Olimpik Sarajevo

Mancini
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 06 avg 2011, 19:29

Rudar-Olimpic 1:1.Obzirom na igrače koji su nedostajali nije loš rezultat.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 avg 2011, 20:06

Vidim jucer Rascic sa sinom na zapadu.Dos'o covjek da gleda svoj klub boli ga briga za Olimpcom.Tu jedino igra zbog love.Samo jos jedan pokazatelj koliko ste plasticni.I da se razumijemo nije dos'o samo da gleda nego se vidi srdacnost u njegovom gledanju utakmice.Skace kad su prilike,raduje se golu.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 08 avg 2011, 21:11

Mi plastični,vi suhomesnati.Pabizo šta je sa Herbionom,jeli živ?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

nane58
Kontakt:

Post Postao/la nane58 » 08 avg 2011, 21:18

Ima li ko slike Otoke da postavi ???
Molim vas .

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 avg 2011, 21:21

Mancini je napisao/la:Mi plastični,vi suhomesnati.Pabizo šta je sa Herbionom,jeli živ?
Polahko se reciklirate.Prvo je bio herbion,onda pabizo pa sad ti.
Inace vi ste takav klub koji se moze poistovjeciti sa reciklazom.Sve ono sto ne valja iz Sarajeva i ostalih klubova,tzv. smece sebi kupite i reciklirate ih.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 08 avg 2011, 21:30

Ma šta kažeš,neka si nas prosvijetlio! ;)

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 09 avg 2011, 00:13

Stadion se ubrzano gradi i zadovoljstvo je citati ljubomorne izjave i komentare.
Olimpic nastavlja sa dovodjenjem novih igraca.
Od sljedeceg kola Cala startuje sa novim igracima prije svega sa Vladavicem i Djuricem.Moze se ima se bas smo nekako mocni.

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 09 avg 2011, 00:15

Stadion se ubrzano gradi i zadovoljstvo je citati ljubomorne izjave i komentare.
Olimpic nastavlja sa dovodjenjem novih igraca.
Od sljedeceg kola Cala startuje sa novim igracima prije svega sa Vladavicem i Djuricem.Moze se ima se bas smo nekako mocni.
Prvenstvene tekme ce se igrati u I.Sarajevu.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 09 avg 2011, 00:32

Samo ne mogu shvatit motiv da pises ovakve komentare i javno pokazivanje ljubomore... Ono,de samo da kazem sta bilo negativno,bilo ono tacno-ne bilo.
Olimpic,svaka cast. Samo naprijed! Dajte samo koju sliku otoke ako vam nije puno zahmet.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 09 avg 2011, 00:46

Moje misljenje je da se stadion nece zavrsiti do zelje vec da ce otvorenje biti protiv Borca u sedmom kolu.
Radnika ima ko mrava i postavlja se trava kao i unutrasnji enterijer.Zasto nema slike stadiona nije mi jasno zasto iz kluba ih ne postavljaju.Protiv Travnika i Zelje ce se igrati na stadionu Slavije.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 09 avg 2011, 00:54

herbion je napisao/la:Moje misljenje je da se stadion nece zavrsiti do zelje vec da ce otvorenje biti protiv Borca u sedmom kolu.
Radnika ima ko mrava i postavlja se trava kao i unutrasnji enterijer.Zasto nema slike stadiona nije mi jasno zasto iz kluba ih ne postavljaju.Protiv Travnika i Zelje ce se igrati na stadionu Slavije.
Jeli ovo za Slaviju sigurno,jeli taj stadion prijavljen?

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 09 avg 2011, 00:57

herbion je napisao/la:Moje misljenje je da se stadion nece zavrsiti do zelje vec da ce otvorenje biti protiv Borca u sedmom kolu.
Posto vidim da si najupuceniji od svih na Olimikovoj temi,a vezano za stadion,sta je sa stolicama? Koje ce boje biti,posto kruze razlicite info..ocito ne provjerene :mrgreen:
Zadnja izmjena: -A-, dana/u 09 avg 2011, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 09 avg 2011, 01:00

Наравно $ - " отварање " " " / " :) - " са ? " :lol:
TREĆI PUT ČASTIMO

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 09 avg 2011, 01:23

Kako sam upucen biti ce stolice u raznim bojama.
Radovi na stadionu ce se nastaviti i na jesen a nacelnik Damir Hadjic je u mom prisustvu od Gracica trazio da Olimpic mora igrati na ovom stadionu Evropu iduce godine.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 09 avg 2011, 01:31

herbion je napisao/la:Kako sam upucen biti ce stolice u raznim bojama.
Radovi na stadionu ce se nastaviti i na jesen a nacelnik Damir Hadjic je u mom prisustvu od Gracica trazio da Olimpic mora igrati na ovom stadionu Evropu iduce godine.
Stolice su plave i crvene boje,politicke boje nacalnika Hadjica. ;)
A i radove im obavlja jedna firma ciji su vlasnici usko vezani sa FK Zeljeznicarom.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 09 avg 2011, 01:33

Megamon je napisao/la:
herbion je napisao/la:Kako sam upucen biti ce stolice u raznim bojama.
Stolice su plave i crvene boje,politicke boje nacalnika Hadjica. ;)
A i radove im obavlja jedna firma ciji su vlasnici usko vezani sa FK Zeljeznicarom.
:mrgreen:
djecijih gluposti nikad dosta :oops: bolan svi rade za pare da su vezani sa al kaidom ako na tenderu daju najbolju ponudu poso je njihov
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 09 avg 2011, 01:42

Stolice ce biti u pet ili sest boja i svaka asocijacija na vase klubove nece biti niti nas to zanima.
Olimpic radi po svojoj zamisli i nista ih ne moze pokolebati a za dvije godine po planu nacelnika klub ce imati 9500 sjedecih mjesta i u cjelosti pokriven.
Vjerovatno su zato i ulaganja u ekipu velika.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 09 avg 2011, 01:46

herbion je napisao/la:Stolice ce biti u pet ili sest boja i svaka asocijacija na vase klubove nece biti niti nas to zanima.
Olimpic radi po svojoj zamisli i nista ih ne moze pokolebati a za dvije godine po planu nacelnika klub ce imati 9500 sjedecih mjesta i u cjelosti pokriven.
zar ima toliko taxista u gradu,ko ce nas onda vozati za vrijeme vasih utakmica :? :(

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 09 avg 2011, 01:56

herbion je napisao/la:Stolice ce biti u pet ili sest boja i svaka asocijacija na vase klubove nece biti niti nas to zanima.

Cestitke za desavanja oko kluba, samo naprijed. Znas ono klasika ljudski mentalitet cim se nekto malo digne odma se okolina pocne preispitivati :D i komesati. Samo naprijed i samo komesajte , stadion je na super lokaciji i svaki put kada se zadesim u Sa eto me na tekmu !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 09 avg 2011, 02:00

-A- je napisao/la:
Posto vidim da si najupuceniji od svih na Olimikovoj temi,a vezano za stadion,sta je sa stolicama? Koje ce boje biti,posto kruze razlicite info..ocito ne provjerene :mrgreen:
A zeljene :lol:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.