Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Andriy Shevchenko u Ukrajini isto nikoga nije vodio prije ali radi dobar posao.
Zato sto mu se potrefila dobra generacija pa ce mozda nesto i uradit.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Zoran Zekic je radio dobar posao u Osijeku, zadnji angazman imao u Sheriffu gdje je osvojio dvije titule i nedavno raskinuo ugovor. Meni osobno jedan od boljih hrvatskih trenera, ako se vec nece ici po neko vece ime, idealno rjesenje za izbornika BiH.
Ma nakon odrona sa Bajevićem i 1000 respektabilnih utakmica iza sebe, sa Mešom i svim " stasrim, iskusnim mačcima", taj argument iskustva pada u vodu. Barem u slučaju bh reprezentacije.
Do Bajevića sam bio protivnik Barbareza, upravo radi neiskustva i nezainteresovanovasti za treniranje, danas sam za njegam jer više ne postoje racionalni kriteriji.
Daj nam onda istinsku legendu bh reprezentacije, Barbareza.
Do Bajevića sam bio protivnik Barbareza, upravo radi neiskustva i nezainteresovanovasti za treniranje, danas sam za njegam jer više ne postoje racionalni kriteriji.
- Chapman1886
- Kontakt:
ne znam,barbarez mi izgleda kao lik koji bi isto tako nastavio ovaj kafansko porodični teferič vođenja reprezentacije,možda griješim al eto...
Samo Sloboda | COYG
-
- Kontakt:
Svaka cast, objasnio si. Sve "iskusni "Mesa, Robert, Bajevic a gledaj rasula.DrFilgud je napisao/la: ↑20 nov 2020, 21:00Ma nakon odrona sa Bajevićem i 1000 respektabilnih utakmica iza sebe, sa Mešom i svim " stasrim, iskusnim mačcima", taj argument iskustva pada u vodu. Barem u slučaju bh reprezentacije.
Dajte nam legendu BiH fudbala i to je to.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- JohnCleese
- Kontakt:
Ne, naravno.
Ćiru su najmanje.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ovi što osporavaju Barbareza u smislu koga je vodio vamo tamo. Nek mi odgovore na nekoliko pitanja.
Koga je vodio Slaven Bilić, Zlatko Dalić, Andrij Ševčenko prije reprezentacije???
Od ovakvih su samo gori oni koji prizivaju socijalkomunističke trenere i kojekavke zaostale legende.
Koga je vodio Slaven Bilić, Zlatko Dalić, Andrij Ševčenko prije reprezentacije???
Od ovakvih su samo gori oni koji prizivaju socijalkomunističke trenere i kojekavke zaostale legende.
1981ultra je napisao/la: ↑20 nov 2020, 21:15Ovi što osporavaju Barbareza u smislu koga je vodio vamo tamo. Nek mi odgovore na nekoliko pitanja.
Dalic

