KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

ppppp
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda

Post Postao/la ppppp » 20 sep 2015, 12:31

Fersu Yahyabeyoğlu ‏@fersudeniz 2h2 hours ago

Zoran Erceg is close to sign with @kkcrvenazvezda according to ****.

:P

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 20 sep 2015, 12:40

Ako dođe :opaopa: :opaopa:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 20 sep 2015, 12:47

Nama treba krilo koje po potrebi moze odigrati nekih 7-8 minuta u niskoj petorci na poziciji cetiri, kao Kalina prosle sezone.
Ali ipak Zoran Erceg :crazy: :njanjanja: :opaopa:

Mada mislim da od toga nema nista.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 20 sep 2015, 13:25

Pojavila se istina nezvanična informacija da Radonja nije zadovoljan sa zalaganjem Tejića,koliko sad tu ima istine...

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 20 sep 2015, 13:27

DejaNMG je napisao/la:Nama treba krilo koje po potrebi moze odigrati nekih 7-8 minuta u niskoj petorci na poziciji cetiri, kao Kalina prosle sezone.
Ali ipak Zoran Erceg :crazy: :njanjanja: :opaopa:

Mada mislim da od toga nema nista.
Istog sam mišljenja pogotovo ako se uzme u obzir da mu je prošla sezona bila sezona života + ogromna primanja koja je imao u Galati(750 hiljada)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 sep 2015, 16:05

slika

Nov sajt kluba odlidcno odradjen.

http://www.kkcrvenazvezda.rs/
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 sep 2015, 16:58

Povrijedio se Tejić. Neće ga biti prvih 4-5 kola aba lige.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 30 sep 2015, 16:14

Sada ce pretpostavljam krenuti pljuvacina po netu, po klubu, po Radonjicu, po Covicu, po Simonovicu..

Momak je dobar u defanzivi, za rotaciju da bude back-up je odlican.. Jos je potpisao i kratkorocan ugovor, valjda do decembra.. taman dok se Tejic oporavi i dovedemo nekog Amera.

S obzirom na povrede mi trenutno imamo samo jednog zdravog igraca koji moze na krilnog centra.. sa Simonovicem sada, imamo dvojicu. Ne racunam Simanica koji ce vjerovatno imati ulogu kao Rebic i Tejic u prvoj seniorskoj sezoni.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 30 sep 2015, 17:42

dscile je napisao/la:Sada ce pretpostavljam krenuti pljuvacina po netu, po klubu, po Radonjicu, po Covicu, po Simonovicu..

Momak je dobar u defanzivi, za rotaciju da bude back-up je odlican.. Jos je potpisao i kratkorocan ugovor, valjda do decembra.. taman dok se Tejic oporavi i dovedemo nekog Amera.

S obzirom na povrede mi trenutno imamo samo jednog zdravog igraca koji moze na krilnog centra.. sa Simonovicem sada, imamo dvojicu. Ne racunam Simanica koji ce vjerovatno imati ulogu kao Rebic i Tejic u prvoj seniorskoj sezoni.
Naravno da će krenuti pljuvačina. Fali nam poena, skoka, kreacije, šuta... svega a oni dovedu igrača koji ne zna da spusti loptu na parket. Kao da nam nije dovoljan jedan Branko Lazić. Čemu im služi ta škola i taj FMP kada ne mogu proizvesti igrača koji će na dva mjeseca zamijeniti Tejića? I Apić i Simanić mogu kao Simon na četvorku a odigraće pojednako loše, sa tim da od njih dvojice nešto u perspektivi možemo dobiti. Od ovoga ništa.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 sep 2015, 18:08

braoolyo je napisao/la: I Apić i Simanić mogu kao Simon na četvorku a odigraće pojednako loše, sa tim da od njih dvojice nešto u perspektivi možemo dobiti. Od ovoga ništa.
Mislim da malo preterujes. Mozda nisam u pravu, ali to je samo moje misljenje.

Crvena zvezda Telekom – Mega Leks, četvrtak, 21:00, hala „Pionir“

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 30 sep 2015, 18:10

braoolyo je napisao/la:
dscile je napisao/la:Sada ce pretpostavljam krenuti pljuvacina po netu, po klubu, po Radonjicu, po Covicu, po Simonovicu..

