Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Safete ostavi nam svetinju i odlazi, ne misli uopće na naš uzak kadar ja ne mogu da dođem sebi... frajer nije normalan ni sekunde
katastrofa je ovo sto se desava ali ako ti mislis risha da savezu treba takav cirkus, onda gledas previse filmova. da zukanovica nisu htjeli zvati, nebi bio na spisku. prosto ko pasulj. a ovo sve sto se desava je jedan veliki nesporazum, a krivi su i ervin i pape, svaki na svoj nacin
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Pravo smo ozbiljan savez.
Na krajnje podmukao nacin se rijesavaju momka,da bi kurcine iz hajduka I onaj slino iz austrije otisli na prvenstvo.
Krivo imsto je momak shvatio o cemu je rijec I da nema njegove krivice.
Sto nisu bili ozbiljni I odstranili dzeku,spahica,kad pljuju safeta,kad ga napadaju.
Picke jedne,zao mi momka pravo.
On nam je jedini kvalitwtan stoper,u rezervi.
Cak nije nista losiji od bicakcica.
Sramota cim se sluze.
Na krajnje podmukao nacin se rijesavaju momka,da bi kurcine iz hajduka I onaj slino iz austrije otisli na prvenstvo.
Krivo imsto je momak shvatio o cemu je rijec I da nema njegove krivice.
Sto nisu bili ozbiljni I odstranili dzeku,spahica,kad pljuju safeta,kad ga napadaju.
Picke jedne,zao mi momka pravo.
On nam je jedini kvalitwtan stoper,u rezervi.
Cak nije nista losiji od bicakcica.
Sramota cim se sluze.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
-
- Kontakt:
ultrasstyle_tz je napisao/la:i sta sad , "navijat" da reprezentacija dozivi debakl u Brazilu da bi ovo gov.no konacno otislo![]()
e djubre sta uradi
O tome i ja trenutno razmisljam, kako da navijam za ovu reprezentaciju kad mi se od selektora pa do pojedinih igraca u toj reprezentaciji ljudi jednostavno gade..

Strasno sta se desava, fuj.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Sušić mora da ide nakon prvenstva, predlažem viđenijim ljudima da po tom pitanju organizuju neku neformalnu lobističku grupu.
Sram te bilo, da ovakvu priliku koristiš za svoj primitivizam i liječenje kompleksa. Svakakvog polusvijeta na ovom forumu.Chinaglia je napisao/la:sad očekujte da se javi šlagirani Osim koji uvijek ima komentar za sve, pa krene branit' Sušića kao uvijek
-
- Kontakt:
DaBogda trombozu dobio,smece ono seljacko-tvrdoglavo.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Daj druže, nemoj za'ebavat molim te. Što nije Džeku kaznio poslije Egipta? Gdje je tad ta sila bila?Virtu4l je napisao/la:Evo ga, upravo ono što sam pričao, dođe k'o naručeno,DonCorleone je napisao/la:Virtual baca tricu sa parkinga.
Dakle, nema više zezancije. Begić radi svoj posao.Nogometni savez BiH pokrenuo postupak protiv Borisa Pandže
nemoj zajebavat i ja bih bio ljut ko puska . umjesto momak da trenira po americi sjedi kuci. isao ne isao u brazil , fali mu ako nista 10 treninga. pa nece valjda sam sebi vaditi vizu . sta je krivo rekao ? nego cija nego administracije saveza i saveza uopste je greska .ako vec nije do tebe sto organizujes pripreme u americi . sta da vizu nisu dobili dzeko , pjanic i spahic ? propadose ti pripreme..Head je napisao/la:U firmi kad pricas potiv sefa dobijes otkaz.
Na forumu kad pricas protiv admina dobijes ban.
U skoli kad se svadjas sa profesorom bivas izbacen sa casa.
U zivotu kad se tuces sa jacim dobijes batine.
Kad se takmicis sa bogatijim u kupovini nekretnina izgubis.
Zivot je **** gdje jaci opstaju.
ma fuj
Susicu mrs iz reprezentacija nakon SP, ogadio si nam SP ni ne gleda mi se vise

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- DonCorleone
- Kontakt:
Nema potrebe da navijas za debakl, sudeci po "pripremema", sudskim procesima i javnim ekscesima, mi idemo direktno u DEBAKL nevidjenih razmjera!ultrasstyle_tz je napisao/la:i sta sad , "navijat" da reprezentacija dozivi debakl u Brazilu da bi ovo gov.no konacno otislo![]()
e djubre sta uradi
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 30 maj 2014, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
jedna riječ, pet slova PUSSYmandraX je napisao/la:
Daj druže, nemoj za'ebavat molim te. Što nije Džeku kaznio poslije Egipta? Gdje je tad ta sila bila?
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Pape bi trebao nazvati igraca i kazati mu da ga svi ocekuju u Brazilu. Da inace ne prelazi preko teskih rijeci ( mada momak nije rekao nista posebno ) i da ce kod njega zbog dobrih igara napraviti izuzetak. Naravno Zukanovic bi se trebao javno izviniti ako je nekog uvrijedio.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 30 maj 2014, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
spaha je kriv brate, gdje bi kad susic bio, jao tebe nista ne znasmandraX je napisao/la:Daj druže, nemoj za'ebavat molim te. Što nije Džeku kaznio poslije Egipta? Gdje je tad ta sila bila?Virtu4l je napisao/la:Evo ga, upravo ono što sam pričao, dođe k'o naručeno,DonCorleone je napisao/la:Virtual baca tricu sa parkinga.
Dakle, nema više zezancije. Begić radi svoj posao.Nogometni savez BiH pokrenuo postupak protiv Borisa Pandže