Bilic

Sarajevo ljubavi moja.
To su oni isti što neće Barbareza a hoće Morža koji se uhljebio u Želji i nikoga drugoga više ne može ni voditi.1981ultra je napisao/la: ↑20 nov 2020, 21:15Ovi što osporavaju Barbareza u smislu koga je vodio vamo tamo. Nek mi odgovore na nekoliko pitanja.
Samo im dajete alibi, kupujete im vrijeme. Može doći ko god hoće nećemo se plasirati na svjetsko prvenstvo. I opet će kroz četri godine biti ku.knjava, mito, korupcija i nepotizam.
Razlika izmedju nas i naprednog svijeta je da mi gledamo u pojedinca a napredni svijet u sistem. Njemačka je postavila Joacima Lowa, Bayern postavi Flicka i Kovača pa to ide. Kod nas da postaviš Lowa, Flicka ili Kovača nastradali bi, nikad rezultata imali ne bi.
Razlika izmedju nas i naprednog svijeta je da mi gledamo u pojedinca a napredni svijet u sistem. Njemačka je postavila Joacima Lowa, Bayern postavi Flicka i Kovača pa to ide. Kod nas da postaviš Lowa, Flicka ili Kovača nastradali bi, nikad rezultata imali ne bi.
Evo onaj novinar Marić piše kako je razočaran Misimovićem, jer Miske navodno skače po kantonalnim savezima i traži podršku ljudi iz kantonalnih saveza, koji su ratni profiteri, mešetari itd. Šta li Miske želi??
- ElCartel11
- Kontakt:
Slaven Bilic1981ultra je napisao/la: ↑20 nov 2020, 20:02Dobro doktore haj mi odgovoriElCartel11 je napisao/la: ↑20 nov 2020, 18:41Svi se palite na Barbareza za trenera a ne vidim razlog takvog optimizma. Nije do sad vodio ni jedan klub/repku.
Koga je vodio Slaven Bilić prije reprezentacije
Koga je vodio Zlatko Dalić prije reprezentacije?
Malo Hajduk malo Hrvatska U21
Zlatko Dalic
Rijeka, Dinamo T, Slaven Belupo, Hilal, Al Ain.
Sad ces ti reci e jesu neki klubovi, a ja cu reci pogledaj koga je Barbarez vodio.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
To su te dvije titule iz mocne Moldavske lige koja je ni nema nikakvih timova osim Sheriffa(dobro tu je i opasna Zaria Balti koja je izbacila sampione svemira mocno Sarajevo).Daj ne budite smijesni
Dragan Jovic kao selektor
covjek nije ništa ozbilnjo napravio u svojoj karieri. Dobio je nogu od Sarajeva nakon par utakmica kada je ispao od smješnog Zetu iz EL
ja neznam koji je gorji cetnik izmedju Krstajica i Milosevica! Jedan je otkaz dobio od smješnog Partizana dok je drugi otjeran od Srbije nakon što je reprezentaciju od Srbije uništio! Ako neki Srbin bude selektor onda bi trebao biti Slavoljub Muslin. Covjek je svi menadzeri oko reprezentacije iz Srbije otjerao. Imo je strategiju, igru i autoritet ono sto nama baš fali! Prija sto je Bajevic htieo otici, nudio se nama jer ima zelju da našu reprezentaciju vodi, samo ceka da njega neko kontaktira!

Barbarez da ima ikoliko zelju za trenerskim poslom bio bi bar selektor U21 reprezentacije, ili negdje pomocnik da se uhoda u trenerski posao. Nije isto biti fudbaler i biti trener.
Treba ga sad zvati da se obucava na A reprezentaciji, bas smo mi u ovom trenutku za takvo nesto.
De uozbiljite se, kakav Barbarez.
Treba ga sad zvati da se obucava na A reprezentaciji, bas smo mi u ovom trenutku za takvo nesto.
De uozbiljite se, kakav Barbarez.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Svaki selektor koji dođe ima moju podršku u početku osim Krstajića
Krstajić: Nekada prokleti Haag, danas VAR
To je politika, a o politici ne želim pričati. Ja sam iz multikulturalne sredine, iz Bosne, otac mi je Crnogorac, a majka Srpkinja. Ja sam internacionalni čovjek, nacionalnost me uopšte ne zanima
Krstajić nazdravljao sa Bajom uz pjesmu "Pevaj Srbijo"
Ako on dođe ne pogledo ja ni jedne utakmice
Krstajić: Nekada prokleti Haag, danas VAR
To je politika, a o politici ne želim pričati. Ja sam iz multikulturalne sredine, iz Bosne, otac mi je Crnogorac, a majka Srpkinja. Ja sam internacionalni čovjek, nacionalnost me uopšte ne zanima
Krstajić nazdravljao sa Bajom uz pjesmu "Pevaj Srbijo"
Ako on dođe ne pogledo ja ni jedne utakmice
mosa lošmi stićko tit-ula!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], dedo26, Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.