FK Drina Zvornik

zvornicki klan
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la zvornicki klan » 06 jul 2011, 18:17

$ " / % ",% ' је ? " $ " ",све ја то ' за ",? ? $ ' $ ' ' са & ".$ нас је ? ?," " ' ? ?,наравно ? је " ?.

Но не $ по ' " ? ? $,?,",?,$,¥,"," $,"?
$ са те стране " " ? ?,¥ " $," ",$,"," су ' ' & $ ". ;)
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 06 jul 2011, 18:33

ne kažem ja da temu nisu nosili zvorničani. ja kažem da sad ni njih više ne interesuje drina jer nije u PLBiH. ni njih, ni sarajlije, ni banjalučane, ni tuzlake, ni mostarce... nikog. jbg. sad je interesantniji GOŠK... i publici, ali i skautima, trenerima, igračima...

druga stvar je što ti ne vidiš dalje od foruma. **** forum, to je samo mjesto gdje najjasnije možeđ osjetiti puls publike, ali stvarni gubitak za drinu je taj što neće igrati sa velikim bh. klubovima, pa treneri koji bi mogli kupiti igrače neće imati priliku da ih vide, skauti još većih klubova neće dolaziti na tekme 1. lige, itd, itd...

objasniću ti kratko i kako odmah prepoznati selo... seljaci se jako opiru kad njihovo naselje nazoveš selom. selo u stvari nije nikakav pogrdan pojam.

kod gradova je situacija drugačija, nemožeš ti više reći da je sarajevo kasaba nego što ja koji tu živim to mislim. sarajelije koji misle da je sarajevo veliki grad su u stvari samo još veći seljaci koji su se doselili da tu žive. daleko od toga da bih ubjeđivao nekoga kako je sarajevo grad, a kao argument mu nudio broj stanovnika koji staje u malo veći blok zgrada.

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 06 jul 2011, 18:36

$ вјероватно " ¥ за " ",? ",& ",Горана ",$ ". $ $ се о ? " " " су ? ? "," & " "," " су ? за $ " то $ је $ ? на " ' у " ".
Оно % " $ не % је $ $ & " " ? " & са & ? $,& $,& -,$ $ % ? $," & " у ". О $ је ? у $,$ " " & са те стране & ? ",' $ на ' ' ? $ не зна & $ " ?.,$,$.
" " " о ' $ ? ' " $ & ?," " " " % & " 45000 постова & 1000,ствар је у ? не ". ;)

Drugo ime objektivnosti!

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 06 jul 2011, 18:39

da nabrajamo sportiste koji su u velike klubove (neke čak i veće od partizana, ako takvi postoje ;) ) otišli iz premijerligaša ili ćeš i bez toga shvatiti koliko je smiješan taj tvoj spisak?

ali da skratimo... koliko njih od nabrojanih je otišlo u veliki klub direktno iz drine?

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 06 jul 2011, 18:43

cikac je napisao/la:da nabrajamo sportiste koji su u velike klubove (neke čak i veće od partizana, ako takvi postoje ;) ) otišli iz premijerligaša ili ćeš i bez toga shvatiti koliko je smiješan taj tvoj spisak?

ali da skratimo... koliko njih od nabrojanih je otišlo u veliki klub direktno iz drine?
Вјероватно " свјестан " ",? ' везе," " је " " " " " Црне Горе у " ? ",освајао & ?,' га - у "? ? " & $ је " Евро ?? $ " је у саставу јер је ? ",? % ? " % " " ' 12 $ у то "?
" је " у &," ту " '," у &,$ у "," у " ?,? у ?. " $ у $. О ? -." " ? " поређења - " ? $ је спорт у " " " " " $,$ је ' " & $ & " ".

То за ? " $ " твоју $ " се ?,? " " је &.

Drugo ime objektivnosti!

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 06 jul 2011, 18:51

upravo ti ja o tome govorim.

goran ikonić je morao prvo u leotar (premijerligaš), pa u bosnu (nlb-ligaš), pa tek onda dalje... nije mogao iz drine u ukrajinu (sad je u Krki koliko ja znam, ali nema veze), stevanović u borac (premijerligaš?), šćekić u borac (premijerligaš)...

sve samo dokazuje ono što ti govorim. ima dobrih igrača, drina ih kao klub iz nižeg randa prodaje za kikiriki jer odozdo ne ide za bolje, a onda neko iz premijer lige uzme nešto sitno (ali mnogo bolje nego drina) za njih, pa onda neko iz još višeg ranga uzme pravu lovu.

i sad ti meni objasni kako uz sve te tvoje argumente nema veze jel se jedan klub takmiči u 1. ligi rs ili u PLBiH?

ps. teferič je kad se na livadi okupi puno ranije definisanih seljaka koji se napiju i pjevaju (drina-sloga)... mi u sarajevu imamo prvomajski teferič na vrelu bosne. znao je biti teferič i na stadionu koševo, a i na grbavici... nije to ništa uvrjedljivo.