Naravno da će krenuti pljuvačina. Fali nam poena, skoka, kreacije, šuta... svega a oni dovedu igrača koji ne zna da spusti loptu na parket. Kao da nam nije dovoljan jedan Branko Lazić. Čemu im služi ta škola i taj FMP kada ne mogu proizvesti igrača koji će na dva mjeseca zamijeniti Tejića? I Apić i Simanić mogu kao Simon na četvorku a odigraće pojednako loše, sa tim da od njih dvojice nešto u perspektivi možemo dobiti. Od ovoga ništa.
+1
Ja sam majke mi konto da se raja šprda u vezi dolaska Simona kad ono... :facepalm:
I umjesto da se kakvom mladom igraču za dosta manje para pruži prilika mi dovodimo ...
Neko Simona opasno gura,prvo Francuska pa reprenzetacija i na kraju eto ga u evroligu

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 30 sep 2015, 18:12

Tribalian je napisao/la:
braoolyo je napisao/la: I Apić i Simanić mogu kao Simon na četvorku a odigraće pojednako loše, sa tim da od njih dvojice nešto u perspektivi možemo dobiti. Od ovoga ništa.
Mislim da malo preterujes. Mozda nisam u pravu, ali to je samo moje misljenje.

Crvena zvezda Telekom – Mega Leks, četvrtak, 21:00, hala „Pionir“
Kad se samo sjetim simonovih partija na onim utakmicama finala plej ofa domaće lige protiv derviša dođe mi da plačem :roll:
Gore od onog ne može niko pa ni ti omladinci :nene:

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 30 sep 2015, 18:15

Fino je receno da se ceka neki Amer nakon sto se zavrse NBA trening kampovi. Suter je doveden u vidu Thompsona (imas napisano na nekoj od prethodnih strana sta je o njemu rekao momak koji ga prati jos od belgijske lige). Kreator je Mekel koji to odlicno radi i od njega ce biti minimum 5-6 asistencija po utakmici.. Ako mu fali sut za tri poena, ne znaci da je los kreator. Jedino sto nemamo nekog crnca skakaca (na ciji pomen svi svrsavaju, kao da je garant titule) i to se mora rijesiti timskom odbranom. Sa suterima smo isti prakticno kao i prosle godine, jer M-Will iako ima lijepu mehaniku nije da je imao neke enormne procente (cak ni prosjecne), vec je bio negdje u nivou Dangubica. Jedini dobar suter prosle godine je bio Dzenkins koji je kroz cijelu sezonu mogao i za tri i sa poludistance. Kao i Kalinic od koga se to najmanje ocekivalo jer je dosao sa epitetom "kamenjara".

Ti garant nisi gledao Apica u zivotu kad mislis da moze na cetvorku. Nema on nista osim visine za cetvorke i u FMP-u i u reprezentaciji igra na petici. Ja bih volio da Simanic dobije minutazu, jer ce sigurno biti veliki igrac.. ali pricati kako on u ovom trenutku moze doprinijeti vise od Simonovica je smijesno. Kako u napadu, a narocito u odbrani. A i uostalom, Simonovic se ne dovodi da bude prva opcija nego igrac rotacije dok se ne nadje novi igrac i oporave standardni. Mada ja ne bih imao nista protiv ni da ostane kao back-up, samo da ne bude u ulozi od zadnje godine u Zvezdi, nakon odlaska Silba. Da bude u prve tri napadacke opcije ne moze, da bude back-up koji uzme 3-4 suta i igra odlicnu odbranu, moze.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 sep 2015, 18:18

@Braoolyo & @pppp

Garant i ovde ima neki koji bi mogao da zameni Simonovica? :mrgreen:

slika

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 30 sep 2015, 18:22

:lol: :lol: :lol:

Mene ovaj sa naocalama asocira na Stoudermirea, mogao bi on :)

Cisto da razjasnim sta sam rekao, da ne bude zabune. Ne smatram Simonovica za igracinu u Evro okvirima, ali smatram da je bezvezno kukanje oko toga sto je on privremenu rijesenje u situaciji kada imamo jednog zdravog krilnog centra..i ujedno mislim da nije uopste los da bude back-up u rotaciji, ali sigurno ne moze biti igrac koji ima veliku minutazu i na kome se bazira napad, pa makar i kao druga/treca opcija.

