jednog mutnog posla koji su potpisali. Ne znaš šta pričaš.ultrasstyle_tz je napisao/la:i da, sto se tice saveza, odavno mi trubimo da su ovi gora gov.na od Usanovica i kompanije...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jel ima negdje ta izjava Zukanovica sta pise u njoj koje rijeci se koriste sta je to cime je uvrijedio savez.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Znaci u glavama mnogih ovdje je nazmislivo da je americka ambasada napravila neki propust ili su Ervinu nasli neke podatke koje zele dodatno provjeriti. to se ne desava! nikad!
Do Susica je, namjerno mu namjestio. Prvo ga pozvao na SP a onda povukao veze i sredio da mu ne dopuste ulaz u SAD.
Bravo majstori.
Do Susica je, namjerno mu namjestio. Prvo ga pozvao na SP a onda povukao veze i sredio da mu ne dopuste ulaz u SAD.
Bravo majstori.

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nije problem u Savezu nego u Sušiću, kad Sušić ode otiće i problemi ovog tipa.
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
kako covjek ispade **** taman pred prvenstvo, pa ispade da ne vidi dalje od nosa...
- DonCorleone
- Kontakt:
Virtu, moze li jedna statistika ko je za a ko protiv Papeta
? Hajde ti to mozes, da glasamo
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
barbarez je napisao/la:
Picke jedne,zao mi momka pravo.
On nam je jedini kvalitwtan stoper,u rezervi.
Cak nije nista losiji od bicakcica.
Sramota cim se sluze.
+1
-
- Kontakt:
Šta je, ustvari, problem s Džekom?
- On treba shvatiti jednu stvar - selektor je taj koji određuje ko je pozvan i ko igra. To sam mu otvoreno rekao na sastanku prije utakmice. I njemu i Spahiću. Kada oni budu selektori, neka biraju koga hoće, ali dok sam ja tu neće.
Zasto nisi kaznio Dzeku i Spahica zbog ovih stvari?????FUJ!!!!!!!
- On treba shvatiti jednu stvar - selektor je taj koji određuje ko je pozvan i ko igra. To sam mu otvoreno rekao na sastanku prije utakmice. I njemu i Spahiću. Kada oni budu selektori, neka biraju koga hoće, ali dok sam ja tu neće.
Zasto nisi kaznio Dzeku i Spahica zbog ovih stvari?????FUJ!!!!!!!
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ne vidim neke nove face, samo klonove, kao i uvijek, jedva dočekaliDonCorleone je napisao/la:Virtu, moze li jedna statistika ko je za a ko protiv Papeta? Hajde ti to mozes, da glasamo
.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
A u tvojoj glavi sem Safeta, truhlo sve izgleda. Da li ti mozes sebi zamisliti da Safet pozove Ervina naustrb njegove naivne izjave radi kvaliteta cijelokupne reprezentacije jer smo dosli sada u situaciju da nemamo stopera dovoljno ili je kod tebe jos uvijek 2+2= Safet?calcio je napisao/la:Znaci u glavama mnogih ovdje je nazmislivo da je americka ambasada napravila neki propust ili su Ervinu nasli neke podatke koje zele dodatno provjeriti. to se ne desava! nikad!
Bravo majstori.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 30 maj 2014, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
E taj debakl bi svako volio da vidi.DonCorleone je napisao/la:Virtu, moze li jedna statistika ko je za a ko protiv Papeta? Hajde ti to mozes, da glasamo
.
@CALCIO nije dobar u glavi..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Ide li Midhat u Brazil.
Ja samo primijetim ovdje puno nezreleih momaka koji prizivaju debakl za jedno historijsko prvenstvo . Kaze tip nadam se petici ovo ono . .
Sta se desilo zadnjih dana da je jedan Pandza razocaran izgubio kontrolu , I Zukanoviceve nezgode oko vize. Obecano mu je da ce biti pozvan u Brazil direktno (cak i bez priprema) i opet nije mogao da se strpi i suti. Savez nije dao 100% ispravnu izjavu. Moglo je bolje al kako je tako je ..
Ostajemo bez dizelasa u odbrani (ja sam boga molio da ne spanemo na njega) , nadam se da ima sanse da se pozove Stanic koji je meni ionako kompletniji igrac i puno dinamicniji.
