Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Google
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Google » 07 apr 2010, 17:30

Skida se do kraja ako Roma osvoji naslov

Roma je u utrci za naslov prvaka. Dodatan motiv Rimljani imaju i u glumici Sabrini Ferilli koja im je obećala striptiz do kraja ukoliko stignu do scudetta.

Seksi talijanska glumica Sabrina Ferilli (40) obećala je da će se skinuti do kraja ako njezin omiljeni klub osvoji talijansko prvenstvo. To joj nije prvi put da daje takvo obećanje. Striptiz je obećala i prije desetak godina, ali nakon što je Roma 2001. bila prva, nije sa sebe skinula baš sve krpice.

[youtube][/youtube]

Sada je spremna i na taj korak, na radost navijača rimske 'vučice', a zasigurno protiv toga neće imati ništa protiv ni Totti i društvo.

Inače, Roma u svojoj povijesti ima tri naslova prvaka, a za četvrtu titulu najveći su joj konkurenti Inter i Milan. Tko zna, možda sad i milanski klubovi malo popuste.
----------------
Jos jedan dobar razlog da Roma ove godine uzme titulu...pored onoga da Europi pokazemo kako se moze u Itali uzet titulau na terenu ,a ne namijestanjem i drugim srestvima!!!!
:D

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 07 apr 2010, 19:39

Juventus traži novu istragu, FS Italije čeka 13. april

To će biti "dan D" u preokretu oko "kalčopolija". Suočen sa novim dokazim FS Italije čeka zvaničnu potvrdu kako bi otvorio istragu. Juve traži pravdu.

Posle novih dokaza koji Inter dovode u vezu sa nameštanjem sudija, oglasio se i Juventus. U saopštenju na zvaničnoj web - strani, najveći italijanski klub traži ponovno otvaranje procesa.

"Ne želimo da ometamo istragu, poštujemo odluke suda, ali u svetlu novih dokaza, naši advokati će zatražiti reviziju procesa i novo otvaranje slučaja. Jer Juventus mora da zaštiti klub i svoje navijače. Pravda nema dva lica, stalo nam je da se utvrdi istina", kaže se između ostalih u saopštenju.

Priča se da su transkripti u kojima pokojni predsednik Intera, Faketi, naručuje sudije za kup meč sa Bolonjom, ali i za utakmicu sa Sampdorijom, samo vrh ledenog brega i da novi dokazi slede.

Mođijevi advokati već najavljuju da će lako srušiti presudu, a najbrojniji navijači u Italiji, uz vraćanje titula koje je Juve osvojio na terenu, traže da Milan i Inter budu poslati u niži rang takmičenja.

Malo ko veruje da će se to desiti zbog uticaja Silvija Berluskonija i Masima Moratija, ali revizija procesa baciće više svetla na događaje koji su vodili ka prekidu dominacije Juventusa i početku vladavine Intera.

Inače, FS Italije će sačekati dokaze koje će 13. aprila prezentirati advokati odbrane i nakon toga ponovo otvoriti istragu.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 07 apr 2010, 19:48

Forza Juve..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2010, 20:05

ove ciganske klubove treba ugasit a ne izbacit :twisted: ..al da se ne nadamo puno....ipak najvaznije je STO CE SE SAZNAT ISTINA,ono o cemu mi sve vrijeme ovdje govorimo
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 07 apr 2010, 20:10

i neko kaze da navijaci Juventusa nisu rasisti :shock:

:mrgreen:

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2010, 20:14

volim ja cigane jbt :D :D pa niko ne zna zapjevat ko oni :lol: :lol: :mrgreen:

al pod ovim "ciganski" klub...znate sta mislim :lol: haha

Joj kako ih mrzim :twisted: :twisted: pa to je najvece zlo u talijanskom fudbalu..oni su za sve krivi,doveli su ligu na niske grane...to treba ugasit...izbrisat...sta vec....oni sampioni?? cega ??? :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 07 apr 2010, 20:19

pa zasto onda vrijedjas cigane?? zasto ih usporedjujes sa Milanskim ****?? :mrgreen: :lol:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2010, 20:23

daffy otvorili su temu najveci spameri na forumu :D :D mogo bi otic u tefter :lol: :mrgreen:

haj da se vratimo na temu..imamo dodatni razlog za romu da navijamo zabog ove trebe :lol: :mrgreen: pa da svi proslavimo :D

