FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
****... Sanjam sinoc da smo izvukli finski RoPS u u ovom prvom pretkolu Lige Šampiona, ili kako se to vec zove. I, ko biva, odigramo mi gore 1:1. Sad revanš kod nas, ali iz nekog razloga ne mozemo igrati na Koševu, nego u Lukavici. Nakav ogroman stadion u šumi, nema tribina, samo one kucice za rezervne igrace i trenera. 40°C temperatura. Oderemo ih mi u prvom poluvremenu, 2:0 rezultat, a moglo biti 5:0, Krste se napromašivao. U 2. poluvremenu, Husref uvede skroz drugu postavu; Hodzica, Radovca, Hotu(!?), Varupu(!?) itd. I nekako se odrzimo do 77. min., a onda do 85. primimo dva komada i zavrsi se 2:2. Poslije tekme Husref izjavljuje da mu je bilo zao Finaca kako smo ih rasturali, ta da je namjerno uveo drugu postavu da bi i oni malo igrali. A oni to zloupotrijebili i dali nam dva gola. Sta je tu je, okrecemo se Parmi (to nam, ko biva, slijedeci protivnik u kupu UEFA). E sad njihov trener daje izjavu, kad to onaj pakaš Amaw. Kaze: znali smo da ce se Sarajevo sazaliti na nas i uvesti drugu postavu u 2. poluvremenu. Iskoristili smo taj momenat, dali dva gola i plasirali se dalje...
Evo sam cijelo jutro nervozan. Sve me djeca pitaju sto sam ljut. **** san, sto se sjebah...
Evo sam cijelo jutro nervozan. Sve me djeca pitaju sto sam ljut. **** san, sto se sjebah...
VenamaHrabrih je napisao/la:****... Sanjam sinoc da smo izvukli finski RoPS u u ovom prvom pretkolu Lige Šampiona, ili kako se to vec zove. I, ko biva, odigramo mi gore 1:1. Sad revanš kod nas, ali iz nekog razloga ne mozemo igrati na Koševu, nego u Lukavici. Nakav ogroman stadion u šumi, nema tribina, samo one kucice za rezervne igrace i trenera. 40°C temperatura. Oderemo ih mi u prvom poluvremenu, 2:0 rezultat, a moglo biti 5:0, Krste se napromašivao. U 2. poluvremenu, Husref uvede skroz drugu postavu; Hodzica, Radovca, Hotu(!?), Varupu(!?) itd. I nekako se odrzimo do 77. min., a onda do 85. primimo dva komada i zavrsi se 2:2. Poslije tekme Husref izjavljuje da mu je bilo zao Finaca kako smo ih rasturali, ta da je namjerno uveo drugu postavu da bi i oni malo igrali. A oni to zloupotrijebili i dali nam dva gola. Sta je tu je, okrecemo se Parmi (to nam, ko biva, slijedeci protivnik u kupu UEFA). E sad njihov trener daje izjavu, kad to onaj pakaš Amaw. Kaze: znali smo da ce se Sarajevo sazaliti na nas i uvesti drugu postavu u 2. poluvremenu. Iskoristili smo taj momenat, dali dva gola i plasirali se dalje...

