U pravu si...Zaista i ne zaslužuje ovdje da se pominje...AlfredNobel je napisao/la:Njemu je to i bio cilj, sreća pa završi kako treba. Nema šta nije radio samo da bi bio selektor. Pa kad se sjetim onih članaka paćenićkih portala tipa Sportske, Faktor i ostali, kako su mu namještali, pisali gluposti o Žutom, ma fuj. Sreća pa je jednoglasno izabran Robi, jer porediti njih dvojicu je smiješno i degutantno u isto vrijeme. Debil nema angažmana dvije godine, nogu dobio i u onim arapskim divljinama i hoće na mjesto selektora hahahahahhahah, a još gori ovi štrumpfići što misle da je Pep Guardiola.
Mene bi stid bilo da nas on predstavlja, da takva jedna karikatura sjedi pored jednog Fode, Enriquea ili O'Neilla na pressici.
Nećemo više o njemu, da ne bi gušili temu FKS.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ronaldo nezadovoljan statusom u Juveu
Kada gos neko kaže najdraži, asocira me na Gospodara prstenova.Vanja8 je napisao/la:E kad vidis na sta su dosli to je katastrofa,covjek im katanac hoce da stavi na klub,unio im svadju i razorio ekipu,a oni ga porede s Bogom,cuj NAJDRAŽI...Stvarno da ne povjerujes sta pisu...AlfredNobel je napisao/la:Ne brinem se, tu je naša Sabra.
Pitam se kako izgleda, vatreni navijač, koji obožava "NAJDRAŽEG"

-
- Kontakt:
razgovaralo se sa menadžerom vege iz goska
(nije siguran info)
(nije siguran info)
-
- Kontakt:
Ne znam da li ce Vego pristati da bude na klupi, s druge strane nezz gdje bi ga uliva u prvih jedanaest.
Mozda na krilo ako ne ostane Adukor :
Kovavevic
Hebibovic Dupovac Mujakic Pidro
Stanojevic Rahmanovic
Tatar Velkoski Vego
Ahmetovic
Kovavevic
Stanojevic Rahmanovic
Tatar Velkoski Vego
Ahmetovic
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Beli je li bolje zdravstveno stanje???belosevic28 je napisao/la:Ne znam da li ce Vego pristati da bude na klupi, s druge strane nezz gdje bi ga uliva u prvih jedanaest.
Kovavevic
Stanojevic Rahmanovic
Tatar Velkoski Vego
Ahmetovic
-
- Kontakt:
@vanja , od sutra sam na pretragama. Hvala sto pitas.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo ti nama brzo ozdravi Beli. Malo uređenije, bolje i ljepše Koševo te čeka već početkom marta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hajde brz oporavak ti želim,ako ti nesto bude trebalo,znam gore par ljudi slobodno posalji poruku...belosevic28 je napisao/la:@vanja , od sutra sam na pretragama. Hvala sto pitas.
Pa dobro Morteme,gdje ti nestade,mi htjeli angažovati privatnog detektiva da te traži...MortemHz je napisao/la:Samo ti nama brzo ozdravi Beli. Malo uređenije, bolje i ljepše Koševo te čeka već početkom marta.

-
- Kontakt:
Hvala buraz.MortemHz je napisao/la:Samo ti nama brzo ozdravi Beli. Malo uređenije, bolje i ljepše Koševo te čeka već početkom marta.
@vanja hvala ti takodje.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Treniram za Mr. Olympia pa nekad ne pišem ali čitam i sankcionišem po potrebi.Vanja8 je napisao/la:Pa dobro Morteme,gdje ti nestade,mi htjeli angažovati privatnog detektiva da te traži...MortemHz je napisao/la:Samo ti nama brzo ozdravi Beli. Malo uređenije, bolje i ljepše Koševo te čeka već početkom marta.![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Boga mi ja digao uzbunu ovdje,rekoh da Amaw nije izvrsio kakav desant na naseg Mortema...MortemHz je napisao/la:Treniram za Mr. Olympia pa nekad ne pišem ali čitam i sankcionišem po potrebi.Vanja8 je napisao/la:Pa dobro Morteme,gdje ti nestade,mi htjeli angažovati privatnog detektiva da te traži...MortemHz je napisao/la:Samo ti nama brzo ozdravi Beli. Malo uređenije, bolje i ljepše Koševo te čeka već početkom marta.![]()

Ma nista brate,jednom Bordo vjecno Bordo...belosevic28 je napisao/la:Hvala buraz.MortemHz je napisao/la:Samo ti nama brzo ozdravi Beli. Malo uređenije, bolje i ljepše Koševo te čeka već početkom marta.
@vanja hvala ti takodje.

-
- Kontakt:
Hvala brate mojskoroalen je napisao/la:@Beli brz oporavak brate.

Beli brz oporavakbelosevic28 je napisao/la:Hvala brate mojskoroalen je napisao/la:@Beli brz oporavak brate.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
belosevic28 je napisao/la:Hvala Denchi.
I od mene iste želje

-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.