Champions League 2024/25
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2024/25
Ko bi ikad očekivao da će neko zabiti onakva dva gola iz slobodnog udarca? Ja ne pamtim kad je posljednji put neko zabio go (u LŠ) iz slobodnjaka? Pogotovo protiv Reala, pogotovo u četvrtini finala? Reklo bi se da je Kurtoa kritično reagovao kod prvog slobodnog tj. kritično postavio živi zid a, kod drugog, može se reći da je Rice ubio pauka tako da ni dvojica Kurtoa ono ne bi odbranili.
Mislim da još uvijek nije ništa riješeno jer se revanš igra u Madridu. Biti će svega.
Mislim da još uvijek nije ništa riješeno jer se revanš igra u Madridu. Biti će svega.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ma jedan gol u prvih pola sata otvara tekmu daleko od zavrsenog. Real je i jace ekipe okretao na Bernabeu, pa onom Cityu su zabili 2 u nadoknadi za produzetak.Pendulum je napisao/la: ↑09 apr 2025, 10:10Ko bi ikad očekivao da će neko zabiti onakva dva gola iz slobodnog udarca? Ja ne pamtim kad je posljednji put neko zabio go (u LŠ) iz slobodnjaka? Pogotovo protiv Reala, pogotovo u četvrtini finala? Reklo bi se da je Kurtoa kritično reagovao kod prvog slobodnog tj. kritično postavio živi zid a, kod drugog, može se reći da je Rice ubio pauka tako da ni dvojica Kurtoa ono ne bi odbranili.
Mislim da još uvijek nije ništa riješeno jer se revanš igra u Madridu. Biti će svega.![]()

Liverpool je isto okrenuo Barcu nakon 3-0 na Campu, zabijes rani gol u revansu i vec je psiha na tvojoj strani plus igras pred svojim navijacima protivniku udje voda u usi.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Cuda se desavaju, ali ne bas svaki dan.Kaunas je napisao/la: ↑09 apr 2025, 10:25Ma jedan gol u prvih pola sata otvara tekmu daleko od zavrsenog. Real je i jace ekipe okretao na Bernabeu, pa onom Cityu su zabili 2 u nadoknadi za produzetak.Pendulum je napisao/la: ↑09 apr 2025, 10:10Ko bi ikad očekivao da će neko zabiti onakva dva gola iz slobodnog udarca? Ja ne pamtim kad je posljednji put neko zabio go (u LŠ) iz slobodnjaka? Pogotovo protiv Reala, pogotovo u četvrtini finala? Reklo bi se da je Kurtoa kritično reagovao kod prvog slobodnog tj. kritično postavio živi zid a, kod drugog, može se reći da je Rice ubio pauka tako da ni dvojica Kurtoa ono ne bi odbranili.
Mislim da još uvijek nije ništa riješeno jer se revanš igra u Madridu. Biti će svega.![]()
![]()
Real ce izgubiti i na Bernabeu od Arsenala. Jednostavno, losa i neizbalansirana ekipa. Svaka jaca ekipa ih je satrala ove sezone.
Niti jednu jacu ekipu (City ove sezone ne racunam u jake ekipe) ove sezone nisu dobili.
Barcelona i Liverpool su ih satrali, Arsenal ih je sinoc takodje satrao. Jedino su Atletica u prvoj utakmici LP dobili 2:1, u uzvratu izgledali kao protiv Arsenala sinoc, samo Atletico to zbog kukavickog pristupa nije znao iskoristiti. Jednostavno, ova ekipa Reala nema kapacitet da uradi neki epski preokret protiv dobrog protivnika.
Ekipa koja se ne moze namernuti na svom terenu protiv Leganrsa i desetkovane Valencie, nema sta traziti na rezultat 3:0.
