Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Lotus
Kontakt:

Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH

Post Postao/la Lotus » 06 apr 2013, 23:35

" onclick="window.open(this.href);return false; fahro boy :D

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 06 apr 2013, 23:50

Lotus je napisao/la: fahro boy :D
Ja cangalije Majko mila, pa sta ovaj jede pa ovoliko naraste, a tek mu 15-16 godina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 07 apr 2013, 14:17

kadeti u finalu 6.aprilskog turnira pobjedili reprezentaciju crne gore sa 66:56 (kod nas najefikasniji Atic sa 17 i Djedovic sa 14 poena, kao i Durak sa 8 i Sijercic sa 8 poena). upravo nastupaju juniori u finalu... .

kobe64
Kontakt:

Post Postao/la kobe64 » 07 apr 2013, 15:19

Sevap je ovog Kelecevica otjerat iz reprezentaciju ,lik nema ni sut ni pregle digre da igra jedinicu ,igra 20 minuta 0p sut 0-6 0a 0skokova pa smiejsno jeste Boga mi

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 07 apr 2013, 15:37

juniori na kraju 2. na turniru, izgubili finale od kk spars sa 48:83. kod juniora najefikasniji Lakic sa 9 i Alic sa 8 poena a sa druge strane za nas vazna infomacija je da je Buza zabio svojim kolegama iz juniorske reprezentacije 20 poena (6 skokova i 2 asistencije).

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 07 apr 2013, 15:51

edinjo-bih je napisao/la:juniori na kraju 2. na turniru, izgubili finale od kk spars sa 48:83. kod juniora najefikasniji Lakic sa 9 i Alic sa 8 poena a sa druge strane za nas vazna infomacija je da je Buza zabio svojim kolegama iz juniorske reprezentacije 20 poena (6 skokova i 2 asistencije).
prvo poluvrijeme ok,a drugo ne znam jesu li dali 10 poena.Pa ko da su nesposobni...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 apr 2013, 17:44

Atic je definitivno potvrdio da je veliki talenat, samo je problem sto je otisao u Cedevitu. Nek' je Nedim malo osjetio atmosferu u reprezentaciji. Sparsi pokazali da su u ovom trenutku sila za sve redom...Bice zanimljivo vidjeti koliko mogu u Londonu..Buza je imao nevidjeno kucanje u finalu i to preko igraca...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 07 apr 2013, 17:49

sta bi sa loncarom

i da li neko zna kompletnu pricu sa draganom benderom
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 07 apr 2013, 17:51

neno#4 je napisao/la:Atic je definitivno potvrdio da je veliki talenat, samo je problem sto je otisao u Cedevitu. Nek' je Nedim malo osjetio atmosferu u reprezentaciji. Sparsi pokazali da su u ovom trenutku sila za sve redom...Bice zanimljivo vidjeti koliko mogu u Londonu..Buza je imao nevidjeno kucanje u finalu i to preko igraca...

Atic je samo potvrdio ono sto se znalo :D :D :D druze daj reci za Nedima jeli stvarno toliko talentiran koliko se prica jer ga nisam pratio
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 08 apr 2013, 20:45

kratki interview sa nedimom djedovicem

" onclick="window.open(this.href);return false;

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 09 apr 2013, 11:17

Šta je ovo nikakvih komentara. Niko nije gledao a sve stručnjaci ovdje.:) @neno gdje su ti Nijemci ja ne vidjeh nijednog na turniru? @edinjo druže ima li igdje statistika sa ovog turnira. Otvori sinoć strnicu Koša fol statistika sa turnira kad tamo Radnik - Čapljina. Sad ne znam jeli do mog računara ili? Jedino što sam uspio vidjeti je statistika sa tekme Efes - Kadeti. Interesuju me neki igrači da ih povežem sa imenom. Sve u svemu kadetska repka odlična, juniorska ima prolaza nekoliko igrača, ali uz ove što fale mislim da imamo bolju juniorsku nego prošle godine, pogotovo ako poziciju centra pokrpimo. Tuna ne može ozbiljno igrati. Alić može ali nije klasični centar, više se izvlačio vani. Nadam se tom Polutku i Lončaru mada ih nisam gledao visina im obećava. Meni se najviše svidjeli ALibegović, Stipanović i Garić. MOgu proći i Lakić i Alić. Ostali ništa posebno mada neki nisu puno ni igrali. Kelečević užas. Mislim dobar je on ali za dosta niži nivo košarke. Ne znam šta je sa onim Predićem?

