Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
na toj slici skuplje ce biti sredit bendzija nego honduSaurman je napisao/la:Kvalitet izrade npr VW,Honde se ne može porediti sa BMW-om i Mečkom.
R32 je napisao/la:Sto se tice limarije tu je Audi ja mislim neprikosnoven, a i zavrsna obrada im je u vrhu.
Koliko para toliko muzike.madridist je napisao/la:na toj slici skuplje ce biti sredit bendzija nego honduSaurman je napisao/la:Kvalitet izrade npr VW,Honde se ne može porediti sa BMW-om i Mečkom.tu je kljuc price o kvaliteti izrade.
Da nije tako onda bi na svakom cosku imali mercedese parkirane a ne golfove i focuse![]()
Inace i ja sam u VW porodici vozim passat.
B6 2010g. 81Kw 110hp common rail bluemotion.Saurman je napisao/la:Koliko para toliko muzike.madridist je napisao/la:na toj slici skuplje ce biti sredit bendzija nego honduSaurman je napisao/la:Kvalitet izrade npr VW,Honde se ne može porediti sa BMW-om i Mečkom.tu je kljuc price o kvaliteti izrade.
Da nije tako onda bi na svakom cosku imali mercedese parkirane a ne golfove i focuse![]()
Inace i ja sam u VW porodici vozim passat.Jel' B5 ?
ako ikad budes bio u situaciji da ga kupis, slobodno zaobidji. nije nesto.madridist je napisao/la:moj auto snova
Pa mozes ti sa carobnim napitkom. Sta cemo mi, obicni smrtnici?Asteriks je napisao/la:Zadnja vuca, nikakav problem. Bez nekog forsiranja, lagano oduzimanje gasa i motas na strasnu koju te zanosi i ak te zanosi.
Istjeravao sam rodjakovog bmw-a na "nebesa" bez ikakvih problema.
Cak sam sa Polom dolazio u goru situaciju pri vecem nagibu gdje je prednji kraj jednostavno visio koji cm u vazduhu.
Sve je stvar stila voznje i iskustva.
druze, takva auta se ne vozaju po snijegu. kad zapada, moj ide u garazu.madridist je napisao/la:To mora da je nena neka vozilada mecka je zakon apsolutno ali ovdje u BiH kad padne snijeg pisaj auto sa zadnjim pogonom pa bio to i najbolji od svih..90 posto nas je na nekom brdu a uz kvalitet puteva te zimsko odrzavanje kod nas auta sa zadnjim pogonom su neupotrebljiva u ogromnom broju slucajeva ,da pojasnim..
u cemu sam pretjerao?R32 je napisao/la:Secer ga malo pretjera
Gdje uze?Derdiyok je napisao/la:Pozicione ti smiju biti plave, ja ih koristim.
Ma mislio sam na @madridistovu konstataciju da ga je baba vozila, pa zato kazem da si malo pretjeraosekerbay je napisao/la:.
madridist je napisao/la: B6 2010g. 81Kw 110hp common rail bluemotion.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Goalgetter, Jabroni i 6 gostiju.