FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Interista di cuore
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Interista di cuore » 16 jan 2011, 02:03

tu ne bi trebalo bit problema u kakvoj smo formi...polako se masina zagrijava,najvaznije je da pobjedjujemo,protiv Cesene nastavak Eto'o Milito showa. :mrgreen:

Eto'o + Milito = ORGASMO INFINITO 8-)

Leonardo je car svega mi,Mourinho ga stalno hvali. 8-)

i da Mou izjavio : Chelsea ima dio mog srca,Setubal takodjer,a cijelo srce ima Inter 8-) KRALJ !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 16 jan 2011, 02:11

Jose Mourinho - Uno di noi !!!!

Dobra prilika za Milita da napokon krene, a on kad krene ne zna stati :D takodjer volio bih da vidim Santona od pocetka, jer je veceras usao pri kraju kolko se sjecam
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 16 jan 2011, 02:14

ma 5 minuta dobio samo... :cry: nije nemoguce da pocne,jer je u kupu super odigro,a i Leo ce vjerovatno malo kombinovat radi ovog tempa srijeda subota kojeg imamo. nakon Cesene ide tesko gostovanje u Udinama,pa mozda i Ranocchia i Santon dobiju priliku protiv Cesene...

U Udine idemo po 3 boda i po Alexisa :lol:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 16 jan 2011, 02:18

Joj da je uzet Alexisa, e sad ne znam za to pravilo, jel se sad on racuna kao strani igrac ili kao domaci jer vec igra u ovoj ligi dugo :?
Call the coroner!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 16 jan 2011, 02:21

samo stranci koji ne igraju u Italiji se racunaju kao non EU...njega bi mogli dovest sto se toga tice bez problema,al nema od toga nista do ljeta nazalost :smajlikojisecrveni: :lol:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 jan 2011, 03:02

Interista di cuore je napisao/la: Leonardo je car svega mi,Mourinho ga stalno hvali. 8-)

i da Mou izjavio : Chelsea ima dio mog srca,Setubal takodjer,a cijelo srce ima Inter 8-) KRALJ !
Videcemo Leonarda kad se sastane sa jacim ekipama. Prosle sezone je padao na kolena pred iole ozbiljnijim protivnikom.
A Mourinho samo patetise. Toliko "voli" Inter da ga je napustio bez proslave titule prvaka Evrope.
Lepo rece Beckenbauer: Kasmir oko vrata ne govori o klasi coveka koji ga nosi.
Ne tripuj se Dzenane bezveze, taj covek voli samo samog sebe. I pare za koje radi. Ali jeste vrhunski strucnjak, mozda i nabolji ikad.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 16 jan 2011, 12:00

ma ima i toga,ali lijepo je cuti ovakve izjave...meni je uvijek bio i uvijek ce ostat najdrazi trener,sta cu jbg :lol:

sto se tice Lea i mislio sam dosad da je legenda,mene je odusevio pristupom utakmicama,odnosom sa igracima sa novinarima,zasad je sve odlicno...sace ubrzo utakmice sa Romom i Juvetom i tu ce se najbolje pokazat.

za razliku od Rumenog sve to izgleda za klasu bolje... :mrgreen:

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 16 jan 2011, 23:55

Ja sam cuo da se sad nekada Coutinho vraca, zna li neko ista u vezi ovoga??? Ista je sa Snijderom koliko cemo njega cekati??
Pazza Inter Amala

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 17 jan 2011, 01:32

Coutinho bi ove sedmice trebo pocet trenirat sa ekipom,dok ce Wes najvjerovatnije igrat prvu utakmicu u Februaru protiv Baria...

Genije
Kontakt:

Post Postao/la Genije » 17 jan 2011, 01:56

Nebi bilo loše prodat muntarija kad je već toliko zapeo,ako se može uzeti 5-6-7 miliona.

Priča se o interesu sandrlenda,boltona i još nekih engleza.

