jel o ovom pričate

Ma to je taj, samo sto ocito ovaj gore bunca gluposti. Rade igrao kod nas i zajedno sa Jasarevicem presao u Krupu.. da je bilo govora o njegovom odlasku iz Krupe, dosao bi kod nas iz vise razloga.. zato sam se i iznenadio sto govori da je on u kombinaciji..
shaman7 je napisao/la:Jel vam jos Dino Hajdarevic u rosteru ?
Dakle, još je igrač Rudara, al' ne vjerujem da će ostati.Niko nas nije napustio za sada, odnosno tražio papire da ide", otkrio je za SportSport.ba trener Rudara, Elvedin Beganović.
Što dalje od Rudara!kakanj84 je napisao/la: Omer Music moguće isto da ode u Velez.
Zašto to pišem, jer je LUPAO ciframa da se vrati u maticni klub Rudar KAKANJ!!!
E moj Omere..
Kakva ti je to logika??SamoTravnik je napisao/la:Ma to je taj, samo sto ocito ovaj gore bunca gluposti. Rade igrao kod nas i zajedno sa Jasarevicem presao u Krupu.. da je bilo govora o njegovom odlasku iz Krupe, dosao bi kod nas iz vise razloga.. zato sam se i iznenadio sto govori da je on u kombinaciji..
Ma nije po mom ukusu NEMA ON ČVRSTU RUKU zajebaju se sa njim igrači na treningu.amar009 je napisao/la:najvece pojacanje rudara je ostanak beganovica...sta kaze kakanj84...
ma jerane sta ti ja govorim...begovac neda begana kada bi se nudio i mesa...tako je biilo i u mladosti dok se svi navijaci nisu digli iprotiv begana...tek tada je edin popustio...i mladost udje u pl...dalje znas..kakanj84 je napisao/la:Ma nije po mom ukusu NEMA ON ČVRSTU RUKU zajebaju se sa njim igrači na treningu.amar009 je napisao/la:najvece pojacanje rudara je ostanak beganovica...sta kaze kakanj84...
I opet će nespremni biti ako ostane begaa vjerovatno eto po pisanju da hoce![]()
![]()
![]()
evo ti informacije sto se tice ovih igraca-babala garant u celiku...karic u mladosti..a darko boskovic u nekom klubu u srbiji...pouzdane informacije...L' Imperator je napisao/la:Izgleda da će novi golman biti Bojan Jović, još se spominju Šišić, Mahir Karić, Bošković.., @kakanj84 znaš li ti šta o ovome?
jerane nije begovac zaratio nego niko neda ni marke osim njega u klub...cak je i mandra okrenuo ledja...opet nista od ulaska...ulazi bosna ili travnik...zato niko neda marke...i nacelnik je do izbora davao podrsku a poslije...steta...kakanj84 je napisao/la:ništa drug nisi propustio skupština nece biti održana prema svemu sudeći do poslije prozivke koja je zakazana ZVANIČNO za 10.01.2017!
Begovac je zaratio izgleda sa svim privrednicima u Kaknju.
Vidjet cemo kako će se ovo sve završiti.
NADAMO SE NAJBOLJEM![]()
sve se slazem sa tobom...a gdje su ta pojacanja sto je on obecao...ja ti kazem svaka mu cast sto je uradio u mladosti ali najvise mi je bilo drago kada je otisao odozdo...puno srece rudaru...kakanj84 je napisao/la:Gdje mu neće okrenuti ledja KAD SE HVALI GDJE STIGNE DA JEDINI ON DAJE PARE!?što nije tačno jer mu je mandra davao a i rudnik redovno prebacuje pare. PA GDJE ODU???
Imao je podršku i mandre al vidi čovjek DA SE PERU PARE u klubu i digao sidro NAŽALOST!
ETO SAD RADI NJEGA NIJE BILA NI SKUPŠTINA JA MISLIM PRVI PUT U HISTORIJI UPRAVO RADI BEGOVCA KOJI TJERA SVOJ NEKI SELJACKI INAT.
Nije mi jasan nikako PRVO NALOŽI RAJU A ONDA GLUMI ŠERIFA I KABADAHIJU I ON TO ZAISTA NAKON SVEGA I JESTE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.