Nema potrebe da se pravi tolika halabuka .. hvala bogu svi su nam kljucni i najbolji igraci tu u stroju .. Bit ce na svjetskom prvenstvu jos puno turbulencija (jer to je jednostavno zakon tih turnira ima neki psiholoski momenat i dinamika) i nemojte odma da se primate na poluinforamacije i kao kakve nene po mahali sirite price i paniku .. Hocete li da placete odma cim vam nesto nije po volji usred bitke. Vrijeme za kritike je proslo sada je vrijeme za samodisciplinu i da guramo svi u istom smjeru . Dati cijeloj ekipi berezervnu podrsk , idemo disciplinovano do kraja svjetskg a onda mozemo "kidati glave" svakome prema zaslugama. Onda ce se tek moci podvuci crta. I u vezi Susica i u vezi saveza svakog pojedinca.
Kmecite zbog dresova (nema sara i boja, kmecite zbog terena , priprema , tipa aviona s kojim smo odletili ..niste mi jasni ... ja samo cekam SEA ,MUHU i VISCU da oru teren bez pardona ...i volio bih da dodje i mali Stanic jos .. ima damara za oranja i on .
Sta se desilo zadnjih dana da je jedan Pandza razocaran izgubio kontrolu , I Zukanoviceve nezgode oko vize. Obecano mu je da ce biti pozvan u Brazil direktno (cak i bez priprema) i opet nije mogao da se strpi i suti. Savez nije dao 100% ispravnu izjavu. Moglo je bolje al kako je tako je ..
Ostajemo bez dizelasa u odbrani (ja sam boga molio da ne spanemo na njega) , nadam se da ima sanse da se pozove Stanic koji je meni ionako kompletniji igrac i puno dinamicniji.
Nema potrebe da se pravi tolika halabuka .. hvala bogu svi su nam kljucni i najbolji igraci tu u stroju .. Bit ce na svjetskom prvenstvu jos puno turbulencija (jer to je jednostavno zakon tih turnira ima neki psiholoski momenat i dinamika) i nemojte odma da se primate na poluinforamacije i kao kakve nene po mahali sirite price i paniku .. Hocete li da placete odma cim vam nesto nije po volji usred bitke. Vrijeme za kritike je proslo sada je vrijeme za samodisciplinu i da guramo svi u istom smjeru . Dati cijeloj ekipi berezervnu podrsk , idemo disciplinovano do kraja svjetskg a onda mozemo "kidati glave" svakome prema zaslugama. Onda ce se tek moci podvuci crta. I u vezi Susica i u vezi saveza svakog pojedinca.
Kmecite zbog dresova (nema sara i boja, kmecite zbog terena , priprema , tipa aviona s kojim smo odletili ..niste mi jasni ... ja samo cekam SEA ,MUHU i VISCU da oru teren bez pardona ...i volio bih da dodje i mali Stanic jos .. ima damara za oranja i on .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Moram opet ponoviti, mladi ljudi (djeca) i neinteligentni ljudi nemaju razvijenu sposobnost da racionalno razmisljaju pod stresom ili kad su ljuti. Sam skontaj kojoj od ovih grupa pripadas. mozda u vise njih?DonCorleone je napisao/la:A u tvojoj glavi sem Safeta, truhlo sve izgleda. Da li ti mozes sebi zamisliti da Safet pozove Ervina naustrb njegove naivne izjave radi kvaliteta cijelokupne reprezentacije jer smo dosli sada u situaciju da nemamo stopera dovoljno ili je kod tebe jos uvijek 2+2= Safet?calcio je napisao/la:Znaci u glavama mnogih ovdje je nazmislivo da je americka ambasada napravila neki propust ili su Ervinu nasli neke podatke koje zele dodatno provjeriti. to se ne desava! nikad!
Bravo majstori.
Kad se malo smirite shvaticete kakve ste gluposti pisali.

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Bravo Virto. Priznajem, mislio sam da si samo neki troll, ali sto vise prativ forum sve se vise slazem sa tobom, vidi se da nisi bez mozga u glavi, sto se i nemoze reci za bas svakog forumasa.Virtu4l je napisao/la:Ne vidim neke nove face, samo klonove, kao i uvijek, jedva dočekaliDonCorleone je napisao/la:Virtu, moze li jedna statistika ko je za a ko protiv Papeta? Hajde ti to mozes, da glasamo
.
samo mi je žao onih koji se priklanjaju vjetru koji trenutno duva
http://sportsport.ba/ino_fudbal/nigerij ... zom/132337" onclick="window.open(this.href);return false;