Kod nas nije makar godinu dana odigrao tekmu da valja a imamo mlađeg i boljeg marigu mada nisu ista pozicija,a kad se snajder vrati morat će na klupu još jedan veznjak deki ili mota a i santon može igrati na mjestu lijevog veznog što igra muntari.
Još jedna bespotrebna plata manje i još keša za dovođenje sančeza ili onog brazilca mada 25 miliona je bas nerealno sa sančeza,20 maksimum.

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 17 jan 2011, 09:51

bravo za lecce , vjerovao sam da ce ostati neporazeni i nisu me razocarali , ali kakav je gol zabio ibra , veliki je majstor ali sam misljenja da milan ne moze do titule samo na ledjima ibre , sad u zaostaloj uzeti cesenu pa kod udina koji su izgleda uhvatili formu i bice to sigurno tesko gostovanje , ali isto tako i inter igra sve bolje militto napokon zabio pa je za ocekivati pobjede u oba naredna meca

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 17 jan 2011, 10:09

Slažem se da će meč u Udinama ( koji će materazzi uživo gledati zar ne )biti težak jer su u dobroj formi ali gledajući zadnje mečeve Intera imamo pravo nadati se pobjedi i definitivnim priključkom za Milanom.

Pohvale cijeloj ekipi ,igrači dišu kao jedan i lijepo ih je gledati na terenu...

U srijedu Cesena ne bi trebala predstavljati problem

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 17 jan 2011, 17:16

Zivo me zanima koji su Interovi najveci talenti trenutno..

Coutinho,Biabiany,Santon,Mariga? Nesto mi se na manageru Coutinho i Biabiany ne razvijaju nesto special,dok su Mariga i Santon strasni..Dajem primjer na manageru posto na ovoj igrici skoro svaki put pogode najvece talente.
Vidjecete onog malog Babacara iz Fiorentine :D
NON MOLLARE MAI

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 17 jan 2011, 17:26

Alen Škoro je napisao/la:Zivo me zanima koji su Interovi najveci talenti trenutno..

Coutinho,Biabiany,Santon,Mariga? Nesto mi se na manageru Coutinho i Biabiany ne razvijaju nesto special,dok su Mariga i Santon strasni..Dajem primjer na manageru posto na ovoj igrici skoro svaki put pogode najvece talente.
Vidjecete onog malog Babacara iz Fiorentine :D
Coutinho-veliki talenat,vjerovatno bi za najvise 2 sezone trebao biti jedan od kljucnih igraca Intera
Santon-sa 18 godina je ustopao Ronalda,ali od tada slijedi mali pad,cinjenica da ne moze ni kod jednoga trenera da se izbori u 11 Intera pored Chivua,ali ipak Italijan je,valjda ce ga forsirat,takodje Italija i nema bolje mlade bekove,on i De Silvestri iz Fiorentine su najbolji,trebao bi biti standardan reprezentativac italije u narednim godinama
Biabiany-sigurno da nije potencijal da bude svjetska klasa,ali moze biti vrlo koristan igrac,ubio se za igraca koji ce uci sa klupe i donijeti promjenu tempa
Mariga-uskoro puni 24 godine,tako da se njeg i ne moze smatrati talentom
Ima tu jos talenata,poput mladog Rumunskog napadaca Alibeca,defanzivca Natalina,pa Criestig,Jon Obi,Kerlon,Nwankwo,Fortunado,Benedetti,Biraghi,Fautirio,Fortunato,zatim Slovenski golman Belec koji je na posudbi,isto tako i mladi napadac Destro koji je na posudbi u Genoi,pa Aiman Napoli i Krhin koji je u Bologni,ali mislim da Inter jos ima prava na njeg,mada on meni i nije nesto posebno.Tu je i Viviano,25-godisnji golman koji je u suvlasnistvu Intera i Bologne..
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 17 jan 2011, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 17 jan 2011, 17:32

Coutinho i Santon od ovih sto su u prvom timu sasvim sigurno bi trebali izrast u velike igrace...Biabiany,nista posebno,moze izrast u dobrog igraca,al ne u kvalitet za prvu postavu Intera...Mariga ce da bude igracina,on je zvijer,mozda vec od iduce sezone bude standardan...kod Leonarda je na svakoj utakmici dobio priliku.