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 07 apr 2010, 20:28

bolje biti spamer nego rasista.. :mrgreen:

uf kad bi se skinula ona teta :o

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 07 apr 2010, 20:31

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 apr 2010, 20:46

auuu ovome se nisam ni ja nadao,interovci su snimljeni kako pricaju sa sudijama direktno,a ne sa dezignatorima,ako je ovo tacno,veliko krsenje je u pitanju,skoro objavljena vijest
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2010, 22:29

JuveSissoko je napisao/la:auuu ovome se nisam ni ja nadao,interovci su snimljeni kako pricaju sa sudijama direktno,a ne sa dezignatorima,ako je ovo tacno,veliko krsenje je u pitanju,skoro objavljena vijest
ugasit ih treba

slika

Taj POSTENI KLUB...treba ugasit...jbem li im majku...sta je ba sinterovci jeste se prepali???nema vas :idea: :arrow:

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 07 apr 2010, 23:13

Reko sam da necu komentarisat i ne zanima me vas lopovluk....dok Inter igra s gigantom Barcelonom vi gledajte i uzivajte jos dugo duugoo zadovoljavajuci se s porazima od Leccea i slicnih,.,jer vas klub nemoze van okvira Torina preci i pruziti vam to zadovoljstvo...igranja ch league

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2010, 23:14

;)

nesto sto ste vi godinama radili :lol: :lol: pa znate kako je :mrgreen:

:)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 07 apr 2010, 23:16

cappy je napisao/la:Reko sam da necu komentarisat i ne zanima me vas lopovluk....dok Inter igra s gigantom Barcelonom vi gledajte i uzivajte jos dugo duugoo zadovoljavajuci se s porazima od Leccea i slicnih,.,jer vas klub nemoze van okvira Torina preci i pruziti vam to zadovoljstvo...igranja ch league
Boga mi vrlo lahko bi mogli zavrsit u Seriji C.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2010, 23:18

a i vi crveno-crni :mrgreen: :mrgreen: niste ni vi cisti..zaboravljas meanija ;) :D

ako bude inter letio i vi cete sto posto..nema tu sta

mada tesko...to bi unistilo ionako poljuljani talijanski fudbal

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 07 apr 2010, 23:25

Jao juventusa nije mi jasno kako ih nije stid trazit otvaranje procesa mozda hoce da ih opet izbace u seriu b hahaha,ili da izbace intera i milana pa da mogu do 3 mjesta makar u ligu prvaka da odu iduce sezone.
Samo jedan klub Velež Mostar

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2010, 23:28

Adnel je napisao/la:Jao juventusa nije mi jasno kako ih nije stid trazit otvaranje procesa mozda hoce da ih opet izbace u seriu b hahaha,ili da izbace intera i milana pa da mogu do 3 mjesta makar u ligu prvaka da odu iduce sezone.
zanimljiva konstatacija :lol: :lol:

eeeeeee...kad smo mi govorili da ce se cut prava istina niko nije vjerovo ;) ;)

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 07 apr 2010, 23:29

Sarajlija,sta bi radio kad bi ti neki jaran drugar frend poklonio za rodzendan dres Intera...? :D i da ga moras obuc :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2010, 23:31

brat mi navija za inter :mrgreen: :| a stari za romu..e pa zamisli kako je u kuci :D :D :lol:

sta ti imam vise rec :mrgreen:

a dres..hmmm...ne mislim da cu bit u takvoj poziciji :D romin sam oblacio..imam original :) nemam nist protiv rome..bar ne toliko hehe

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.