FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sutra Bogičević pogađa za slavlje i velikih0:1
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Stvarno sta ce cuko na presici, nidje veze...
Treba biti profesionalan...
Gledaj ti robije, aaaaaa sto se diglo...
Treba biti profesionalan...
Gledaj ti robije, aaaaaa sto se diglo...
Da mi je otac rodjeni rekao bi ovo isto jer tako mislim. Nimalo profesionalno. Sto se tice treninga moze vala uvijek ga dovesti to je njegova stvar, ali treba voditi malo racuna kad su ovako press i slicne stvari.Dokoljenko je napisao/la:Rđavu ..... i dlake smetaju.LjoZee je napisao/la:Nista pohvalno. Zivotinjama nije mjesto tu. Ok da ga dovede na stadion, pomocni kad nisu tekme ovako nigdje veze.Dokoljenko je napisao/la:Nek crknu dušmani, mi smo najjači.![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pa kako sam skontao nije bio tu za vrijeme presice
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Manijaci19871921
- Kontakt:
zna li neko je li trening veceras otvoren ili zatvoren za publiku?
Plavi salon je pet friendly 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Na glavnom je terenu pa pretpostavljam da je zatvoren.Manijaci19871921 je napisao/la:zna li neko je li trening veceras otvoren ili zatvoren za publiku?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ovi treninzi pred utakmicu su mahom pod ključemLjoZee je napisao/la:Na glavnom je terenu pa pretpostavljam da je zatvoren.Manijaci19871921 je napisao/la:zna li neko je li trening veceras otvoren ili zatvoren za publiku?
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja cu ponoviti ono sto je neko vec napisao....
Amar ne mijenja dobitnu postavu... Ova sa Veselim Krpom i Zecom A. je bila izuzetna realno, tako da je 80% da ce ta i poceti sutra..
A veoma izvjesno da ce u drugom uci Zaim Ermin i mozda Mujezin ili ko vec....
Amar ne mijenja dobitnu postavu... Ova sa Veselim Krpom i Zecom A. je bila izuzetna realno, tako da je 80% da ce ta i poceti sutra..
A veoma izvjesno da ce u drugom uci Zaim Ermin i mozda Mujezin ili ko vec....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ma Ermina ako/kad zagusti, a mislim da će zagustiti, Bilino je trenutno najneugodnije gostovanje ali idemo se potući 

Braco zna li iko od vas,dali ce biti moguce kupiti kartu pred tekmu,dolazim s puta autom direkt na stadion?
-
- Kontakt:
Ma nista ako zagusti, covjek je najbolji nas igrac i vjerovatno najbolji igrac lige dok stila ne pocne igrat. Ako je spreman treba uletit u prvih 11. Naravno amar zna najbolje al ovo je moja zelja da je ermin od prve u zeniciOsim13 je napisao/la:Ma Ermina ako/kad zagusti, a mislim da će zagustiti, Bilino je trenutno najneugodnije gostovanje ali idemo se potući

- Dokoljenko
- Kontakt:
Nije problem u Lutvi ili treba li biti na pressu, u plavom salonu, bilo gdje. Problem je u ljudima. Svako malo neka dlaka u jajetu, sve smeta, sve se komentarise, u sve se nos gura, u svemu se pronađe neka nepravilnost i prosipa negativa. Ili kako sam već napisao, 'rđavu .....LjoZee je napisao/la:Da mi je otac rodjeni rekao bi ovo isto jer tako mislim. Nimalo profesionalno. Sto se tice treninga moze vala uvijek ga dovesti to je njegova stvar, ali treba voditi malo racuna kad su ovako press i slicne stvari.Dokoljenko je napisao/la:
Rđavu ..... i dlake smetaju.
Meni Lutvo baš simpatičan.

Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_stadium_categoriesdesnibocni je napisao/la:Smijao bi se kakvih sve gluposti ima da ispunis kriterijume da bi dobio CAT4. Hospitality zone od 500 m2, visina ulaznih vrata od minimum 2 metra, propisna visina jarbola za zastave, prostorije za novinare, neka sranj. u vezi interneta, mix zona, parking, prilazi stadionu, da ti vise na nabrajam. Jacina reflektora, Vip parking, sala za pressice pa to i mogu shvatiti, ali ima toliko gluposti, da pomislis da te neko zeza.braco je napisao/la:E to kad spomenu to za kategoriju, pošto fakat se i ne razumijem baš u to, šta je potrebno sada da Grbavica bude u CAT4? Znam da su potrebne one pizdarije tipa određenog broj vip mjesta, novinarskih, vip parking itd., ali eto kažem baš mi je površno znanje u vezi toga.irfo je napisao/la:Kad se zavrsi krov imat cemo bas tip top stadion sa 10 hiljada natkrivenih mjesta, kategorijom dovoljnom da se igra play off, cak i da se desi nekad da se udje u grupne faze moze nam se progledati kroz prste jer nema ni jedan stadion u drzavi sa vecom kategorijom. Sto se tice zapada i juga tu bi ipak trebale puno vece investicije koje trenutno nisu realne, ono sto ja se nadam da ce biti sljedeci infrastrukturalni projekat je trening kamp. To nam je itekako potrebno za jedan novi evropski iskorak.
Nije neka ogromna razlika, moze se za 90% stvari vrlo brzo sredit, mozda nam fali malo prostora za neke stvari, ali nadje se nacin
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ovo za Amarovog cuku, zamislite da sutra na pressu useta pas od Guardiole, pa to bi bilo svima presimpaticno i svi mediji bi prenijeli kao pozitivnu stvar, ne bi niko reko neukusno sto je Guardiolin pas usetao se...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Jurgen i Lutwo, 07:30, Dolac Malta:irfo je napisao/la:Ovo za Amarovog cuku, zamislite da sutra na pressu useta pas od Guardiole, pa to bi bilo svima presimpaticno i svi mediji bi prenijeli kao pozitivnu stvar, ne bi niko reko neukusno sto je Guardiolin pas usetao se...
Jos kazu ljudi lijepo ker cekao vani i obradovao se kad je zavrsilo i pustili ga unutra. Isto kao da je Lutvo skakao po novinarima u toku presa pa da je nesto neozbiljno. Kad su zavrsili s presom pustili ga da udje. Fakat sto neko napisa da je Kloppu tako usao cuko svaki mediji na svijetu bi prenio kao simpaticnu vijest.
Cuva Bog Zelju svog!
- Dokoljenko
- Kontakt:
Ma smijesno. Ja se zayebajem a @ljozee se upecao, eto on je protiv toga. Neki kazu, rusi Lutvo renome kluba.irfo je napisao/la:Ovo za Amarovog cuku, zamislite da sutra na pressu useta pas od Guardiole, pa to bi bilo svima presimpaticno i svi mediji bi prenijeli kao pozitivnu stvar, ne bi niko reko neukusno sto je Guardiolin pas usetao se...

Đeš' na Lutvu, sjecate li se kad je Delaca prepao u Zenici.

Mi smo Željini, Željo je naš!