FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Vanja8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Vanja8 » 05 jan 2019, 11:25

Pa nije mi jasno zasto Hus nije za starijeg kvalitetnog igraca?Da se razumijemo,svi smo mi za nasu djecu iz Akademije,ali ta djeca se trebaju pravilno razvijati uz iskusnije kvalitetne igrace...Ako postoji prostor i mogucnsti da se nadje zajednicki jezik sa takvim tipom igraca zaista ne vidim razlog da Hus nesto ima protiv i da se ne dovede...

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 jan 2019, 11:28

Vanja8 je napisao/la:Pa nije mi jasno zasto Hus nije za starijeg kvalitetnog igraca?Da se razumijemo,svi smo mi za nasu djecu iz Akademije,ali ta djeca se trebaju pravilno razvijati uz iskusnije kvalitetne igrace...Ako postoji prostor i mogucnsti da se nadje zajednicki jezik sa takvim tipom igraca zaista ne vidim razlog da Hus nesto ima protiv i da se ne dovede...
Valja lik gluposti, ne primaj se.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 05 jan 2019, 11:30

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la:zato sto se uglavnom fulalo sa starijim igracima, zato sd, uo, a i hus nisu za starije igrace
Zato se s mlađim igračima pogađalo nema dalje. Ti ili trollaš ili realno baljezgaš gluposti.
realno je da si lijepo odgojen

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 jan 2019, 11:32

Dobro kaže @revolt, znamo samo da nam je ponuđen. Pod kojim uvjetima, Bog zna. Da je Dibala, džaba nam jarane ako ćemo budžet syebat na njega.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 05 jan 2019, 11:33

Ovog Roka ako, samo ako mogu dovesti, ne trebaju razmišljati i odma ga potpisat. Nema veze što mu je 32, 33, to je iskustvo i kvalitet, lik ima i reprezentativnog iskustva jačih utakmica. Takvi nam trebaju, da i omladina ima šta naučiti. Samo se trebaju sjetiti Jajalo-Cimirot, kolko je Cimi profitiro od njega, pa gdje danas. Napraviš dobrog mladog igrača kojeg prodaš za milion eur kasnije i sav onaj novac što si uložio u kapitalca, vrati se trostruko... Treba malo šire razmišljat, a ne stisnut đep odnosno budžet, i samo govorit, skup ovaj, skup onaj, treba nekad bacit paru ako hoćeš kvalitet.... A ne imat zmiju u đepu
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 05 jan 2019, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 jan 2019, 11:35

Pitaristok je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la:zato sto se uglavnom fulalo sa starijim igracima, zato sd, uo, a i hus nisu za starije igrace
Zato se s mlađim igračima pogađalo nema dalje. Ti ili trollaš ili realno baljezgaš gluposti.
Standardan mehanizam trollova i likova koji temu bacaju u očaj - MORALNE PRIDIKE. Ako ne može to, traže ti gramatičke i pravopisne greške.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 jan 2019, 11:36

Vanja8 je napisao/la:Pa nije mi jasno zasto Hus nije za starijeg kvalitetnog igraca?Da se razumijemo,svi smo mi za nasu djecu iz Akademije,ali ta djeca se trebaju pravilno razvijati uz iskusnije kvalitetne igrace...Ako postoji prostor i mogucnsti da se nadje zajednicki jezik sa takvim tipom igraca zaista ne vidim razlog da Hus nesto ima protiv i da se ne dovede...
Ma ne primam se uopste,medjutim cudno mi da neko meže reci "Hus nije za starije igrace..."...Nije bitan Rok ili bilo ko drugi,ali reci takve stvar,ono je bas malo ,hajde da kažem neobicno...Postujem razliku u misljenju ovdje,no ipak treba zastupati svoj stav na zdravim osnovama,a ne, donositi neke svoje neutemeljene zakljucke

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 jan 2019, 11:36

Hadzija je malo do Antalije otisao,vjerovatno i na licu mjesta da vidi detalje za pripreme,i da dogovori s kim bi se moglo igrati dole,da se "pogode" termini itd itd.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 05 jan 2019, 11:39

