Ispravio sam ti post.dubrava je napisao/la: Životari i životarit će - vječno!
Ne postim.KayserSose je napisao/la:Ispravio sam ti post.dubrava je napisao/la: Životari i životarit će - vječno!![]()
#hajdučkijogurt
Kako bi bilo da ti svaki tjedan uzimam po 500 kn iz novčanika i onda izaberem dva tjedna u godini gdje ti odlučim dat 300.Ne bi vise kmecao?KingJamesMVP je napisao/la:Poklonjeni penal pa nema kmečanja. Sucima strah utrali u kosti pa se sada očekuje i još nepostojećih penala za Hajduk
smiješan si i imaš glupe usporedbeSiamoNoi je napisao/la:Kako bi bilo da ti svaki tjedan uzimam po 500 kn iz novčanika i onda izaberem dva tjedna u godini gdje ti odlučim dat 300.Ne bi vise kmecao?KingJamesMVP je napisao/la:Poklonjeni penal pa nema kmečanja. Sucima strah utrali u kosti pa se sada očekuje i još nepostojećih penala za Hajduk
Nisam stigao pogledat emisiju Stadion i poslusati Beusana, pa jesi li ti mozda gledao? Sta kaze Beusan?KingJamesMVP je napisao/la:Poklonjeni penal pa nema kmečanja. Sucima strah utrali u kosti pa se sada očekuje i još nepostojećih penala za Hajduk
ni ja nisam gledao, a i što god je rekao sada je kasno, bodovi su upisaniOrjuna je napisao/la:Nisam stigao pogledat emisiju Stadion i poslusati Beusana, pa jesi li ti mozda gledao? Sta kaze Beusan?KingJamesMVP je napisao/la:Poklonjeni penal pa nema kmečanja. Sucima strah utrali u kosti pa se sada očekuje i još nepostojećih penala za Hajduk
Pogledao sam jaKingJamesMVP je napisao/la:ni ja nisam gledao, a i što god je rekao sada je kasno, bodovi su upisaniOrjuna je napisao/la:Nisam stigao pogledat emisiju Stadion i poslusati Beusana, pa jesi li ti mozda gledao? Sta kaze Beusan?KingJamesMVP je napisao/la:Poklonjeni penal pa nema kmečanja. Sucima strah utrali u kosti pa se sada očekuje i još nepostojećih penala za Hajduk
S obzirom da si ti rekao da je penal poklonjen, jeKingJamesMVP je napisao/la:I to je kao relevantno?
Jbg.Covjeka poput Burica ce tesko ponovno nac.Cija je uopce ideja bila njegova smjena?Taj je napravio nekoliko koraka unatrag za klub.SiamoNoi je napisao/la:Mjesec dana nakon dolaska cini mi se ipak da je ovaj Pusnik sarlatan.Buric je bio pravi covjek za Hajduk,a mozda je prerano,ali mi sve ide na to da su se zestoko za*ebali sa promjenom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.