Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ma ne stopa mi nista,mobitel odlicno funkcioniše,ali evo smanjio sam to za 300MB nakon brisanja privremenih podataka iz Explorera.Samo me cudilo da je toliko togaa,al vidim nema veze to.Hvala na odgovrima,imam još 19GB isto,ne trpam mob sa svačim.
Sent from my RM-821_eu_croatia_511 using Tapatalk
Sent from my RM-821_eu_croatia_511 using Tapatalk
facebook kupio whatsapp za 19 milijardi dolara 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
a jebote
pa microsoft je kupio mobilni odjel nokije za dosta manje, a i japanci su uzeli viber za takodjer manje pare
19 milijardi pfff
ne pada mi na pamet cemu ovaj potez facebooka, jedino sto mi pada jeste da bi u buducnosti trebao imati fb racun za watsap
pa microsoft je kupio mobilni odjel nokije za dosta manje, a i japanci su uzeli viber za takodjer manje pare
19 milijardi pfff
ne pada mi na pamet cemu ovaj potez facebooka, jedino sto mi pada jeste da bi u buducnosti trebao imati fb racun za watsap
Samo da pobije konkurenciju, sljedeci je Viber ! Wahtsapp ima jako mnogo korisnika ko i Viber, vise of FB Messangera. A sad ce sigurno oni da ukonponuju nekom nadogradnjom, pa ce Whatsapp postati plavo-bijeli sa novim funkcijama.LenBias je napisao/la:facebook kupio whatsapp za 19 milijardi dolara
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Otkud vrijednost 19 milijardi?
Koliko znam,aplikacija je besplatna i na Svijetu ima puno manje mobitela od 19 milijardi,otkud ovakva vrijednost?
I 19 milijuna bi bilo puno.
Koliko znam,aplikacija je besplatna i na Svijetu ima puno manje mobitela od 19 milijardi,otkud ovakva vrijednost?
I 19 milijuna bi bilo puno.
Keep walking.
- Consigliere
- Kontakt:
To je pitanje konkurencije, cijena nije problem.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jok eto dzaba je
- schweinsteiger
- Kontakt:
Nakon godine koristenja besplatno,svaka slijedeca godina se placa 1$.
Nije bas 19 milijardi,oko 12 milijardi je nesto islo preko dionica,oko 4 milijarde je u kesu isplaceno samo.Bilo kako bilo,ogromna cifra,a i vlasnik What's appa je dobio neko direktorsko mjesto u facebooku...
Nevjerovatno kakav monopol nad social apps ima trenutno facebook.
Nije bas 19 milijardi,oko 12 milijardi je nesto islo preko dionica,oko 4 milijarde je u kesu isplaceno samo.Bilo kako bilo,ogromna cifra,a i vlasnik What's appa je dobio neko direktorsko mjesto u facebooku...
Nevjerovatno kakav monopol nad social apps ima trenutno facebook.
#miasanmia
- Cautinho
- Kontakt:
Kolike se pare vrte po Svijetu a mi sjedimo kući.
19 milijardi dolara.
Dan te yebo.
19 milijardi dolara.
Dan te yebo.
Keep walking.
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
NemoguceCautinho je napisao/la:Kako da mi youtube aplikacija ostane svirati u pozadini dok ja radim nesto drugo na mobu?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
naravno da je moguce, skini sa marketa pvstar+ i udri
Sad Fb ima i pristup svim porukama i kontaktima na telefonu, makar putem svoje nove igracke. Informacije su te koje se placaju... I upravo je to ta cifra...
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
ma nek ima pristup cemu hoce, ako ce bit nesto bolji od mojih informacija halal nek im budu 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- moustapha
- Kontakt:
Ova cijena za WhatsApp je i meni bila iznenadjenje, ali kad se malo pogleda stanje, to i nije toliko cudno. WhatsApp ima skoro pola milijarde aktivnih korisnika, sto je blizu polovine facebook korisnika. Dakle, jedna ogromna baza. Kod nas je mozda popularniji Viber, ali mi, naravno, nismo relevantni. Navodno se WhatsApp jako puno koristi u Indiji, a znamo koliko je to trziste.
Mozda se u nekoj skorijoj buducnosti doci do odredjene integracije facebooka i WhatsAppa, ali prema ugovoru brand i dalje nastavlja postojati samostalno, slicno kao i Instagram.
Navodno su prije ove ponude facebooka odbili ponudu Googlea, tesku 10 milijardi.
Silni novci za kompaniju koja uposljava oko 30 inzinjera.
Mozda se u nekoj skorijoj buducnosti doci do odredjene integracije facebooka i WhatsAppa, ali prema ugovoru brand i dalje nastavlja postojati samostalno, slicno kao i Instagram.
Navodno su prije ove ponude facebooka odbili ponudu Googlea, tesku 10 milijardi.
Silni novci za kompaniju koja uposljava oko 30 inzinjera.

#divovi
Eh jedan savjet mi treba, nudi mi jaran Samsung Galaxy **, ja se puno ne razumijem u mobitele pa me zanima koja je neka realna cijena, kolko maksimalno da platim.
Mobitel je veoma ocuvan, sto bi se reklo ko nov, nema packe na sebi, sve sto treba ide uz njega (punjac, slusalice, usb kablo, činčeve za tv, nekoliko onih silikonskih guma)
Mobitel je veoma ocuvan, sto bi se reklo ko nov, nema packe na sebi, sve sto treba ide uz njega (punjac, slusalice, usb kablo, činčeve za tv, nekoliko onih silikonskih guma)
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Samo da se zna da su ove cijene bez pdv-a, a i pitanje je imaju li na stanju lumiu 920.treci je napisao/la:ja nemam pojm akako je meni ovo promaklo, hvala tiLenBias je napisao/la:http://www.univerzalno.ba/Artikli.aspx?artikalid=2102
@treci
eto ti lumia 920 kod njih, kud ces bolje
NO PYRO NO PARTY
- moustapha
- Kontakt:
Neki dan mi jaran kupio LG G2 i platio ga je po cijeni koja je izrazena na stranici. A vidim da dole pise da su cijene bez PDV-a. Bice da to stoji samo nako.Buu je napisao/la: Samo da se zna da su ove cijene bez pdv-a, a i pitanje je imaju li na stanju lumiu 920.

#divovi
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Mustafa kako te slusa G2, malo je i meni falilo da se odlucim za njega ali mi 16giga memorije malo ipak
Sent from my Lumia 1020 using Tapatalk
Sent from my Lumia 1020 using Tapatalk
- moustapha
- Kontakt:
Malo sam se nespretno izrazio. Jaran je kupio telefon, ali ne meni.
Ja sam i dalje na S4. A G2 je koliko sam imao priliku vidjeti strasan telefon. Sigurno da je u rangu S4.

#divovi