Igrači kao Rok su nam potrebni da se ne sramotimo u Evropi, a i bez njega smatram da možemo do duple.
ZZ

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 05 jan 2019, 11:40

Samo da kazem da ibrakovic nije doveo komazeca, cimirota, bilbiju, kovacevica, travancica, puzigacu, bilbiju svi su dosli prije nego sto je on dosao u klub.
Rok nije ponudjen, a i da jeste sumnjam da bi dosao ovamo kad moze otici negdje egzoticnije i uzeti masni, masni novac za penziju.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 05 jan 2019, 11:47

Ma ne treba nam KONVEKTOR ko ga yebe.
Svakako ce se vrijeme razljepiti za dva mjeseca.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 05 jan 2019, 11:49

Ima drvaaaaaaa

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 jan 2019, 11:53

Treba Vukušića zaganjat. Opet slobodan. :kafa:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 jan 2019, 11:57

Vanja8 je napisao/la:
Ma ne primam se uopste,medjutim cudno mi da neko meže reci "Hus nije za starije igrace..."...Nije bitan Rok ili bilo ko drugi,ali reci takve stvar,ono je bas malo ,hajde da kažem neobicno...Postujem razliku u misljenju ovdje,no ipak treba zastupati svoj stav na zdravim osnovama,a ne, donositi neke svoje neutemeljene zakljucke
Što se tiče mene, nemam problem dovesti starijeg igrača za kojeg znam koliko može i znam da će ispoštovati ono zbog čega je doveden. Recimo doveo bih igrača koji ima 31 godinu i ne kažem da je sada to zabranjeno u Sarajevu, ali generalni stav je da se dovode mlađi od kojih bi se u nekoj perspektivi moglo i zaraditi", priča Musemić i dotiče se internacionalnog primjera:

"Vidjeli ste možda sada kada je Unay Emeri izabran za novog trenera Arsenala jedan od igrača koje izričito zahtijeva da Arsenal dovede je Stefan Lichsteiner koji ima 34 godine. Šta bi mi sad onda trebali misliti o Emeryju?"

Eto dio intervjua s Husrefom na početku sezone. Ljudi lupaju gluposti i samo se kod nas misli da je igrač od 24-25 god mlad igrač.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 jan 2019, 12:03

Ma potpuno je jasno da je politika kluba bazirana na našim mladim igracima,Akademcima...
I ako postoji mogucnost dovesti nekog mladjeg sa strane,ali nigdje veze da sada treba bježati od kvalitetnog igraca koji ima recimo 30 godina...Pa i ta djeca trebaju smjernice u svom razvoju,da uce od onih koji imaju iskustvo...Ne kažem da treba kupiti sve i svasta ali ako se ukaže prilika za kvalitetom bez obzira možda na njegove godine zasto je ne iskoristiti upravo zbog nasih mladih igraca

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 05 jan 2019, 12:14

skoroalen je napisao/la:Dobro kaže @revolt, znamo samo da nam je ponuđen. Pod kojim uvjetima, Bog zna. Da je Dibala, džaba nam jarane ako ćemo budžet syebat na njega.
100% si upravu, a i realno on moze izabrat sebi klub gdje puno vise love moze uzet nego kod nas, ako ga nasi uspiju nagovoriti sigurno da ce morat izletit vece pare a Hadziji odmah spomenik treba dici :mrgreen:
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 jan 2019, 12:28

Pitaristok je napisao/la:
Realno molis za ban
Kako je doveden Krste I cekamo istog da produzi
?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 jan 2019, 12:31

Možda bi i dobio ban, al moderator spava zimski san. :lol:
Javi se Mortooo

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 jan 2019, 12:32

De vise Denchi zaždij tu cigaru oci mi ispadose isčekujuci kad ces zapaliti .... :rol: :rol: :rol:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 jan 2019, 12:38

skoroalen je napisao/la:Treba Vukušića zaganjat. Opet slobodan. :kafa:
Bolje igro bez jednog plucnog krila :rol: :urnebes:
Gol I asistencija od 15 tekmi :nene: :thumbdown:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 32 gosta.