Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Misimovic mi poslao poruku, pita ima li ko raspolozen za termin u 10.00 da se podijelimo i igramo na male ???
Volim misketa kao da mi je brat, al zasto ode u tursku? ja sam uvjek govorio da se u turskoj karijera zavrsava..
Neznam stvarno zasto je navalio da ide iz Wolfsburga gdje je imao status "Zvjezde"??
napustiti ligu petice i otici na livadu da cuva ovce? to stvarno nema smisla...
Dali su to bile pare? veca plata? ili? nerazumjem...
Poneka mi je ga zao, a ponekad i nije..
Neznam stvarno zasto je navalio da ide iz Wolfsburga gdje je imao status "Zvjezde"??
napustiti ligu petice i otici na livadu da cuva ovce? to stvarno nema smisla...
Dali su to bile pare? veca plata? ili? nerazumjem...
Poneka mi je ga zao, a ponekad i nije..
BLUE NATION.
Nije on navaljivao da ode nego je njega Wolf.nogirao.E sada možda bi bila bolja opcija da je otišao i u Nirnberg nego u Tursku,ali ko je pratio dešavanja oko Misketa zna kako se to odigralo.U Šalke mu nisu dali ostali nisu imali dovoljno novca(Ustvari niko nije ni slao ponudu za tada aktuelnu cifru),pojavila se Galata i u tom trenutku je to bila najbolja opcija.Nastavak znamo..........ovo mi se sve čini da nema više starog Misketa.
jarane, miske je sam rekao upravi Wolfsburga da nezeli vise, i da traze zamjenu za njega, zato su i doveli Diega.aqarius je napisao/la:Nije on navaljivao da ode nego je njega Wolf.nogirao.E sada možda bi bila bolja opcija da je otišao i u Nirnberg nego u Tursku,ali ko je pratio dešavanja oko Misketa zna kako se to odigralo.U Šalke mu nisu dali ostali nisu imali dovoljno novca(Ustvari niko nije ni slao ponudu za tada aktuelnu cifru),pojavila se Galata i u tom trenutku je to bila najbolja opcija.Nastavak znamo..........ovo mi se sve čini da nema više starog Misketa.
Znaci njemu vise Wolf nije stimao...
BLUE NATION.
Garant si ga opet gnjavio za onih 100 eura.Analitico je napisao/la:Misimovic mi poslao poruku, pita ima li ko raspolozen za termin u 10.00 da se podijelimo i igramo na male ???

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
jedino na male i moze igrati, jer kondicija mu je 0Analitico je napisao/la:Misimovic mi poslao poruku, pita ima li ko raspolozen za termin u 10.00 da se podijelimo i igramo na male ???

BLUE NATION.
Schalke prodao Rakitica, sada navodno i Farfana Wolfsburgu.
Znaci put bi bio slobodan za Misketov transfer u Schalke bi bio slobodan, samo sad je pitanje interesuje li se Schalke jos za njega.
Znaci put bi bio slobodan za Misketov transfer u Schalke bi bio slobodan, samo sad je pitanje interesuje li se Schalke jos za njega.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Oni na indexu su se zeznuli. I ja sam taj clanak citao. Tamo se moze provjeriti kad je i kako rasla/opadala cijena igracu. A oni to uopste nisu ni pogledali. Jer je Kranjcaru cijena porasla u augustu 2010. kad je jos bio standardan u prvom timu, tj. prije nego je dosao Van der Vaart. Tako da.. Ipak je transfermarkt donekle najrealniji..seha je napisao/la:Ljepo je ono vidjet te cifre pored nasig igraca, al malo je rec da u zadnje vrijeme pre*eravaju s ocjenama. Cak sam cito clanak na Indexu koji ismijava rast cijene njihovim reprezentativcima na TF npr Krajncaru koji sjedi na klupi povecali vrijednos za 2 000 000 itd itd... I previse forsiraju njemce
´B0SANAC je napisao/la:Schalke prodao Rakitica, sada navodno i Farfana Wolfsburgu.
Negdje sam citao da on nema pravo igrati za trecu ekipu ove sezone. Znaci dok augusta, drugi tim nema sansu da ga registruje za ligu. Igrao je za Wolfsburg u ligi, igrao za Galatu u ligi... A svaki igrac smije maximalno za dvije ekipe u toku sezone igrati..
Steta...
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
ne_znam_ko_sam je napisao/la:Oni na indexu su se zeznuli. I ja sam taj clanak citao. Tamo se moze provjeriti kad je i kako rasla/opadala cijena igracu. A oni to uopste nisu ni pogledali. Jer je Kranjcaru cijena porasla u augustu 2010. kad je jos bio standardan u prvom timu, tj. prije nego je dosao Van der Vaart. Tako da.. Ipak je transfermarkt donekle najrealniji..seha je napisao/la:Ljepo je ono vidjet te cifre pored nasig igraca, al malo je rec da u zadnje vrijeme pre*eravaju s ocjenama. Cak sam cito clanak na Indexu koji ismijava rast cijene njihovim reprezentativcima na TF npr Krajncaru koji sjedi na klupi povecali vrijednos za 2 000 000 itd itd... I previse forsiraju njemce
Ali opet previse forsiraju njemce, npr Svajnstanger 40 000 000, jest dobar i sve to a npr Dzeki stoji vrijednost 30 000 000 vec pola godine i sad postigne 10 golova u zalost ekipi ostvari najveci transfer u historiji BL i vrijednost i dalje ista
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- Principatus
- Kontakt:
Farfan napusta Schalke u pravac Wolfsburga. To moze znaciti, da ce Schalke dobiti Misketa.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pa svajni ti je sada jedan od najplacenijih igraca na planeti i normalno da ce mu i cijena biti velikaseha je napisao/la:ne_znam_ko_sam je napisao/la:Oni na indexu su se zeznuli. I ja sam taj clanak citao. Tamo se moze provjeriti kad je i kako rasla/opadala cijena igracu. A oni to uopste nisu ni pogledali. Jer je Kranjcaru cijena porasla u augustu 2010. kad je jos bio standardan u prvom timu, tj. prije nego je dosao Van der Vaart. Tako da.. Ipak je transfermarkt donekle najrealniji..seha je napisao/la:Ljepo je ono vidjet te cifre pored nasig igraca, al malo je rec da u zadnje vrijeme pre*eravaju s ocjenama. Cak sam cito clanak na Indexu koji ismijava rast cijene njihovim reprezentativcima na TF npr Krajncaru koji sjedi na klupi povecali vrijednos za 2 000 000 itd itd... I previse forsiraju njemce
Ali opet previse forsiraju njemce, npr Svajnstanger 40 000 000, jest dobar i sve to a npr Dzeki stoji vrijednost 30 000 000 vec pola godine i sad postigne 10 golova u zalost ekipi ostvari najveci transfer u historiji BL i vrijednost i dalje ista