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
Mars iz Svetinje 

Ronaldo - Isco - Bale
- DonCorleone
- Kontakt:
Safet je veoma tvrdoglav covjek, sto jednom odluci, to vise ne mijenja, pa bilo to na racun reprezentacije ili ne.Ajax je napisao/la:Pape bi trebao nazvati igraca i kazati da ga cekaju u Brazilu. Da inace ne prelaze preko teskih rijeci ( mada momak nije uradio nista posebno ) i da ce kod njega zbog dobrih igara napraviti izuzetak. Naravno Zukanovic bi se trebao javno izviniti ako je nekog uvrijedio.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- 1988risha
- Kontakt:
To su ba bajke da Zuka ne može vizu dobiti...
podnosioci zahtjeva za vizu moraju da dokažu da:
Imaju mjesto boravka van SAD, kao i druge čvrste veze sa zemljom stalnog boravka, koje će osigurati njihov povratak nakon završetka posjete u SAD.
Planiraju da u SAD ostanu određeni, ograničeni vremenski period,
raspolažu sa dovoljno novca, kojim bi pokrili troškove puta i boravka u SAD.
Učesnicima u sportskim manifestacijama, preporučujemo da osim dokumenata navedenih pod “Osnovna dokumenta i fotografije” prilože i sljedeće:
Pozivno pismo od organizatora manifestacije u kojem su navedena imena svih putnika
Pismo odgovarajućeg sportskog saveza u kojem se navode imena svih putnika i uloga u pomenutoj sportskoj manifestaciji!
podnosioci zahtjeva za vizu moraju da dokažu da:
Imaju mjesto boravka van SAD, kao i druge čvrste veze sa zemljom stalnog boravka, koje će osigurati njihov povratak nakon završetka posjete u SAD.
Planiraju da u SAD ostanu određeni, ograničeni vremenski period,
raspolažu sa dovoljno novca, kojim bi pokrili troškove puta i boravka u SAD.
Učesnicima u sportskim manifestacijama, preporučujemo da osim dokumenata navedenih pod “Osnovna dokumenta i fotografije” prilože i sljedeće:
Pozivno pismo od organizatora manifestacije u kojem su navedena imena svih putnika
Pismo odgovarajućeg sportskog saveza u kojem se navode imena svih putnika i uloga u pomenutoj sportskoj manifestaciji!
Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 30 maj 2014, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Racunam do Argentine da jos jedno 5-6 igraca ce napustiti ili ce biti otjerani ili nesto trece.
Jos ako rezultati budu losi moglo bi biti veci skandal od Francuske prije 4 godine u Juznoj Africi.
Jos ako rezultati budu losi moglo bi biti veci skandal od Francuske prije 4 godine u Juznoj Africi.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa ako bude debakl protiv Argentine prvu tekmu to sve puca po savovima, tacno ko Francuzi proslo prvenstvo
mada u sustini vise boli me q, zbog njih da se sikiram? ne pada mi na pamet
i da, sto se tice saveza, odavno mi trubimo da su ovi gora gov.na od Usanovica i kompanije...samo sto tek sad polako i ostali pocinju da shvataju neke stvari
mada u sustini vise boli me q, zbog njih da se sikiram? ne pada mi na pamet
i da, sto se tice saveza, odavno mi trubimo da su ovi gora gov.na od Usanovica i kompanije...samo sto tek sad polako i ostali pocinju da shvataju neke stvari
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ajax je napisao/la:Pape bi trebao nazvati igraca i kazati mu da ga svi ocekuju u Brazilu. Da inace ne prelazi preko teskih rijeci ( mada momak nije rekao nista posebno ) i da ce kod njega zbog dobrih igara napraviti izuzetak. Naravno Zukanovic bi se trebao javno izviniti ako je nekog uvrijedio.
ma koga je uvrijedio , momak rekao da je ljut ko puska ne neozbiljnost . pa kako nece, pa to samo u nas ima da ne ide igrac na svjetsko radi vize za drugu zemlju. i fol oni ljuti na njega . pa nevjerovatno cccc . evo ja im svima kolektivno familije sprcim pa nek se izvinjava ko hoce djubrad jedna nepismena
Zadnja izmjena: arius, dana/u 30 maj 2014, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.