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 09 apr 2013, 11:34

Na Hrvatskom forumu pjene sto je Zadro pozvan na turnir,a jos ce vise kad vide da je igrao :o :D Sad ce se pokrenut sve da bi se vratio za Hr.

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 09 apr 2013, 11:37

zaboljisportuBiH je napisao/la:Šta je ovo nikakvih komentara. Niko nije gledao a sve stručnjaci ovdje.:) @neno gdje su ti Nijemci ja ne vidjeh nijednog na turniru? @edinjo druže ima li igdje statistika sa ovog turnira. Otvori sinoć strnicu Koša fol statistika sa turnira kad tamo Radnik - Čapljina. Sad ne znam jeli do mog računara ili? Jedino što sam uspio vidjeti je statistika sa tekme Efes - Kadeti. Interesuju me neki igrači da ih povežem sa imenom. Sve u svemu kadetska repka odlična, juniorska ima prolaza nekoliko igrača, ali uz ove što fale mislim da imamo bolju juniorsku nego prošle godine, pogotovo ako poziciju centra pokrpimo. Tuna ne može ozbiljno igrati. Alić može ali nije klasični centar, više se izvlačio vani. Nadam se tom Polutku i Lončaru mada ih nisam gledao visina im obećava. Meni se najviše svidjeli ALibegović, Stipanović i Garić. MOgu proći i Lakić i Alić. Ostali ništa posebno mada neki nisu puno ni igrali. Kelečević užas. Mislim dobar je on ali za dosta niži nivo košarke. Ne znam šta je sa onim Predićem?
Pa bila su njemca tri kadeta,bas kako je neno rekao...evo ti jedan Hamza Gocobija,a znam i ostale ;) mislim da je samo on bio u u igri

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 09 apr 2013, 11:48

Lotus je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:Šta je ovo nikakvih komentara. Niko nije gledao a sve stručnjaci ovdje.:) @neno gdje su ti Nijemci ja ne vidjeh nijednog na turniru? @edinjo druže ima li igdje statistika sa ovog turnira. Otvori sinoć strnicu Koša fol statistika sa turnira kad tamo Radnik - Čapljina. Sad ne znam jeli do mog računara ili? Jedino što sam uspio vidjeti je statistika sa tekme Efes - Kadeti. Interesuju me neki igrači da ih povežem sa imenom. Sve u svemu kadetska repka odlična, juniorska ima prolaza nekoliko igrača, ali uz ove što fale mislim da imamo bolju juniorsku nego prošle godine, pogotovo ako poziciju centra pokrpimo. Tuna ne može ozbiljno igrati. Alić može ali nije klasični centar, više se izvlačio vani. Nadam se tom Polutku i Lončaru mada ih nisam gledao visina im obećava. Meni se najviše svidjeli ALibegović, Stipanović i Garić. MOgu proći i Lakić i Alić. Ostali ništa posebno mada neki nisu puno ni igrali. Kelečević užas. Mislim dobar je on ali za dosta niži nivo košarke. Ne znam šta je sa onim Predićem?
Pa bila su njemca tri kadeta,bas kako je neno rekao...evo ti jedan Hamza Gocobija,a znam i ostale ;) mislim da je samo on bio u u igri
Jedino ako je igrao protiv Koša jer ove dvije sam gledao i nisam vidio nikoga sem već poznatih i još par nekih koji su ušli nekoliko minuta. Šta bili a nisu smjeli igrati? Npaiši na pp ako ne smiješ ovdje mada ne znam što se to krije. Ako su bili zna za to 50 ljudi pa se samim tim ni ne može sakriti.

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 09 apr 2013, 12:15

Lotus je napisao/la:Pa bila su njemca tri kadeta,bas kako je neno rekao...evo ti jedan Hamza Gocobija,a znam i ostale ;) mislim da je samo on bio u u igri
rano je ovo jos za njega, mali je skoro Pionir (11.98), ali je u utakmici protiv Kosa po meni pokazao da se na njega moze racunati u buducnosti, ali treba tu jos rada i vrijemena!