Kako bi bilo dobro da Miske opet ode Magathu, ovaj put u Schalke, al' je skroz van forme, ne igra nikako 

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
SMJESNO : Ivica Osim kaze da miske treba da pogleda kasete od Hagija ko fora da mu igra lici na Hagijevu
Hagi bi trebao pogledati kasete od Misketa, pa mozda graditi igru oko njega a ne kontra.
Gledao sam bas 2-3 utakmice od galatasaray, i nikada nisam vidio losiji fudbal u europi, to nema pas ili kombinacija, vec golman/odbrana ispuca loptu, a onda ko je smiri trci sam ko lud dok je ne izgubi, i sve tako...fuuuj..
Miske bjezi ti iz turske, ta liga je jaka kao stiropol.

Hagi bi trebao pogledati kasete od Misketa, pa mozda graditi igru oko njega a ne kontra.
Gledao sam bas 2-3 utakmice od galatasaray, i nikada nisam vidio losiji fudbal u europi, to nema pas ili kombinacija, vec golman/odbrana ispuca loptu, a onda ko je smiri trci sam ko lud dok je ne izgubi, i sve tako...fuuuj..
Miske bjezi ti iz turske, ta liga je jaka kao stiropol.
BLUE NATION.
Uvijek je bio u pravu, ali u ovoj sada situaciji sigurno NE
Osim je uvijek u pravu, samo ne znam kako da se Miske pokuša prilagoditi ako uopšte i ne dobiva priliku za to, jer izgleda da su slični i po tvrdoglavosti.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Evo kaze mi jedan turcin da su danas imali sastanak Miske, Hagi i vodstvo kluba i dogovorili se da se Miske vraca u prvi tim. Probat cu nac link za potvrdu...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:
To moze biti, isto sam tako procitao od jednog Turcina i Galata-navijaca, da je Hagi blizu tome da leti iz kluba.
I navijaci su isto ljuti jer Miske ne igra.
Iskreno se uopste ne radujem tome, radije bi da se Miske vrati u Njemacku, onakav kvalitet igraca da se trosi u turskoj ligi. Velika steta, ovdje bi ga mnogo klubova rado imalo u svojim redovima.
Iskreno se uopste ne radujem tome, radije bi da se Miske vrati u Njemacku, onakav kvalitet igraca da se trosi u turskoj ligi. Velika steta, ovdje bi ga mnogo klubova rado imalo u svojim redovima.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nema to veze, Miske ce svejedno napustiti Tursku ovog ljeta. Mislim da je to jasno.Principatus je napisao/la:To moze biti, isto sam tako procitao od jednog Turcina i Galata-navijaca, da je Hagi blizu tome da leti iz kluba.
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo, jedan Turcin ovdje sto navija za Galatu rekao je da citava ekipa zeli povratak Misimovica u prvi tim, kao i predsjednik Galate. Ali jos nije vracen u prvi tim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.