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 06 jul 2011, 18:59

1. За % у ? РС & је $ ' $.
& $ је ? " за ? ? ' спонзоре " &,? ",& $ " са те стране потпуно је " & " ",$ је & " - ' " у & " $ " ".
% се " " ? је " & је ?,? & то не $ $ " " $ " &.
$ " $,? " $ у " о " " " у & ". $ " РС прате " ',$ $ " " (ту ? на Спорт " свега) прате $ ,$ у " ? у & $ $ & 100 " " & $ " неважан је ранг.
% се " ? у " готово $ " ' " уговора,$ " " " за ? ' " - %. Стога не & се " / та ? & ' $,наравно " & $ - % је ? ? $ " " је " ? ? него ? РС. ? све $ " % $ " је " у ? 15 $.
$ " не %,' $ ' не " %,у " " не " ' за ?.$ је ? " & тога % се " ' " " у ",то је опет & $ ствар. $ се не /,",$ прате % ?,$ не ' $ - ' $ на $.

Drugo ime objektivnosti!

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 06 jul 2011, 19:04

zvornicki klan je napisao/la:1. За % у ? РС & је $ ' $.
za neučešće ni u kojoj ligi je potrebno još manje sredstava.

znači najbolje bi bilo da ne trošite lovu nikako, a kad neko iz BG bude prolazio kroz Zvornik na putu ka Koševu ili Grbavici, fino se podjelite 5 na 5 na livadi i pokažete šta znate?

a Sport će vas pratiti svakako iz političkih razloga, jednako kao što ćete vi i dalje pratiti ligu Srbije. sve dok ne skontate da ste zadnja kolonija koju treba ubijediti da im je super kad su na dnu, sve dok salutiraju kruni.

sretno.

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 06 jul 2011, 19:31

cikac je napisao/la:
zvornicki klan je napisao/la:1. За % у ? РС & је $ ' $.
za neučešće ni u kojoj ligi je potrebno još manje sredstava.

znači najbolje bi bilo da ne trošite lovu nikako, a kad neko iz BG bude prolazio kroz Zvornik na putu ka Koševu ili Grbavici, fino se podjelite 5 na 5 na livadi i pokažete šta znate?

a Sport će vas pratiti svakako iz političkih razloga, jednako kao što ćete vi i dalje pratiti ligu Srbije. sve dok ne skontate da ste zadnja kolonija koju treba ubijediti da im je super kad su na dnu, sve dok salutiraju kruni.

sretno.
Koje gluposti, dajte se više uozbiljite, mislim da smo jednom raščistili zbog čega ni jedan Srbin u Zvorniku ne može da voli Sarajevo kao npr. Beograd i to je gotova stvar. Sve ostale prozivke vidim jednostavno kao hir nekoga ko ne može da prihvati realnost nego svojim komentarima još više stvara tu podjela a da toga nije ni svjestan...
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 06 jul 2011, 19:37

ko te pita za Srbe i šta oni vole?

Volim i ja burek više nego sirnicu, ali pričamo o sportu u Zvorniku. što si opterećen srpstvom?

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 06 jul 2011, 19:45

& " те $ ?,& заправо ? " & је " у ? " за ?. :lol: :lol: :lol: :lol:
$ & ¥ ' ? " & ' ? ? $ тв права,& ' $ Арену,& су ' $ ? " све ? &,а $ & $ $ нас ' " " $ је ? РС у поређењу са ? сађење ". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

- ",не $ ",не & " ",? на ту & " ?," ' & ' " % ' " " нас ' не " & ". ;)

Drugo ime objektivnosti!

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 06 jul 2011, 19:56

da je drugi forum, objašnjavao bih ti koliko si u krivu što svakim trenutkom svog bivstvovanja finansiraš inostranu državu koja ti to nikad neće vratiti. međutim, molim vas da preskočimo tu temu i vratimo se sportu, bez srba i ostalih.

što je veći rang takmičenja, to je veća premija da se igra u njemu. zato zato je čitav smisao svih takmičenja na svijetu da se klubovi bore da upadnu u što veći rang i zato su (uz male izuzetke) uvijek i bogatstva klubova (što kroz infrastrukturu, što kroz igrače, posjetu, popularnost...) uvijek poredana direktno proporcionalno rangu u kojem klub igra.

