NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 jun 2013, 16:58

[youtube][/youtube]

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jun 2013, 17:03

Koje rešetanje ;)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 12 jun 2013, 17:06

Ljudi,ohladite malo s komentarima(posebno mislim na pristalice SA).Daleko je ovo od gotovog i ova sinocnja igra ne znaci nista.Stvarno bih vas zamolio da budete umjereniji,jer se igra protiv prvaka,najboljeg igraca u ligi,neizvjestan je status TP-a,a i k.urcenje nije nas stil,niti je ikada bio...Hvala!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 jun 2013, 17:24

Ja nisam vidio da se iko qrči,osim navijača Bullsa koji su konačno dočekali lošeg LeBrona.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 12 jun 2013, 17:28

LBJ MVP je napisao/la:Ja nisam vidio da se iko qrči,osim navijača Bullsa koji su konačno dočekali lošeg LeBrona.
Nije bilo bukvalno,ali bi brzo moglo eskalitrati,kako smo poceli...

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 12 jun 2013, 17:29

LBJ MVP je napisao/la:Ja nisam vidio da se iko qrči,osim navijača Bullsa koji su konačno dočekali lošeg LeBrona.
I ne bi trebao. Kao da ce opet ovako sut sluziti. A i Lebron ce sigurno odigrati odlicno iducu utakmicu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jun 2013, 17:34

Bullsi bi ih izbacili da su svi igrači bili zdravi i spremni ;)

Kako bi Spursi igrali da im ne igra Manu, Parker, poluspremni Duncan, ne kakite.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 12 jun 2013, 17:40

Neutral je napisao/la:Bullsi bi ih izbacili da su svi igrači bili zdravi i spremni ;)

Kako bi Spursi igrali da im ne igra Manu, Parker, poluspremni Duncan, ne kakite.
ŠBBKBB :roll:
da je Ewing igro '99 mozda Spursi ne bi imali 4 nego 3 titule, da je Cousins inteligentniji mozda bio bi All Star itd.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 12 jun 2013, 17:46

Neutral je napisao/la:Bullsi bi ih izbacili da su svi igrači bili zdravi i spremni ;)
De prestani vise. :roll:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jun 2013, 17:48

Želiš reći da sreća nije sastavio dio nba lige ?

Jedno je igrati bez jednog igrača iz prve petorke, drugo je kada ti 3 igrača ne igraju. Čista nesreća. Ako je iko ove sezone imao probleme sa povredama onda su to Bullsi. Čitavu sezonu su se patili sa povredama. Od prošlog Playoff-a pa i ovoga Bullsi imaju problema sa povredama.

Dok su zdravi i neiskusni bili igrali su finalu konferencije. Kada se očekivao prsten počele su povrede i to je tako.

Jedva čekam novu sezonu aBd :twisted:

@Greivis

Ti si najveći trol na forumu a uz to postaješ lagano maskota foruma. Bilo je smiješno 1-2 mjeseca, hajde i 3 ali ovo što ti radiš je postalo besmisleno. Ako želiš da te ljudi shvate ozbiljno onda piši normalno a ne kao svojevremeno korisnik ljubav, kasnije paja.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 12 jun 2013, 17:52

:mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 12 jun 2013, 17:54

Zanimljivo kako svi isticu u svojim analizama(mislim na ESPN strucnjake i sl.) kako je SA sutevima za 3p razbio MIA i da je to glavni razlog pobjede...Ne bih se slozio s tim,zato sto mislim da se utakmica dobila odbranom,a i barem 7 trojki je pogodjeno u 4/4,dionici u koju je SA usao sa +15 i prakticno rijesio utakmicu vec prije.Te trojke poslije su samo bile slag na tortu...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 12 jun 2013, 18:06

dokle vise :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jun 2013, 18:14

Ovih hejtera :lol:

Baš bi me zanima šta bi oni pisali da su u istoj situaciji.

Čisti primjer nesreće su Oklohama Thundersi. Ljudi sve deru pred sobom, i onda se povrijedi čovjek koji 8 godina nije kihnuo a ne izvrnuo nogu i slično. To nije nesreće. Da, šta bi bilo kad bi bilo, no svaki prsten ima svoju posebnu priču.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 12 jun 2013, 18:14

NEZALAGANJE je napisao/la:Zanimljivo kako svi isticu u svojim analizama(mislim na ESPN strucnjake i sl.) kako je SA sutevima za 3p razbio MIA i da je to glavni razlog pobjede...Ne bih se slozio s tim,zato sto mislim da se utakmica dobila odbranom,a i barem 7 trojki je pogodjeno u 4/4,dionici u koju je SA usao sa +15 i prakticno rijesio utakmicu vec prije.Te trojke poslije su samo bile slag na tortu...
O kakvoj ti odbrani pricas :roll: , pa pustili ste Lebrona da sutira i sutira iz vana , samo sto on nije mogao nista da pogodi , pa niko mu nije bio ni na ruci , nego ste ste sabili u reket , nije niko ni pogadjao osim Miller-a , po meni je ovo previse rizicna odbrana , mada su se i Lebron i Wade pokazali izuzetno nestabilni suteri kada ih niko ne cuva , za takve superzvjezde :roll:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 12 jun 2013, 18:16

