Juventus FC: Utakmice i glasanje - sezona 2018/19
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC: Utakmice i glasanje - sezona 2018/19
Dramite bezveze, alegri je konstatovao da smo bili losi, da ima cak i njegove greske ali da nije to nikakva drama. On je spreman za sljedecu sezonu.

dinoo je napisao/la:Dramite bezveze, alegri je konstatovao da smo bili losi, da ima cak i njegove greske ali da nije to nikakva drama. On je spreman za sljedecu sezonu.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ja ba, ono sutra dodje pogba,neymar sta ja znam te mi osvojimo seriju a u 33om kolu protiv genoe i ispadnemo u ligi sampiona od dortmunda i onda slusamo kako smo osvojili pola trofeja od takmicenja u kojima smo nastupili i kako nismo bili najbolji kada je trebalo ali da je to vjerovatno dio nekog ciklusa ....kakav demagog pa nasi politicari su bebe
Ja tu vidim neymara kao nekog veznjaka koji mora doci na 40 metara po loptu i da zna kad treba "calma" s loptom i da je vrati pjanicu da nadje bonucija
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Bitan je balans u ekipi
- IlCapitano
- Kontakt:
Veceras razmjena osmijeha izmedju Giorigia i Maura. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Nek dobiju ove veceras sve preostale utakmice slobodno izgubit sto se mene tice 

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- forza_juve
- Kontakt:
Igramo nema sta
Sut u okvir gola nismo imali
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Cudno ti?forza_juve je napisao/la:Igramo nema sta

standardna igra bez ideje. 

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Nista novo... tradicija se nastavlja..
Ocekujem ipak gol u drugom
Ocekujem ipak gol u drugom
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pa valjda najgori fudbal jednog sampiona ikad. Kroz cijelu sezonu. Oci krvare.
-
- Kontakt:
Odlično poluvrijeme, nismo imali srecekod primljenog gola..igra solidna, smo nastaviti ovako u drugom i mozda nam se posreći da izvučemo neriješeno.
Ne bi trebali sa ovakvom igrom primiti više od 3 gola.
Ne bi trebali sa ovakvom igrom primiti više od 3 gola.
#ALLEGRIOUT
Dobra igra.Treba nastavit tako.Zabit ćemo im na kraju na naš klasičan način 

- IlCapitano
- Kontakt:
Jasno do bola od izlaska Matuidija šta je prioritet ovo ljeto. Ili krilo da Berna trajno može preći na veznog ili pljunuti sve što se ima na Pogbu, Saula i sl. Za 10 nivoa bolja, pametnija, tečnija, raznovrsnija igra. Uvijek neko ko može primiti loptu, utrčati u prostor i ustvari napraviti nešto s loptom itd. 
Mislim, volim ga k'o brata, ali to je to. Ili da se preseli na klupu pa ulazi samo kad zatvaramo utakmice kao Barzagli 2015. ili da ga prodamo ako mu to ne odgovara. Kladio bih se da je i popriličan razlog zašto se Sandro toliko muči to što njega ima na svojoj strani. Niko ga ne čuva i samo sjede duboko čekaju Sandra da ide 1-2. Bek treba većinu lopti da dobija u prostor ili da ima nekog s kim može kombinovati. Matuidi nije to.

Mislim, volim ga k'o brata, ali to je to. Ili da se preseli na klupu pa ulazi samo kad zatvaramo utakmice kao Barzagli 2015. ili da ga prodamo ako mu to ne odgovara. Kladio bih se da je i popriličan razlog zašto se Sandro toliko muči to što njega ima na svojoj strani. Niko ga ne čuva i samo sjede duboko čekaju Sandra da ide 1-2. Bek treba većinu lopti da dobija u prostor ili da ima nekog s kim može kombinovati. Matuidi nije to.
Zadnja izmjena: IlCapitano, dana/u 27 apr 2019, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Drugo poluvrijeme solidno odigrato. Uz malo vise srece mogli smo i do pobjede. Ali vidi se razlika u kvalitetu.
Matuidi moze igrati samo kada bi imala Pjanica ili nekog ala Pogba, pa da bude sa njima u vezi, ali sa Canom/Betom/Khedirom i Pjanicem to je igrac manje.
Akcija kod gola je takodjer ono sto nam je falilo ove sezone, taj vic i sutevi sa distance..
Akcija kod gola je takodjer ono sto nam je falilo ove sezone, taj vic i sutevi sa distance..
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Burberry46
- Kontakt:
Nisam gledao prvo poluvrijeme ali drugo je dobro odigrano iako bodovi nisu bili bitni, dobra akcija za gol Ronalda.
1946
Il Capitano
Sjetimo se ubacivanje iz drugog plana SL ili Asmoaha, PDC, Garibija. A sada imamo Sandra i Cancela i sve se svodi na pokusaj centarsuta. A nije da Pjanic ne moze dijeliti te lopte za bekove, ali imas Matuidija, imas Mandzu, Dybalu da ocarine loptu i nema prostora za tako nesto...
Sjetimo se ubacivanje iz drugog plana SL ili Asmoaha, PDC, Garibija. A sada imamo Sandra i Cancela i sve se svodi na pokusaj centarsuta. A nije da Pjanic ne moze dijeliti te lopte za bekove, ali imas Matuidija, imas Mandzu, Dybalu da ocarine loptu i nema prostora za tako nesto...
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina