Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Re: Ervin Zukanovic
Prevara od igraca
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- Juventinisimo
- Kontakt:
Sta mene briga koga on trenira ili ne trenira??? Sta imam ja od toga?? Mene samo interesuje sta je doticni napravio za MOJU repku...
Ti i onaj fanatic ubiste se pljuvajuci na njega, igrace, germaniju i sve ostalo sto se povezuje sa istima..
Evo recimo, da Pape preuzme Barcu....tebi bi valjao???
Idi bjezi bolan, citam te k'o bukvar..
Ti i onaj fanatic ubiste se pljuvajuci na njega, igrace, germaniju i sve ostalo sto se povezuje sa istima..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Stručnjak pišeš na Papetovoj temi da je trebao ostati da nas odvede na EP. Prizivas ga nazad , a lik ne može naći klub da treniraJuventinisimo je napisao/la:Sta mene briga koga on trenira ili ne trenira??? Sta imam ja od toga?? Mene samo interesuje sta je doticni napravio za MOJU repku...

I ti ćeš nekog u nešto ubijediti

- Juventinisimo
- Kontakt:
Pa ne mozes ni ti naci nista drugo da radis osim da valjas gluposti na forumu po cijeli dan..."strucnjak"..
Naravno da bi nas odveo na EP...da ga "amigosi" nisu bojkotovali...ali evo, karma ih udara po usima..

Naravno da bi nas odveo na EP...da ga "amigosi" nisu bojkotovali...ali evo, karma ih udara po usima..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Po cijeli dan a imam 2 posta dnevnoJuventinisimo je napisao/la:Pa ne mozes ni ti naci nista drugo da radis osim da valjas gluposti na forumu po cijeli dan..."strucnjak"..![]()

Strašno je dobro krenuo u kvalifikacije. Kako ih nije bilo stid otjerati ublehu

Ko ga je bojkotovo u evianu kad ga curica otrese?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Vidim nema ga neki crnjo na lijevom beku,a na stoperu neki Candera prvi mec igra u seriji A za Atalantu danas
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Maldini nas ni na klupi danas, i proslo kolo ga nije bilo u kombinacijama, haman su ovi brzo nesto skontali kakva je **** od igraca, obicno klubovima treba polusezona da shvate, onoliko otprilike koliko se i zadrzi u klubivima prije nego ga uvale sledecem 

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- Goalgetter
- Kontakt:
Smrtni slucaj u familiji ima, zbog toga nije u kombinacijama, informisi se ubuduce.DevilsAdvocate je napisao/la:Maldini nas ni na klupi danas, i proslo kolo ga nije bilo u kombinacijama, haman su ovi brzo nesto skontali kakva je **** od igraca, obicno klubovima treba polusezona da shvate, onoliko otprilike koliko se i zadrzi u klubivima prije nego ga uvale sledecem
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ma bio sam sarkastican malo, nista zlonamjerno, mislio sam da se povrjedio, al nisam to znao jbgGoalgetter je napisao/la:Smrtni slucaj u familiji ima, zbog toga nije u kombinacijama, informisi se ubuduce.DevilsAdvocate je napisao/la:Maldini nas ni na klupi danas, i proslo kolo ga nije bilo u kombinacijama, haman su ovi brzo nesto skontali kakva je **** od igraca, obicno klubovima treba polusezona da shvate, onoliko otprilike koliko se i zadrzi u klubivima prije nego ga uvale sledecem
Mislim da vuce neku povredu jos od reprezentativnih okupljanja i da nije 100% spreman. Nesto slicno je i komentator rekao.HankMoody je napisao/la:Izgubio mjesto u prvoj postavi.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Nemam pojma, ali znam da ga odavno nema u postavi.Pivopija je napisao/la:Mislim da vuce neku povredu jos od reprezentativnih okupljanja i da nije 100% spreman. Nesto slicno je i komentator rekao.HankMoody je napisao/la:Izgubio mjesto u prvoj postavi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- Goalgetter
- Kontakt:
Zuk Zuk
Gledao sam nekih 40-ak minuta, do pobjedonosnog gola - vrlo dobro i sigurno je djelovao na terenu natopljenom kisom. S obzirom da nisu primili gol trebalo bi da je i ostatak utakmice odradio na nivou.
- ASD
- Kontakt:
Usao je.
Neko iz zadnje linije se povrijedio, super je što nisu primili gol.ASD je napisao/la:Usao je.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, L-Train, Micron, Quartararo, signalidunapark, THEC, Vrhbosnian, zastitaIdentiteta i 50 gostiju.