Yebeni su snovi. Meni se jedan vezan za Sarajevo i ostvario. Kad smo igrali s Atromitosom u Grčkoj, sanjao ja 1:3 i Bilbija zabija. I sad imam skrinšote razgovora s drugom 3 sata prije tekme, kad sam mu pisao za san.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma sve bih ja to podnio, i poraz i ispadanje i Husrefovo slijeganje ramenima, alli otkud ona glavata Eva Sardina u san da mi dođe?!?!? Dahce i cakce ko sipljiv konj. Nocna mora ujutro! Nisam ih u ratu im'o.skoroalen je napisao/la:VenamaHrabrih je napisao/la:****... Sanjam sinoc da smo izvukli finski RoPS u u ovom prvom pretkolu Lige Šampiona, ili kako se to vec zove. I, ko biva, odigramo mi gore 1:1. Sad revanš kod nas, ali iz nekog razloga ne mozemo igrati na Koševu, nego u Lukavici. Nakav ogroman stadion u šumi, nema tribina, samo one kucice za rezervne igrace i trenera. 40°C temperatura. Oderemo ih mi u prvom poluvremenu, 2:0 rezultat, a moglo biti 5:0, Krste se napromašivao. U 2. poluvremenu, Husref uvede skroz drugu postavu; Hodzica, Radovca, Hotu(!?), Varupu(!?) itd. I nekako se odrzimo do 77. min., a onda do 85. primimo dva komada i zavrsi se 2:2. Poslije tekme Husref izjavljuje da mu je bilo zao Finaca kako smo ih rasturali, ta da je namjerno uveo drugu postavu da bi i oni malo igrali. A oni to zloupotrijebili i dali nam dva gola. Sta je tu je, okrecemo se Parmi (to nam, ko biva, slijedeci protivnik u kupu UEFA). E sad njihov trener daje izjavu, kad to onaj pakaš Amaw. Kaze: znali smo da ce se Sarajevo sazaliti na nas i uvesti drugu postavu u 2. poluvremenu. Iskoristili smo taj momenat, dali dva gola i plasirali se dalje...
Evo sam cijelo jutro nervozan. Sve me djeca pitaju sto sam ljut. **** san, sto se sjebah...![]()
![]()
![]()
Yebeni su snovi. Meni se jedan vezan za Sarajevo i ostvario. Kad smo igrali s Atromitosom u Grčkoj, sanjao ja 1:3 i Bilbija zabija. I sad imam skrinšote razgovora s drugom 3 sata prije tekme, kad sam mu pisao za san.
E tobejarabiVenamaHrabrih je napisao/la:****... Sanjam sinoc da smo izvukli finski RoPS u u ovom prvom pretkolu Lige Šampiona, ili kako se to vec zove. I, ko biva, odigramo mi gore 1:1. Sad revanš kod nas, ali iz nekog razloga ne mozemo igrati na Koševu, nego u Lukavici. Nakav ogroman stadion u šumi, nema tribina, samo one kucice za rezervne igrace i trenera. 40°C temperatura. Oderemo ih mi u prvom poluvremenu, 2:0 rezultat, a moglo biti 5:0, Krste se napromašivao. U 2. poluvremenu, Husref uvede skroz drugu postavu; Hodzica, Radovca, Hotu(!?), Varupu(!?) itd. I nekako se odrzimo do 77. min., a onda do 85. primimo dva komada i zavrsi se 2:2. Poslije tekme Husref izjavljuje da mu je bilo zao Finaca kako smo ih rasturali, ta da je namjerno uveo drugu postavu da bi i oni malo igrali. A oni to zloupotrijebili i dali nam dva gola. Sta je tu je, okrecemo se Parmi (to nam, ko biva, slijedeci protivnik u kupu UEFA). E sad njihov trener daje izjavu, kad to onaj pakaš Amaw. Kaze: znali smo da ce se Sarajevo sazaliti na nas i uvesti drugu postavu u 2. poluvremenu. Iskoristili smo taj momenat, dali dva gola i plasirali se dalje...

- BosnianKingdom
- Kontakt:
Svaka ti cast i nemoj vise o tome hljeba ti, prevelik si fudbalski mag za te stvari.sarajevo46 je napisao/la:Ma svaka ti cast brate za ovaj tekstPitar6785 je napisao/la:Duljevic je otiso u drezden jedan od 4 najslabija 2 go ligasa i tamo igra po 7 minuta u prosjeku. Ljudi su mu dali sansu i uvidjeli njegove mane finomu ukazali sta treba da ispravi on to nezna il nece il nemoze i ljudi ga sklonili.
Covjek ima konjsko ponasanje kad trci sebican je do jaja i ima veoma los centar sut kao i sut iz daljine.
On igra u repci jer mu je zamjena krepali zakaric, al ustasa igra standardno u partizanu i sigurno ako ostane u drezdenu da ce ispadt iz prvih 11.
Ako drezden ne planira ga koristit i mislim da ga nece ni koristit do kraja bolje je da ga posude nama uz garanciju igranja i da mi platimo 20-25% njegove plate on resto i da igra u reprezentaci imace vise sanse da ga uzme neka ekipa i da plate kakvu takvu ostetu nego da placaju punu platu do kraja ugovora i onda dzaba ode.
I ako je tabak za cvajte na desnom krilu bi nama valjo i pravio bi prevagu. WIN WIN za nas i za drezden. Pa i navijacke grupe su polubraca

