Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
don_burza je napisao/la:Elegant je napisao/la:
Moze li neko da izostri ovu sliku da vidimo sta pise, da znam sta nam je ovo "kvakirano" !?!
Povrce koje moze uspjeti na BP
Kupus ✔
Krastavac ✔
Krompir ✔
Persun ✔
Spinat ✔
a ovo gdje je upitnik sigurno je bila Bamja pagospodin iz UEFE nije znao sta je
haj malo se smirite, jos niko nije rekao da definitivno ne moze.szlaja je napisao/la:Teren jeste sramota i katastrofa (ni ostatak nije puno bolji) ali fazon je zasto su nam dopustali da igramo kvalifikacije, sad ODJEDNOM ne moze. Ako ne moze nek kazu ne moze nikako.
Uostalom ako cemo gledati fudbalska pravila, znamo na kakvom samo terenu se utakmica ne moze odigravat.
Pa koga bi ti? Covjece Papac,Pandza i Mujdza ne igraju prvu,a Mujdza ni drugu. Mora nekog od tih pozvati.LukasL33 je napisao/la:Besic i Vranjes ce biti pozvani? Kad su oni zadnji put igrali za repku? Ovo je baraz susicu majstore, ovi nam nece biti od neke koristi. Ne igramo protiv Luxa jbt.
bosnas_ je napisao/la:Ako Vranjes ovog vikenda bude igrao za svoj klub,onda njega treba staviti umjesto Mujdze,jer ga je vec 2 puta uspjesno mijenjao,protiv Slovacke i Mexika! mislim da je on ubjeldjivo najbolje rjesenje za tu poziciju!
Ma seru bez ikakve osnove,teren je drama.DANTES je napisao/la:Moze li mi neko konkretno reci fali terenu? Sta Portugezi seru
Potpuno si urpavu treba Vranjesu dati priliku da se dokaze!harishp je napisao/la:Vranjesa na desnog beka,inace ce biti repriza dvadesetak i nesto minuta horror Maletic in Pariz.
Jedini zasad skolovani defanzivac koji godinama igra na desnom beku,i relativno vec dosta iskustva u jacim tekmama.
Sto EL prosle godine sa Sherifom,sto relativno jaka Ruska liga.
Lulic je rodjeni ofanzivac a ni Jahic nije bas previse razdragan sa mrtvom defanzivom,igra je zato sto vecinom nema ko drugi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.