Kobe Bryant je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Zanimljivo kako svi isticu u svojim analizama(mislim na ESPN strucnjake i sl.) kako je SA sutevima za 3p razbio MIA i da je to glavni razlog pobjede...Ne bih se slozio s tim,zato sto mislim da se utakmica dobila odbranom,a i barem 7 trojki je pogodjeno u 4/4,dionici u koju je SA usao sa +15 i prakticno rijesio utakmicu vec prije.Te trojke poslije su samo bile slag na tortu...
O kakvoj ti odbrani pricas :roll: , pa pustili ste Lebrona da sutira i sutira iz vana , samo sto on nije mogao nista da pogodi , pa niko mu nije bio ni na ruci , nego ste ste sabili u reket , nije niko ni pogadjao osim Miller-a , po meni je ovo previse rizicna odbrana , mada su se i Lebron i Wade pokazali izuzetno nestabilni suteri kada ih niko ne cuva , za takve superzvjezde :roll:
Ako ti ne mislis da je odbrana sinoc bila SPEKTAKULARNA,ti i ja ne gledamo isti sport!Pogledaj malo bolje,Kawhi mu je svaki sut bio na ruci,svaki!Druga je stvar sto se malo vise odmakne,ali on to i moze s obzirom da ima raspon ruku preko 2.20m Usput,tebi nije odbrana kad se onako dobro reket zatvori?

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 12 jun 2013, 18:37

NEZALAGANJE je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:
Ako ti ne mislis da je odbrana sinoc bila SPEKTAKULARNA,ti i ja ne gledamo isti sport!Pogledaj malo bolje,Kawhi mu je svaki sut bio na ruci,svaki!Druga je stvar sto se malo vise odmakne,ali on to i moze s obzirom da ima raspon ruku preko 2.20m Usput,tebi nije odbrana kad se onako dobro reket zatvori?
Nije bas toliko ofirno kao sto je Kobe "cuvao" Ronda u finalu 2010 , kada ga je jednostavno molio da puca, ali kada god je bio na trici ili na poludistanci uvjek ste ga pustali , ali niste dozvoljavali ulaze, to je vjerovatno taktika, ali ne kontam frajer pogadja sa pola terena kao kap , a ovako nema samopouzdanja , bas sam se iznenadio sa odbranom Pop-a nad Lebronom :o

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 12 jun 2013, 18:46

@Kobe Nije to stvar da on ne moze zabiti,stvar je da on ima mentalitet,a i ulogu u svom timu da mora i sve druge razigrati,jer,osim njega, u toj ekipi vise niko nije sposoban da kreira sam.Posebno, jer to Wade radi sporadicno,sto nije dovoljno.Pop zna da on ima takav pristup i onda ga tjera od pocetka da on pocne sam zabijati,ali suteve,jer se na ulazu udvaja.James je to shvatio,ali jednostavno ne zeli da odstupi od sistema ekipe,a i ima razlog za to posto su prvu utakmicu(takvim pristupom)vodili skoro sve vrijeme,drugu dobili i ovo je prva gdje mu je taj mentalitet dozivio kolaps.Vidicemo kako ce reagovati u 4. tekmi.Iskreno,meni odgovara i da on pokusa sada zabiti 40 i da ga ide,jer ce to znaciti manje dodira za sve druge koji vise nece biti u ritmu,kao sto su bili do sada i uz nasu solidnu igru,trebalo bi opet biti dovoljno za pobjedu,jer ni nasa velika trojka,prakticno 2 tekme nije odigrala nista u smislu poena....P.S.Kasnije kad James pokusa da se ukljuci u igru svojim sutevima,nije lako,jer je u pokusaju da razigra sve druge izgubio svoj ritam tj. nije ni uspio da ga stvori...

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 12 jun 2013, 18:57

@nezalaganje

Pustate cijeli tim Miamija da uzimaju jumepere, posebno Jamesa i Wade-a, jedini ko do sad ubacuje je Bosh u neku ruku. Isto je SA radio i 07-e protiv CLE, ali to ce se promjeniti cim pocnu ovi davati koseve sa polu/distance. Do sad ide za rukom, James puca 39%, za razliku od regularne sezone gdje ej bio 56%

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 12 jun 2013, 19:01

alemsa je napisao/la:@nezalaganje

Pustate cijeli tim Miamija da uzimaju jumepere, posebno Jamesa i Wade-a, jedini ko do sad ubacuje je Bosh u neku ruku. Isto je SA radio i 07-e protiv CLE, ali to ce se promjeniti cim pocnu ovi davati koseve sa polu/distance. Do sad ide za rukom, James puca 39%, za razliku od regularne sezone gdje ej bio 56%
Ne,samo James ,Wade i Bosh na trici se 'pozivaju' na sut,tako da ne mozes reci da cijelom timu pustamo suteve...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.