Jedan od najvecih talenata koje Inter ima je Lorenzo Crisetig,17-godisnji igrac Primavere,od njega se ocekuje da vec za 2,3 sezone bude jako vazna karika,mislim da je vec pozivan u U-21 repku Italija (najmladji ikad ako se ne varam)...imaju tu jos odbrambeni igraci Benedetti,Biraghi i Faraoni...te napadac Dell'Agnello kao i Alibec...

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 17 jan 2011, 17:34

Interista di cuore je napisao/la:Coutinho i Santon od ovih sto su u prvom timu sasvim sigurno bi trebali izrast u velike igrace...Biabiany,nista posebno,moze izrast u dobrog igraca,al ne u kvalitet za prvu postavu Intera...Mariga ce da bude igracina,on je zvijer,mozda vec od iduce sezone bude standardan...kod Leonarda je na svakoj utakmici dobio priliku.

Jedan od najvecih talenata koje Inter ima je Lorenzo Crisetig,17-godisnji igrac Primavere,od njega se ocekuje da vec za 2,3 sezone bude jako vazna karika,mislim da je vec pozivan u U-21 repku Italija (najmladji ikad ako se ne varam)...imaju tu jos odbrambeni igraci Benedetti,Biraghi i Faraoni...te napadac Dell'Agnello kao i Alibec...

Bravo majstore,i ja dijelim isto misljenje,pogotovo za Crisetiga. ;)
A i onaj momak post iznad je pogodio..
NON MOLLARE MAI

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 17 jan 2011, 19:02

ZANETTI: BENITEZ NAS JE UPROPASTIO
Mislim da je ovo dovoljno, kad kaze ovo Capitano onda sam siguran da otkaz Rafi nije bio greska :D
Call the coroner!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 18 jan 2011, 13:20

pozvani za Cesenu :

Portieri: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta;

Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon;

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 11 Sulley Muntari, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi;

Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 88 Ludovic Biabiany

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 18 jan 2011, 13:27

Interista di cuore je napisao/la:pozvani za Cesenu :

Portieri: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta;

Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon;

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 11 Sulley Muntari, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi;

Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 88 Ludovic Biabiany
Gdje je drugi milito ? :mrgreen:
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 18 jan 2011, 13:43

hahahaha nema ga danas,nije pozvan :lol: :lol: :lol: dobro si ga se sjetio.

presica Leonarda pred utakmicu :

Protiv Napolia i Bologne Inter je od početka utakmice krenuo jako ofanzivno i to im se isplatilo,no nije tako bilo u Catanii.

„Prve minute su jako važne,pristup utakmicama je jako važan,a protiv Bologne je bio skoro savršen.Pokušačemo isto i sutra protiv Cesene. Ova ekipa zna interpretitrati igrati u bilo kojem sistemu.“.

„Thiago Motta nije pozvan jer ne želimo da rizikujemo njegovu spremnost,nije ništa ozbiljno,to su sitnice koje ćemo riješiti.Nije povrijeđen,jednostavno nije u potpunosti oporavljen.“

Među pozvanim za utakmicu se našao i Muntari :

„Muntari je tu i on je dio ekipe.Na kraju on odlučuje šta će uraditi,ovih dana je dobro trenirao i ja sam ga pozvao“.

O zaostaloj utakmici sutra kaže :

„Biće to utakmica u koju moramo ući sa pravim pristupom,jer mi smo jedini koji igramo.Ovo je jako važna utakmica.Mi mislimo samo na sebe,bilo bi glupo od nas da sada sravnavamo račune“.

„Nije to moj Inter,ovo je jednostavno Inter.Onaj Inter koji je osvojio sve i koji ima važne karakteristike kao intenzitet i snaga ekipe“.

by Il Mago beneamata.com

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.