Sabrine mi moje!
-
- Kontakt:
Bolest 1946VenamaHrabrih je napisao/la:****... Sanjam sinoc da smo izvukli finski RoPS u u ovom prvom pretkolu Lige Šampiona, ili kako se to vec zove. I, ko biva, odigramo mi gore 1:1. Sad revanš kod nas, ali iz nekog razloga ne mozemo igrati na Koševu, nego u Lukavici. Nakav ogroman stadion u šumi, nema tribina, samo one kucice za rezervne igrace i trenera. 40°C temperatura. Oderemo ih mi u prvom poluvremenu, 2:0 rezultat, a moglo biti 5:0, Krste se napromašivao. U 2. poluvremenu, Husref uvede skroz drugu postavu; Hodzica, Radovca, Hotu(!?), Varupu(!?) itd. I nekako se odrzimo do 77. min., a onda do 85. primimo dva komada i zavrsi se 2:2. Poslije tekme Husref izjavljuje da mu je bilo zao Finaca kako smo ih rasturali, ta da je namjerno uveo drugu postavu da bi i oni malo igrali. A oni to zloupotrijebili i dali nam dva gola. Sta je tu je, okrecemo se Parmi (to nam, ko biva, slijedeci protivnik u kupu UEFA). E sad njihov trener daje izjavu, kad to onaj pakaš Amaw. Kaze: znali smo da ce se Sarajevo sazaliti na nas i uvesti drugu postavu u 2. poluvremenu. Iskoristili smo taj momenat, dali dva gola i plasirali se dalje...

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Neka, cuvaj nenu za grupne fazebelosevic28 je napisao/la:Bolest 1946VenamaHrabrih je napisao/la:****... Sanjam sinoc da smo izvukli finski RoPS u u ovom prvom pretkolu Lige Šampiona, ili kako se to vec zove. I, ko biva, odigramo mi gore 1:1. Sad revanš kod nas, ali iz nekog razloga ne mozemo igrati na Koševu, nego u Lukavici. Nakav ogroman stadion u šumi, nema tribina, samo one kucice za rezervne igrace i trenera. 40°C temperatura. Oderemo ih mi u prvom poluvremenu, 2:0 rezultat, a moglo biti 5:0, Krste se napromašivao. U 2. poluvremenu, Husref uvede skroz drugu postavu; Hodzica, Radovca, Hotu(!?), Varupu(!?) itd. I nekako se odrzimo do 77. min., a onda do 85. primimo dva komada i zavrsi se 2:2. Poslije tekme Husref izjavljuje da mu je bilo zao Finaca kako smo ih rasturali, ta da je namjerno uveo drugu postavu da bi i oni malo igrali. A oni to zloupotrijebili i dali nam dva gola. Sta je tu je, okrecemo se Parmi (to nam, ko biva, slijedeci protivnik u kupu UEFA). E sad njihov trener daje izjavu, kad to onaj pakaš Amaw. Kaze: znali smo da ce se Sarajevo sazaliti na nas i uvesti drugu postavu u 2. poluvremenu. Iskoristili smo taj momenat, dali dva gola i plasirali se dalje...
Evo sam cijelo jutro nervozan. Sve me djeca pitaju sto sam ljut. **** san, sto se sjebah...I jah, ima u Visokom neka nena strave saljeva haha

- AlfredNobel
- Kontakt:
Može li se ubrzati ova procedura, pa da nam već naredni mjesec daju pehar? Da džaba ne čekamo maj. 