Inace mi se ova generacija 97. jako dopada, ima tu dosta dobri igraca, osim oni "poznati" imena, tu mi se jedan Manjgafic jako jako dopao, budeli dobro radio postat ce odlican igrac, ima sve predispozicije!

jedva cekam EP u Sarajevu na ljeto,...

konobar23
Kontakt:

Post Postao/la konobar23 » 09 apr 2013, 12:30

Lotus je napisao/la:Na Hrvatskom forumu pjene sto je Zadro pozvan na turnir,a jos ce vise kad vide da je igrao :o :D Sad ce se pokrenut sve da bi se vratio za Hr.
ne pjene se. jedan se uzbunio koji ga nikad nije gledao

hrvatski forumasi nemaju utjecaja tko ce biti pozvan u reprezentaciju

hrvatski forumasi znaju da je zadro igrao za bih na turniru

ljubo zadro je odradio jedne pripreme za hrvatsku, poslje toga nije dobivao vise pozive. nisam ga gledao pa znam samo statistiku, no jedan covjek kojem dajem kredita kaze da je to sasvim prosjecan klinac. budemo vidili. nek mu je sa srecom

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 09 apr 2013, 14:55

Livnjak je napisao/la:
Lotus je napisao/la:Pa bila su njemca tri kadeta,bas kako je neno rekao...evo ti jedan Hamza Gocobija,a znam i ostale ;) mislim da je samo on bio u u igri
rano je ovo jos za njega, mali je skoro Pionir (11.98), ali je u utakmici protiv Kosa po meni pokazao da se na njega moze racunati u buducnosti, ali treba tu jos rada i vrijemena!

Inace mi se ova generacija 97. jako dopada, ima tu dosta dobri igraca, osim oni "poznati" imena, tu mi se jedan Manjgafic jako jako dopao, budeli dobro radio postat ce odlican igrac, ima sve predispozicije!

jedva cekam EP u Sarajevu na ljeto,...
ej a kakav je bio Sijercic iz Radnickog i na kojoj poziciju igra?Spominje ga Chris da je dobar bio...i je li se jos neko dobro pokazao?

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 09 apr 2013, 18:50

Nadam se da ce Besim Helic(Gracanica) dobiti poziv za pripreme.Znam da je bio na nekom sirem spisku,a zasluzuje momak da se pozove 95 godiste igra na poziciji pleja i beka." onclick="window.open(this.href);return false;

Brrrm
Kontakt:

Post Postao/la Brrrm » 09 apr 2013, 19:15

Lotus je napisao/la:Nadam se da ce Besim Helic(Gracanica) dobiti poziv za pripreme.Znam da je bio na nekom sirem spisku,a zasluzuje momak da se pozove 95 godiste igra na poziciji pleja i beka." onclick="window.open(this.href);return false;
Obzirom da sam Gračanlija i da pratim, moram uskočit i reći da se slažem s tobom.
To su snimci od prošle sezone dok je ove napravio još par krupnih koraka naprijed.. Sezona je upravo završena a on je završio kao 4. strijelac A2 lige grupa Sjever uz par zaista odličnih partija (43 Litvi u Banovićima, 37 Netsima kod kuće, 31 u nedjelju protiv Živinica..)

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 09 apr 2013, 19:30

Brrrm je napisao/la:
Lotus je napisao/la:Nadam se da ce Besim Helic(Gracanica) dobiti poziv za pripreme.Znam da je bio na nekom sirem spisku,a zasluzuje momak da se pozove 95 godiste igra na poziciji pleja i beka." onclick="window.open(this.href);return false;
Obzirom da sam Gračanlija i da pratim, moram uskočit i reći da se slažem s tobom.
To su snimci od prošle sezone dok je ove napravio još par krupnih koraka naprijed.. Sezona je upravo završena a on je završio kao 4. strijelac A2 lige grupa Sjever uz par zaista odličnih partija (43 Litvi u Banovićima, 37 Netsima kod kuće, 31 u nedjelju protiv Živinica..)
Jesu li ovi ovako spori ili je decko zaista ovako brz prvim korakom? Vidi se da ima stila i da ima mekanu ruku, sigurno bi ga valjalo probati.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: filip13 i 8 gostiju.