I za prvi gol je zivi zid bio sasvim solidno postavljen obzirom da je Valverde bio lijevo od stative, samo sto je ovo bio zavijutak skoro u stilu najpoznatijeg Carlosovog gola.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ma glupo je Kurtu za bilo sta kriviti. Covjek 2 puta vanserisjki opalio i to je to. Da se uvijek moglo bolje, moglo se. Ali nakon onakvih udaraca, nema se golmanu sta zamjeriti. Kurto je sinoc vanserijski branio. Krivicu Real treba traziti u drugim igracima (ili u treneru).
Real je toliko uništen sinoć da ni MadridZone nije editovao snimke da bi opravdali poraz sudijama
Ti ocito nisi gledao utakmicu protiv Valencie. Tu je Valenciu spasio iskljucivo golman, sto se tice napadackog ucinka to je jedna od boljih utakmica Reala ove sezone. Napad je najmanji problem, za razliku od odbrane koja ja katastrofalna a kako i ne bi bila kad desnog i lijevog beka skoro i da nema. Kad se ovako pogleda, Real ima najgori bekovski par od svih ekipa koje su ostale u takmicenju. I to ubjedljivo.
PSG je Barcelonu 2017. realno jos vise unakazio u prvoj utakmici. Sve je moguce, ovima ce voda uci u usi ako prime u prvih 15 minuta. Siguran sam da nece moci spavati kako treba do iduce utakmice.
PSG je Barcelonu 2017. realno jos vise unakazio u prvoj utakmici. Sve je moguce, ovima ce voda uci u usi ako prime u prvih 15 minuta. Siguran sam da nece moci spavati kako treba do iduce utakmice.
A sad malo o nedosudjenom "penalu".
Je li igrac rukom prosirio svoje tijelo, jeste. I to lopta koja je upucena prema golu. Je li odbrambeni igrac bio u prirodnom polozaju jeste. Apsulutno nije mogao nista uraditi i skloniti ruku.
Ovo je siva zona i pravilo se tumaci kako kome odgovara.
UEFA bi ovo morala jasnije definirati.
Je li igrac rukom prosirio svoje tijelo, jeste. I to lopta koja je upucena prema golu. Je li odbrambeni igrac bio u prirodnom polozaju jeste. Apsulutno nije mogao nista uraditi i skloniti ruku.
Ovo je siva zona i pravilo se tumaci kako kome odgovara.
UEFA bi ovo morala jasnije definirati.
Morate se podosta vratit u proslost da nadjete utakmicu kad je Arsenal primio 3 gola. 5. Decembar 2023e.
Naravno ako iko moze, to je Real u knockout fazi LP-a, al ocekivati to po nekom automatizmu je suludo
Naravno ako iko moze, to je Real u knockout fazi LP-a, al ocekivati to po nekom automatizmu je suludo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma Arsenal je slična ekipa Sociedadu kojeg su okrenuli za tri munute. Real se ne otpisuje nikad. Bernabeu je nevjerovatan. Mada mislim i ako prođu Arsenala da PSG-a neće.Evander je napisao/la: ↑09 apr 2025, 09:22Nema Real sta ponavljati, oni ovako igraju citavu sezonu.Zeko87 je napisao/la: ↑09 apr 2025, 08:54Ja lično mislim da niti Arsenal može ponoviti ovako dobru utakmicu. Rice pogodio dva slobodnjaka prva u karijeri i sam kaže da je previše puta gađao slobni zid...niti Real može ponovo odigrati onako loše. Kad dodaš taj njihov pobjednički mentalitet i uspješnost i dominaciju u LP, poprilično sam siguran ako Real povede u prvih pola sata da će tekma 70% otići u produžetke minimalno.
