Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
mozda spisak i nije toliko los dugorocno..nakon sto nas talijani i poljaci ugaze nogama, dolazi do momentalnig oprostaja senatora iz odbrane...onda samo papirologija dijeli anela i denisa od prve postave a vrlo brzo i becira.
ovi neki rekreativci stvarno bodu oci...
morao je pozvat demira koji moze igrati sa dzekom ili koljom u tandemu.
ovi neki rekreativci stvarno bodu oci...
morao je pozvat demira koji moze igrati sa dzekom ili koljom u tandemu.
Isto sam to htio staviti u pisanu formu da se ne zaboravi...Zukanovic je napisao/la: ↑17 avg 2020, 12:27"Ne bih se složio da Bešić nije igrao mjesecima. Nisu ni ostali igrali zbog ove situacije. Bešić ostavlja srce na terenu i on zaslužuje da je na spisku. Selektor računa na njega i želimo da bude dio ovog tima. Što se tiče Anela on je jedan od naših najperspektivnijih mladih igrača koji je prošao sve omladinske kategorije BiH. Stav nas je da se trebamo okrenuti mlađim igračima i da ih primaknemo u A tim. Odlučili smo se za Anela kako bi osjetio atmosferu u A selekciji i da bude tu s nama. Razmišljali smo i o Demiroviću, ali u ovom momentu smo se za Anela odlučili. Minutaža koju nema u klubu ne mora uvijek biti presudna", rekao je Cviko.
Cviko![]()
Svaka cast na ulozenom trudu!
Jadna nam je majka sa ovakvim likovima...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Sta kaze Rushko, Sabanadzovic prosao sve omladinske selekcije, a momak ima oko 10-ak utakmica u svim tim selekcijama. Za ovu U21 se sjecam da je debitovao i ukupno odigrao mozda 2-3 utakmice, ali sam 99% siguran da ni u jednoj nije bio starter. S druge strane, Demirovic odigrao sigurno 50-ak utakmica i jedan je od nasih najboljih strijelaca u tim U selekcijama, ali bitno je da su oni vagali izmedju njih dvojice.
O njihovima igrama u klubovima je suvisno pricati.
Musa prica pricu da je Ahmedhodzic rijesena stvar, a Mirsad svojim komentarima uopste ne ostavlja takav utisak. Ili ovaj prvi laze, ili ovaj drugi stvarno zeli sto vecu medijsku paznju - nema trece opcije.
Svaka cast svima njima, ali brat Cviko prednjaci u namjeri da nas sve, i pored zdravog mozga, napravi debilima.
Btw, zakasnio sam malo na ovu press konferenciju, je li bilo pitanje za Omegarica? Ako nije bilo to, onda je bitno da su postavili sljedece: "Kako mislite obezbijediti uslove, s obzirom na stanje pandemije?"

Musa prica pricu da je Ahmedhodzic rijesena stvar, a Mirsad svojim komentarima uopste ne ostavlja takav utisak. Ili ovaj prvi laze, ili ovaj drugi stvarno zeli sto vecu medijsku paznju - nema trece opcije.
Svaka cast svima njima, ali brat Cviko prednjaci u namjeri da nas sve, i pored zdravog mozga, napravi debilima.
Btw, zakasnio sam malo na ovu press konferenciju, je li bilo pitanje za Omegarica? Ako nije bilo to, onda je bitno da su postavili sljedece: "Kako mislite obezbijediti uslove, s obzirom na stanje pandemije?"

- RajaBa1983
- Kontakt:
Bešić zadnji put odigro utakmicu kad i bajevic
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Najgore je to što spisak ne bi bio nešto bolji da su pozvani oni koji su trebali biti pozvani. Mi smo liliputanska reprezentacija, prosječna i ojađena.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kolika kolicina izvaljenih gluposti na pressici, to nije humano. Cuj vagali izmedju Demirovica i Sabanadzovica, to kao da je izjavio da su vagali izmedju Pjanica i Sarica i ovaj put je pao izbor na Sarica
Ocekivao sam da ce sa Bajevicem puhati neki novi vjetrovi, ali i dalje ovo sve smrdi, jer samo dokazuje da ne odlucuje samo selektor o spisku, jak je lobi u pozadini.