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
A sta cemo sa konama,vratio se Amaw zvani NAJDRAŽI,pa oni vec slave titulu...AlfredNobel je napisao/la:Može li se ubrzati ova procedura, pa da nam već naredni mjesec daju pehar? Da džaba ne čekamo maj.

Joj ljudi ne prizivajte maler, ne bježimo 65 nego 5 bodova. To se u dva kola istopi. Znate s kim imamo posla, oni da pjetliće izvedu ja bih se njih bojao i njihovih malverzacija.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma ne smijemo se mi vise nikoga bojati,ni malverzacija,ni sudija,mi samo treba da igramo kako smo igrali...Mislim da je vrijeme doslo da se stane u kraj kupovinama titula i od Svinjskog ,a i od Skretnicara...skoroalen je napisao/la:Joj ljudi ne prizivajte maler, ne bježimo 65 nego 5 bodova. To se u dva kola istopi. Znate s kim imamo posla, oni da pjetliće izvedu ja bih se njih bojao i njihovih malverzacija.
Vidio si i sam režiju u Mostaru pa nam nista nisu mogli...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Izvini brate, ja se malo našalio.skoroalen je napisao/la:Joj ljudi ne prizivajte maler, ne bježimo 65 nego 5 bodova. To se u dva kola istopi. Znate s kim imamo posla, oni da pjetliće izvedu ja bih se njih bojao i njihovih malverzacija.

@Vanja
Ma oni su već i klempu u LP kaparisali, ništa čudno..

AlfredNobel je napisao/la:Izvini brate, ja se malo našalio.skoroalen je napisao/la:Joj ljudi ne prizivajte maler, ne bježimo 65 nego 5 bodova. To se u dva kola istopi. Znate s kim imamo posla, oni da pjetliće izvedu ja bih se njih bojao i njihovih malverzacija.![]()
@Vanja
Ma oni su već i klempu u LP kaparisali, ništa čudno..