I inace zanimljivo kako se uvijek svi sjecaju njegovih katastrofalnih partija, a niko se ne sjeca Dzenkinsove partije protiv Cibone, Nelsonovih klizanja, Raskovih minijatura, Blazicevih zalijetanja u trojicu.. :D Kao da smo zahvaljujuci jednom igracu uzeli samo KRK.

PS- Ja se i dalje nadam Deshaunu Thomasu.. mislim da nema sanse da ostane u Spursima.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 sep 2015, 18:28

dscile je napisao/la::lol: :lol: :lol:

Mene ovaj sa naocalama asocira na Stoudermirea, mogao bi on :)

Cisto da razjasnim sta sam rekao, da ne bude zabune. Ne smatram Simonovica za igracinu u Evro okvirima, ali smatram da je bezvezno kukanje oko toga sto je on privremenu rijesenje u situaciji kada imamo jednog zdravog krilnog centra..i ujedno mislim da nije uopste los da bude back-up u rotaciji, ali sigurno ne moze biti igrac koji ima veliku minutazu i na kome se bazira napad, pa makar i kao druga/treca opcija.

I inace zanimljivo kako se uvijek svi sjecaju njegovih katastrofalnih partija, a niko se ne sjeca Dzenkinsove partije protiv Cibone, Nelsonovih klizanja, Raskovih minijatura, Blazicevih zalijetanja u trojicu.. :D Kao da smo zahvaljujuci jednom igracu uzeli samo KRK.
Meni ova devojcica sa brojem 9 deluje kao optimalno resenje za poziciju cetiri. :mrgreen:

Naravno brate da Simonovic nije neka igracina, ali mi se ne svidja ovo sto "letimo" (neki od nas, i ne samo na ovom forumu), pa mi se pre 5 godina umalo nismo ugasili a sad bi vec da pravimo NBA petorku. Nemojte da budemo kao neki ;) koji su tako leteli pa prinudno sleteli , prozivali nas ovde, veciti derbi nazivali vecitim treningom , pa evo ih sad popisanih i nikakvih nemaju novca ni patike igracima da kupe. Pamet u glavu, noge na zemlju i idemo napred sigurnim korakom.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 30 sep 2015, 18:34

Pa ljudima nisu bili dovoljno dobri npr. Mekel i Sofo, normalno je bilo ocekivati ovo u vezi Simona.. Ako izgubimo 2 meca u narednih pet ladno mozemo ocekivati komentare kako je sezona propala i slicno.. a da ne pricam sta ce biti ako ne prodjemo u top 16. Kao da se ne zna da se Bobi ne moze zamijeniti, da je za Kalinu dosla nenormalna ponuda za basket, da je Djenka ubo duplo veci ugovor u Italiji, da M-Will zbog duvanja nije mogao ostati.. Meni je licno bitnije da uspostavimo neki odrzivi sistem, da napravimo kontinuitet.. a ne da npr. jedne godine pretplatimo igrace pa onda naredne cetiri ispastamo zbog toga.

Neke moje zelje ove sezone su borba za top 16 (ne iskljucivo prolazak, samo da budemo konkurentni), barem finale ABA, osvojiti KRK i Superligu.. i naravno da ekipa ne igra pred 30% hale u ABA i Superligi.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 sep 2015, 19:04

dscile je napisao/la:
Neke moje zelje ove sezone su borba za top 16 (ne iskljucivo prolazak, samo da budemo konkurentni), barem finale ABA, osvojiti KRK i Superligu.. i naravno da ekipa ne igra pred 30% hale u ABA i Superligi.
Potpis.

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 30 sep 2015, 22:25

dscile je napisao/la:Pa ljudima nisu bili dovoljno dobri npr. Mekel i Sofo, normalno je bilo ocekivati ovo u vezi Simona.. Ako izgubimo 2 meca u narednih pet ladno mozemo ocekivati komentare kako je sezona propala i slicno.. a da ne pricam sta ce biti ako ne prodjemo u top 16. Kao da se ne zna da se Bobi ne moze zamijeniti, da je za Kalinu dosla nenormalna ponuda za basket, da je Djenka ubo duplo veci ugovor u Italiji, da M-Will zbog duvanja nije mogao ostati.. Meni je licno bitnije da uspostavimo neki odrzivi sistem, da napravimo kontinuitet.. a ne da npr. jedne godine pretplatimo igrace pa onda naredne cetiri ispastamo zbog toga.

Ako se Simon uklapa u ovo onda... :roll:

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.