Eto'o + Milito = ORGASMO INFINITO

Leonardo je car svega mi,Mourinho ga stalno hvali.

i da Mou izjavio : Chelsea ima dio mog srca,Setubal takodjer,a cijelo srce ima Inter

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Videcemo Leonarda kad se sastane sa jacim ekipama. Prosle sezone je padao na kolena pred iole ozbiljnijim protivnikom.Interista di cuore je napisao/la: Leonardo je car svega mi,Mourinho ga stalno hvali.![]()
i da Mou izjavio : Chelsea ima dio mog srca,Setubal takodjer,a cijelo srce ima InterKRALJ !
Coutinho-veliki talenat,vjerovatno bi za najvise 2 sezone trebao biti jedan od kljucnih igraca InteraAlen Škoro je napisao/la:Zivo me zanima koji su Interovi najveci talenti trenutno..
Coutinho,Biabiany,Santon,Mariga? Nesto mi se na manageru Coutinho i Biabiany ne razvijaju nesto special,dok su Mariga i Santon strasni..Dajem primjer na manageru posto na ovoj igrici skoro svaki put pogode najvece talente.
Vidjecete onog malog Babacara iz Fiorentine
Interista di cuore je napisao/la:Coutinho i Santon od ovih sto su u prvom timu sasvim sigurno bi trebali izrast u velike igrace...Biabiany,nista posebno,moze izrast u dobrog igraca,al ne u kvalitet za prvu postavu Intera...Mariga ce da bude igracina,on je zvijer,mozda vec od iduce sezone bude standardan...kod Leonarda je na svakoj utakmici dobio priliku.
Jedan od najvecih talenata koje Inter ima je Lorenzo Crisetig,17-godisnji igrac Primavere,od njega se ocekuje da vec za 2,3 sezone bude jako vazna karika,mislim da je vec pozivan u U-21 repku Italija (najmladji ikad ako se ne varam)...imaju tu jos odbrambeni igraci Benedetti,Biraghi i Faraoni...te napadac Dell'Agnello kao i Alibec...
Mislim da je ovo dovoljno, kad kaze ovo Capitano onda sam siguran da otkaz Rafi nije bio greskaZANETTI: BENITEZ NAS JE UPROPASTIO
Gdje je drugi milito ?Interista di cuore je napisao/la:pozvani za Cesenu :
Portieri: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta;
Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon;
Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 11 Sulley Muntari, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi;
Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 88 Ludovic Biabiany
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.