- AlfredNobel
- Kontakt:
A mišljah da se sihire na mene ne lijepe ko ni na prčevita jarca. Ošo sam na Skenderija-most, okreno se se nizvodu, proučio kulhuvalah naopako i puhno nizase, nebili me neuzubilah šejtan mino, a vlah!! E moreš mislit kolko sam se prestravio... Sve mi zena pivu preko mašica dodaje.belosevic28 je napisao/la:Bolest 1946VenamaHrabrih je napisao/la:****... Sanjam sinoc da smo izvukli finski RoPS u u ovom prvom pretkolu Lige Šampiona, ili kako se to vec zove. I, ko biva, odigramo mi gore 1:1. Sad revanš kod nas, ali iz nekog razloga ne mozemo igrati na Koševu, nego u Lukavici. Nakav ogroman stadion u šumi, nema tribina, samo one kucice za rezervne igrace i trenera. 40°C temperatura. Oderemo ih mi u prvom poluvremenu, 2:0 rezultat, a moglo biti 5:0, Krste se napromašivao. U 2. poluvremenu, Husref uvede skroz drugu postavu; Hodzica, Radovca, Hotu(!?), Varupu(!?) itd. I nekako se odrzimo do 77. min., a onda do 85. primimo dva komada i zavrsi se 2:2. Poslije tekme Husref izjavljuje da mu je bilo zao Finaca kako smo ih rasturali, ta da je namjerno uveo drugu postavu da bi i oni malo igrali. A oni to zloupotrijebili i dali nam dva gola. Sta je tu je, okrecemo se Parmi (to nam, ko biva, slijedeci protivnik u kupu UEFA). E sad njihov trener daje izjavu, kad to onaj pakaš Amaw. Kaze: znali smo da ce se Sarajevo sazaliti na nas i uvesti drugu postavu u 2. poluvremenu. Iskoristili smo taj momenat, dali dva gola i plasirali se dalje...
Evo sam cijelo jutro nervozan. Sve me djeca pitaju sto sam ljut. **** san, sto se sjebah...I jah, ima u Visokom neka nena strave saljeva haha
E kad vidis na sta su dosli to je katastrofa,covjek im katanac hoce da stavi na klub,unio im svadju i razorio ekipu,a oni ga porede s Bogom,cuj NAJDRAŽI...Stvarno da ne povjerujes sta pisu...AlfredNobel je napisao/la:Ne brinem se, tu je naša Sabra.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Vole oni takve likove, takav mu je i babuka bio.Vanja8 je napisao/la:E kad vidis na sta su dosli to je katastrofa,covjek im katanac hoce da stavi na klub,unio im svadju i razorio ekipu,a oni ga porede s Bogom,cuj NAJDRAŽI...Stvarno da ne povjerujes sta pisu...AlfredNobel je napisao/la:Ne brinem se, tu je naša Sabra.
A o kakvom se egoisti i narcisoidu radi najbolje pokazuje namjera da je htio biti selektor...Nisam za strane stručnjake na nasoj klupi,ali u ovom slucaju jedno mogu reci, hvala Bogu da izabrase Prosinečkog...AlfredNobel je napisao/la:Vole oni takve likove, takav mu je i babuka bio.Vanja8 je napisao/la:E kad vidis na sta su dosli to je katastrofa,covjek im katanac hoce da stavi na klub,unio im svadju i razorio ekipu,a oni ga porede s Bogom,cuj NAJDRAŽI...Stvarno da ne povjerujes sta pisu...AlfredNobel je napisao/la:Ne brinem se, tu je naša Sabra.
- robertkosar
- Kontakt:
Nemoj ovog **** prizivati da se vrati kod nas. Em je prepotentan em je skrtac i nikakva osoba fujPitar6785 je napisao/la:Duljevic je otiso u drezden jedan od 4 najslabija 2 go ligasa i tamo igra po 7 minuta u prosjeku. Ljudi su mu dali sansu i uvidjeli njegove mane finomu ukazali sta treba da ispravi on to nezna il nece il nemoze i ljudi ga sklonili.
Covjek ima konjsko ponasanje kad trci sebican je do jaja i ima veoma los centar sut kao i sut iz daljine.
On igra u repci jer mu je zamjena krepali zakaric, al ustasa igra standardno u partizanu i sigurno ako ostane u drezdenu da ce ispadt iz prvih 11.
Ako drezden ne planira ga koristit i mislim da ga nece ni koristit do kraja bolje je da ga posude nama uz garanciju igranja i da mi platimo 20-25% njegove plate on resto i da igra u reprezentaci imace vise sanse da ga uzme neka ekipa i da plate kakvu takvu ostetu nego da placaju punu platu do kraja ugovora i onda dzaba ode.
I ako je tabak za cvajte na desnom krilu bi nama valjo i pravio bi prevagu. WIN WIN za nas i za drezden. Pa i navijacke grupe su polubraca

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- AlfredNobel
- Kontakt:
Njemu je to i bio cilj, sreća pa završi kako treba. Nema šta nije radio samo da bi bio selektor. Pa kad se sjetim onih članaka paćenićkih portala tipa Sportske, Faktor i ostali, kako su mu namještali, pisali gluposti o Žutom, ma fuj. Sreća pa je jednoglasno izabran Robi, jer porediti njih dvojicu je smiješno i degutantno u isto vrijeme. Debil nema angažmana dvije godine, nogu dobio i u onim arapskim divljinama i hoće na mjesto selektora hahahahahhahah, a još gori ovi štrumpfići što misle da je Pep Guardiola. 
Mene bi stid bilo da nas on predstavlja, da takva jedna karikatura sjedi pored jednog Fode, Enriquea ili O'Neilla na pressici.
Nećemo više o njemu, da ne bi gušili temu FKS.

Mene bi stid bilo da nas on predstavlja, da takva jedna karikatura sjedi pored jednog Fode, Enriquea ili O'Neilla na pressici.
Nećemo više o njemu, da ne bi gušili temu FKS.
Trenutno korisnika/ca: boki86, gh0stHZ, Hamagara, nedimmmm1337 i 23 gosta.