Zoran Erceg is close to sign with @kkcrvenazvezda according to ****.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Istog sam mišljenja pogotovo ako se uzme u obzir da mu je prošla sezona bila sezona života + ogromna primanja koja je imao u Galati(750 hiljada)DejaNMG je napisao/la:Nama treba krilo koje po potrebi moze odigrati nekih 7-8 minuta u niskoj petorci na poziciji cetiri, kao Kalina prosle sezone.
Ali ipak Zoran Erceg![]()
![]()
![]()
Mada mislim da od toga nema nista.
Naravno da će krenuti pljuvačina. Fali nam poena, skoka, kreacije, šuta... svega a oni dovedu igrača koji ne zna da spusti loptu na parket. Kao da nam nije dovoljan jedan Branko Lazić. Čemu im služi ta škola i taj FMP kada ne mogu proizvesti igrača koji će na dva mjeseca zamijeniti Tejića? I Apić i Simanić mogu kao Simon na četvorku a odigraće pojednako loše, sa tim da od njih dvojice nešto u perspektivi možemo dobiti. Od ovoga ništa.dscile je napisao/la:Sada ce pretpostavljam krenuti pljuvacina po netu, po klubu, po Radonjicu, po Covicu, po Simonovicu..
Momak je dobar u defanzivi, za rotaciju da bude back-up je odlican.. Jos je potpisao i kratkorocan ugovor, valjda do decembra.. taman dok se Tejic oporavi i dovedemo nekog Amera.
S obzirom na povrede mi trenutno imamo samo jednog zdravog igraca koji moze na krilnog centra.. sa Simonovicem sada, imamo dvojicu. Ne racunam Simanica koji ce vjerovatno imati ulogu kao Rebic i Tejic u prvoj seniorskoj sezoni.
Mislim da malo preterujes. Mozda nisam u pravu, ali to je samo moje misljenje.braoolyo je napisao/la: I Apić i Simanić mogu kao Simon na četvorku a odigraće pojednako loše, sa tim da od njih dvojice nešto u perspektivi možemo dobiti. Od ovoga ništa.
+1braoolyo je napisao/la:Naravno da će krenuti pljuvačina. Fali nam poena, skoka, kreacije, šuta... svega a oni dovedu igrača koji ne zna da spusti loptu na parket. Kao da nam nije dovoljan jedan Branko Lazić. Čemu im služi ta škola i taj FMP kada ne mogu proizvesti igrača koji će na dva mjeseca zamijeniti Tejića? I Apić i Simanić mogu kao Simon na četvorku a odigraće pojednako loše, sa tim da od njih dvojice nešto u perspektivi možemo dobiti. Od ovoga ništa.dscile je napisao/la:Sada ce pretpostavljam krenuti pljuvacina po netu, po klubu, po Radonjicu, po Covicu, po Simonovicu..
Momak je dobar u defanzivi, za rotaciju da bude back-up je odlican.. Jos je potpisao i kratkorocan ugovor, valjda do decembra.. taman dok se Tejic oporavi i dovedemo nekog Amera.
S obzirom na povrede mi trenutno imamo samo jednog zdravog igraca koji moze na krilnog centra.. sa Simonovicem sada, imamo dvojicu. Ne racunam Simanica koji ce vjerovatno imati ulogu kao Rebic i Tejic u prvoj seniorskoj sezoni.
Kad se samo sjetim simonovih partija na onim utakmicama finala plej ofa domaće lige protiv derviša dođe mi da plačemTribalian je napisao/la:Mislim da malo preterujes. Mozda nisam u pravu, ali to je samo moje misljenje.braoolyo je napisao/la: I Apić i Simanić mogu kao Simon na četvorku a odigraće pojednako loše, sa tim da od njih dvojice nešto u perspektivi možemo dobiti. Od ovoga ništa.
Crvena zvezda Telekom – Mega Leks, četvrtak, 21:00, hala „Pionir“
Meni ova devojcica sa brojem 9 deluje kao optimalno resenje za poziciju cetiri.dscile je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Mene ovaj sa naocalama asocira na Stoudermirea, mogao bi on![]()
Cisto da razjasnim sta sam rekao, da ne bude zabune. Ne smatram Simonovica za igracinu u Evro okvirima, ali smatram da je bezvezno kukanje oko toga sto je on privremenu rijesenje u situaciji kada imamo jednog zdravog krilnog centra..i ujedno mislim da nije uopste los da bude back-up u rotaciji, ali sigurno ne moze biti igrac koji ima veliku minutazu i na kome se bazira napad, pa makar i kao druga/treca opcija.
I inace zanimljivo kako se uvijek svi sjecaju njegovih katastrofalnih partija, a niko se ne sjeca Dzenkinsove partije protiv Cibone, Nelsonovih klizanja, Raskovih minijatura, Blazicevih zalijetanja u trojicu..Kao da smo zahvaljujuci jednom igracu uzeli samo KRK.
Potpis.dscile je napisao/la:
Neke moje zelje ove sezone su borba za top 16 (ne iskljucivo prolazak, samo da budemo konkurentni), barem finale ABA, osvojiti KRK i Superligu.. i naravno da ekipa ne igra pred 30% hale u ABA i Superligi.
Ako se Simon uklapa u ovo onda...dscile je napisao/la:Pa ljudima nisu bili dovoljno dobri npr. Mekel i Sofo, normalno je bilo ocekivati ovo u vezi Simona.. Ako izgubimo 2 meca u narednih pet ladno mozemo ocekivati komentare kako je sezona propala i slicno.. a da ne pricam sta ce biti ako ne prodjemo u top 16. Kao da se ne zna da se Bobi ne moze zamijeniti, da je za Kalinu dosla nenormalna ponuda za basket, da je Djenka ubo duplo veci ugovor u Italiji, da M-Will zbog duvanja nije mogao ostati.. Meni je licno bitnije da uspostavimo neki odrzivi sistem, da napravimo kontinuitet.. a ne da npr. jedne godine pretplatimo igrace pa onda naredne cetiri ispastamo zbog toga.
Neke moje zelje ove sezone su borba za top 16 (ne iskljucivo prolazak, samo da budemo konkurentni), barem finale ABA, osvojiti KRK i Superligu.. i naravno da ekipa ne igra pred 30% hale u ABA i Superligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.