Inter će odigrati tvrdu tekmu, ne bi me iznenadilo da dobiju i u revanšu, eventualno neki remi.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Plus dodaj tome da je Arsenla bez ikakvog iskustva u osvajanju trofeja, posebno u LP, dok ovi pucaju od samopouzdanja. Bitno je samo tih uvodnih pola sata kako će se odviti. Čak i sinoć da je prošla ona lopta Vinicus prema Mbapeu kad su imali 2:1 situaciju, vjerujem da bi Real dobio. NEvjerovatni su kad ih pročepi.TonySosa je napisao/la: ↑09 apr 2025, 10:46Ti ocito nisi gledao utakmicu protiv Valencie. Tu je Valenciu spasio iskljucivo golman, sto se tice napadackog ucinka to je jedna od boljih utakmica Reala ove sezone. Napad je najmanji problem, za razliku od odbrane koja ja katastrofalna a kako i ne bi bila kad desnog i lijevog beka skoro i da nema. Kad se ovako pogleda, Real ima najgori bekovski par od svih ekipa koje su ostale u takmicenju. I to ubjedljivo.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ma nije uopste do povreda nego do trenera, Inzaghi je za 2 klase bolji strucnjak od ovog naseg africkog Guardiole. Kompany poceo da kopira precijenjenog celavca sa idiotskim sastavima u najvaznijim utakmicama i odmah dobio hladan tus.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Po kojem osnovu je Arsenal slična ekipa Sociedadu ili to samo onako govoriš? Uostalom Arsenal ni ne mora ponavljati ovako napadački dobru utakmicu, najbolja su defanzivna ekipa Premier Lige, njima ništa nije strano stati u dupli blok i braniti se 90 minuta.Zeko87 je napisao/la: ↑09 apr 2025, 11:09Ma Arsenal je slična ekipa Sociedadu kojeg su okrenuli za tri munute. Real se ne otpisuje nikad. Bernabeu je nevjerovatan. Mada mislim i ako prođu Arsenala da PSG-a neće.Evander je napisao/la: ↑09 apr 2025, 09:22Nema Real sta ponavljati, oni ovako igraju citavu sezonu.Zeko87 je napisao/la: ↑09 apr 2025, 08:54
Ja lično mislim da niti Arsenal može ponoviti ovako dobru utakmicu. Rice pogodio dva slobodnjaka prva u karijeri i sam kaže da je previše puta gađao slobni zid...niti Real može ponovo odigrati onako loše. Kad dodaš taj njihov pobjednički mentalitet i uspješnost i dominaciju u LP, poprilično sam siguran ako Real povede u prvih pola sata da će tekma 70% otići u produžetke minimalno.
Inter će odigrati tvrdu tekmu, ne bi me iznenadilo da dobiju i u revanšu, eventualno neki remi.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Arsenal slična ekipa Sociedadu

Stručnjaci što su prije utakmice pisali da Real uzima sigurno 2 ili 3+ razlike, sad pišu da ništa nije gotovo i da Real prolazi sigurno ako zabije u prvih pola sata. Samo daj senzacionalizma, nema veze što se lupa

Stručnjaci što su prije utakmice pisali da Real uzima sigurno 2 ili 3+ razlike, sad pišu da ništa nije gotovo i da Real prolazi sigurno ako zabije u prvih pola sata. Samo daj senzacionalizma, nema veze što se lupa

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ovo je samo prvo poluvrijeme, biti ce svega u revansu. Ako iko moze preokrenuti to je Real, ali i Arsenal ima svoje adute, pogotovo iz kontre. Arsenal mi nije ekipa da se zna braniti ili igrati na rezultat, nisu to talijani, oni ce pokusati nesto napraviti i u madridu.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Dovoljno je samo da se udje u zadnjih 10 minuta sa golom prednosti. Ako dotad bude vec 2 razlike, kuku lele za Arsenal.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Arsenal se ne zna braniti? Kad si ih zadnji put gledao, za vrijeme Wengera?boki86 je napisao/la: ↑09 apr 2025, 13:06Ovo je samo prvo poluvrijeme, biti ce svega u revansu. Ako iko moze preokrenuti to je Real, ali i Arsenal ima svoje adute, pogotovo iz kontre. Arsenal mi nije ekipa da se zna braniti ili igrati na rezultat, nisu to talijani, oni ce pokusati nesto napraviti i u madridu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.