Но не $ по ' " ? ? $,?,",?,$,¥,"," $,"?
$ са те стране " " ? ?,¥ " $," ",$,"," су ' ' & $ ".

Вјероватно " свјестан " ",? ' везе," " је " " " " " Црне Горе у " ? ",освајао & ?,' га - у "? ? " & $ је " Евро ?? $ " је у саставу јер је ? ",? % ? " % " " ' 12 $ у то "?cikac je napisao/la:da nabrajamo sportiste koji su u velike klubove (neke čak i veće od partizana, ako takvi postoje) otišli iz premijerligaša ili ćeš i bez toga shvatiti koliko je smiješan taj tvoj spisak?
ali da skratimo... koliko njih od nabrojanih je otišlo u veliki klub direktno iz drine?
za neučešće ni u kojoj ligi je potrebno još manje sredstava.zvornicki klan je napisao/la:1. За % у ? РС & је $ ' $.
Koje gluposti, dajte se više uozbiljite, mislim da smo jednom raščistili zbog čega ni jedan Srbin u Zvorniku ne može da voli Sarajevo kao npr. Beograd i to je gotova stvar. Sve ostale prozivke vidim jednostavno kao hir nekoga ko ne može da prihvati realnost nego svojim komentarima još više stvara tu podjela a da toga nije ni svjestan...cikac je napisao/la:za neučešće ni u kojoj ligi je potrebno još manje sredstava.zvornicki klan je napisao/la:1. За % у ? РС & је $ ' $.
znači najbolje bi bilo da ne trošite lovu nikako, a kad neko iz BG bude prolazio kroz Zvornik na putu ka Koševu ili Grbavici, fino se podjelite 5 na 5 na livadi i pokažete šta znate?
a Sport će vas pratiti svakako iz političkih razloga, jednako kao što ćete vi i dalje pratiti ligu Srbije. sve dok ne skontate da ste zadnja kolonija koju treba ubijediti da im je super kad su na dnu, sve dok salutiraju kruni.
sretno.
Не $ сврху $ " " " на & на & " $ ? $ је ' за $ '.cikac je napisao/la:da je drugi forum, objašnjavao bih ti koliko si u krivu što svakim trenutkom svog bivstvovanja finansiraš inostranu državu koja ti to nikad neće vratiti. međutim, molim vas da preskočimo tu temu i vratimo se sportu, bez srba i ostalih.
što je veći rang takmičenja, to je veća premija da se igra u njemu. zato se klubovi bore da upadnu u što veći rang i zato su (uz male izuzetke) uvijek i bogatstva klubova (što kroz infrastrukturu, što kroz igrače, posjetu, popularnost...) uvijek poredana direktno proporcionalno rangu u kojem klub igra.
Ako je neko imao priliku, a nije znao da je iskoristi, to ne umanjuje značaj i vrijednost takmičenja, već samo kandidata koji se nije snašao. Takav kandidat obično ispadne nakon samo jedne sezone, ali rijetko uspije sam sebe i da ubijedi da je grožđe kiselo kao što je to vašima pošlo za rukom.
kao neko ko to posmatra sa strane, savršeno shvatam zašto je potrebno ubjediti stanovnike Zvornika da im PL ne treba (kao ni ostale kvartarne djelatnosti u gradu), ali kao što rekoh, to je tema za drugi forum.
da da, zato se razmišlja o tome da prvak PLBiH upada u play off za ulazak u 1. ligu RS, a pobjednik kupa razigrava sa kantonalnim prvacima za upad u 1. ligu FBiHB o X je napisao/la:Premijer liga još po mnogo čemu ima da se ugleda na Prvu ligu, znam da ovo možda izgleda smješno al najbolje je za ovo objašnjenje pitati naše trenera pa će oni reči ono što ja tvrdim
Počele su pripreme a uglavnom oni igrači što su činili okosnicu tima oni su otišli a ostalo je nešto malo njih i sa ovim juniorima biće to jedan dobar tim za prvih pet, ako su mogli pobjediti Čelik i Slaviju pa uzeti bod Sarajevu na Koševu ne vidim zašto ne bi i ovde bili odličnizvornicki klan je napisao/la:Него & " ? " " у " $," ??
e ne znam majke mi za to, mada uskoro bih trebao i to da doznam a i o ostalim stvarima pa ćemo vidjeti na čemu smozvornicki klan je napisao/la:Аха &," је остао на ' тренера ? је " он & &,не " & " $?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.