Ocekivao sam da ce sa Bajevicem puhati neki novi vjetrovi, ali i dalje ovo sve smrdi, jer samo dokazuje da ne odlucuje samo selektor o spisku, jak je lobi u pozadini.
Novinari su se ovaj put odvažili da postave i neko konkretno pitanje, smiju ovako kad nisu prisutni i kad se ne čita ime novinara već samo medija za koji rade. Pitanja su prošla čak i Slavicinu cenzuru, ali Cviko nas je pokušao napraviti budalama svojim odgovorima. Dušan kao neki senilni starac kojem šapću da igramo sa Poljskom.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 17 avg 2020, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.
Dobar Cviko sastavio spisak, svaka cast.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ma neka smo i Eskimska reprezentacija ali radi kako treba, radi neke logicne stvari i niko od nas nece imati zamjerke na eventualni neuspjeh...
Zasto nas uvijek mora zapasti neko kao sto je ovaj mravojed Cviko...Zasto

Lik ima facu i narativ da mu ne bih vjerovao da mi kaze koliko je sati...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Kakva smijurija od reprezentacije.
Ide ovo ubrzo put Estonije.
Šabanadžović

Ide ovo ubrzo put Estonije.
Šabanadžović

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Saban je nebitan, ionako ispada na uzem spisku, ali postavljaju se pitanja po kojem kriterijumu ovaj mali dobija poziv? Poserem im se oboma na AEK, kao da se o Milanu radi a ne pisljivi grcki tim, koji nije ni najbolji u Grckoj. Nema ni Memisevica, a dobro bi nam dosao na stoperskoj poziciji..
Ali neka nema veze, ako ce znaciti da ce Besim nazad u Rosenborg, necu imati nista protiv.
Ali neka nema veze, ako ce znaciti da ce Besim nazad u Rosenborg, necu imati nista protiv.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Gdje je Memišević dokazao da bi nam dobro došao, u borbi za opstanak u holandskoj ligi?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑17 avg 2020, 13:02Saban je nebitan, ionako ispada na uzem spisku, ali postavljaju se pitanja po kojem kriterijumu ovaj mali dobija poziv? Poserem im se oboma na AEK, kao da se o Milanu radi a ne pisljivi grcki tim, koji nije ni najbolji u Grckoj. Nema ni Memisevica, a dobro bi nam dosao na stoperskoj poziciji..
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Poredio sam ga sa Besimom, Groningen je uvijek bio na sredini tabele...Drape je napisao/la: ↑17 avg 2020, 13:04Gdje je Memišević dokazao da bi nam dobro došao, u borbi za opstanak u holandskoj ligi?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑17 avg 2020, 13:02Saban je nebitan, ionako ispada na uzem spisku, ali postavljaju se pitanja po kojem kriterijumu ovaj mali dobija poziv? Poserem im se oboma na AEK, kao da se o Milanu radi a ne pisljivi grcki tim, koji nije ni najbolji u Grckoj. Nema ni Memisevica, a dobro bi nam dosao na stoperskoj poziciji..
⚜️~⚜️~⚜️
Uz duzno postovanje, ali smorio si s Memisevicem.
Novinari ss.ba portala su uredno postavili neko glupo pitanje (ni ne sjecam se sta je tacno bilo, ali znam sigurno da ih je Slavica 'spojila' uz neku glupost), a jucer prenesose vijest da je Becir pozvan u Svicarsku A reprezentaciju. Nije mi jasno zasto ni oni, ni bilo ko drugi ne pitase za status ovog momka.
Novinari ss.ba portala su uredno postavili neko glupo pitanje (ni ne sjecam se sta je tacno bilo, ali znam sigurno da ih je Slavica 'spojila' uz neku glupost), a jucer prenesose vijest da je Becir pozvan u Svicarsku A reprezentaciju. Nije mi jasno zasto ni oni, ni bilo ko drugi ne pitase za status ovog momka.
Demirovic,Hadzikadunic,Ahmedhodzic
Steta sto nisu dobili poziv,ovo ostalo je sve u 5 deka
Svejedno mi je hocel na klupi sjediti Prevljak ili Koljic,ili hocel Sehica zagrijavati Buric ili Piric
Steta sto nisu dobili poziv,ovo ostalo je sve u 5 deka
Svejedno mi je hocel na klupi sjediti Prevljak ili Koljic,ili hocel Sehica zagrijavati Buric ili Piric
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Muhamed Bešić - zadnju utakmicu odigrao u januaru
Haris Duljević - ima 26 minuta ligaškog fudbala ove godine i trener ga je izbacio iz ekipe, iz ponajgoreg tima u Francuskoj
Haris Duljević - ima 26 minuta ligaškog fudbala ove godine i trener ga je izbacio iz ekipe, iz ponajgoreg tima u Francuskoj
Zato sto znaju da ih onda na iducoj presici nema.Ghuraba je napisao/la: ↑17 avg 2020, 13:06Uz duzno postovanje, ali smorio si s Memisevicem.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ovo!
Sve ostale se da opravdat, ali ova dvojica nikako ne mogu biti na spisku. Bešić u nekom ludom nadrogiranom tripu možda ima i opravdanja, ali debeli ne bi mogao sad ni u Čeliku igrat.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
Za Bešića ajde neka i bude opravdanje za poziv zbog dokazane kvalitete u odnosu na konkurenciju, ali Duljevic je stvarno sramota, ispuhao je davno previše šansi koje je dobio. Novinari pitaju zašto nema Demirovica a stavili ste Sabanadzovica, umjesto da kažu zašto je tu Duljevic a nema Demia...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], LegendKiller i 16 gostiju.