Ako je neko imao priliku, a nije znao da je iskoristi, to ne umanjuje značaj i vrijednost takmičenja, već samo kandidata koji se nije snašao. Takav kandidat obično ispadne nakon samo jedne sezone, ali rijetko uspije sam sebe i da ubijedi da je grožđe kiselo kao što je to vašima pošlo za rukom.

kao neko ko to posmatra sa strane, savršeno shvatam zašto je potrebno ubjediti stanovnike Zvornika da im PL ne treba (kao ni ostale kvartarne djelatnosti u gradu), ali kao što rekoh, to je tema za drugi forum.

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 06 jul 2011, 20:04

cikac je napisao/la:da je drugi forum, objašnjavao bih ti koliko si u krivu što svakim trenutkom svog bivstvovanja finansiraš inostranu državu koja ti to nikad neće vratiti. međutim, molim vas da preskočimo tu temu i vratimo se sportu, bez srba i ostalih.

što je veći rang takmičenja, to je veća premija da se igra u njemu. zato se klubovi bore da upadnu u što veći rang i zato su (uz male izuzetke) uvijek i bogatstva klubova (što kroz infrastrukturu, što kroz igrače, posjetu, popularnost...) uvijek poredana direktno proporcionalno rangu u kojem klub igra.

Ako je neko imao priliku, a nije znao da je iskoristi, to ne umanjuje značaj i vrijednost takmičenja, već samo kandidata koji se nije snašao. Takav kandidat obično ispadne nakon samo jedne sezone, ali rijetko uspije sam sebe i da ubijedi da je grožđe kiselo kao što je to vašima pošlo za rukom.

kao neko ko to posmatra sa strane, savršeno shvatam zašto je potrebno ubjediti stanovnike Zvornika da im PL ne treba (kao ni ostale kvartarne djelatnosti u gradu), ali kao što rekoh, to je tema za drugi forum.
Не $ сврху $ " " " на & на & " $ ? $ је ' за $ '.
? $," $ $ с & ? стране $ се $ се " у & $ $ ?,? опет с & ? стране $ је & $ у " " ¥.
$ " " & $ је ? РС / ",$ је / за ',- " за ' ?,па % не " за & ". $ то ' везе са ' за $ ',' се % " ? & " су " $ " ".
" & & не " ' ' зна о ' ",не $ се ту о $,$ се о ",$ $ су " ?,% $ % $ ',$ " ? " & је ',$ " све у & у " $ " је у $ у & те $. Наравно $ - се " " па " & $ се 2500 & " & " $ %,$ ? " у " % & 100 000. & то " & ".
" $ се $ %,% " " сво ",$ & " & $ " ? " ? " $,& % " ? је ",а ? " " & ? се $ & ¥ ?.

Drugo ime objektivnosti!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 06 jul 2011, 20:09

Premijer liga još po mnogo čemu ima da se ugleda na Prvu ligu, znam da ovo možda izgleda smješno al najbolje je za ovo objašnjenje pitati naše trenera pa će oni reči ono što ja tvrdim

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 06 jul 2011, 20:12

B o X je napisao/la:Premijer liga još po mnogo čemu ima da se ugleda na Prvu ligu, znam da ovo možda izgleda smješno al najbolje je za ovo objašnjenje pitati naše trenera pa će oni reči ono što ja tvrdim
da da, zato se razmišlja o tome da prvak PLBiH upada u play off za ulazak u 1. ligu RS, a pobjednik kupa razigrava sa kantonalnim prvacima za upad u 1. ligu FBiH :lol: :lol:

jbg. u savezu kažu da se za to zalaže struka, pa da se mora ozbiljno razmotriti prijedlog. ;)
Zadnja izmjena: cikac, dana/u 06 jul 2011, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 06 jul 2011, 20:14

Него & " ? " " у " $," ??

Drugo ime objektivnosti!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 06 jul 2011, 20:17

zvornicki klan je napisao/la:Него & " ? " " у " $," ??
Počele su pripreme a uglavnom oni igrači što su činili okosnicu tima oni su otišli a ostalo je nešto malo njih i sa ovim juniorima biće to jedan dobar tim za prvih pet, ako su mogli pobjediti Čelik i Slaviju pa uzeti bod Sarajevu na Koševu ne vidim zašto ne bi i ovde bili odlični

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 06 jul 2011, 20:18

Аха &," је остао на ' тренера ? је " он & &,не " & " $?

Drugo ime objektivnosti!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 06 jul 2011, 20:21

zvornicki klan je napisao/la:Аха &," је остао на ' тренера ? је " он & &,не " & " $?
e ne znam majke mi za to, mada uskoro bih trebao i to da doznam a i o ostalim stvarima pa ćemo vidjeti na čemu smo

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 06 jul 2011, 20:21

Важно је $ су " " ? & " $ у / :evil: ,- ? " & " " са " " $ " ?? :lol: :)

Drugo ime objektivnosti!

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.