Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ebem ti Durante mater !
Sta je ovo rezultati . com brzi od eurosporta i uzivo tenisa.Cibulkova tek servira a vamo 3:1 izbaci tek ono as hahaha e ne vjerujem..de nek neko prati ili je ovo samo kod mene
Sta je ovo rezultati . com brzi od eurosporta i uzivo tenisa.Cibulkova tek servira a vamo 3:1 izbaci tek ono as hahaha e ne vjerujem..de nek neko prati ili je ovo samo kod mene
BHF Bosanska Krajina!
Ma Eurosport kasni signal tako je i kod meneapocalyps je napisao/la:Ebem ti Durante mater !
Ja samo ne mogu da vjerujem da je trener Milwaukee-a u blowout porazu od skoro 30 razlike Raduljici dao samo 7 minuta igre

- alan_kardec
- Kontakt:
zamislite sljedeću situaciju... sjedimo mi forumaši (jedan dio nas), šupljiramo i boooom, niotkud padne tim duncan (granata) i sve nas povalja.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Padne i Durant kevu mu nacuturim
@guarin
haha vidim ja ebeno nesto.
@guarin

BHF Bosanska Krajina!
Ma ja sam to provalio ima 4,5 mjeseci..Cekam Borussia Mönchengladbach PS1 i reko da vidim na BET 365 kakva je statistika (posto sam u medjuvremenu skontao da je tekma na Eurosportu) i vamo na BET365 blokirase oplkladu bum i gol.. Kontam u sebi gledaj debila sto loze raje, kad nakon nekih 4,5 sekundi tek pada go na Eurosportuapocalyps je napisao/la:Padne i Durant kevu mu nacuturim
@guarin

haha dojave neke haha evo duranta hajde imas 2 minute daj 7 koseva ko boga te molimGuarin14 je napisao/la: Ma ja sam to provalio ima 4,5 mjeseci..Cekam Borussia Mönchengladbach PS1 i reko da vidim na BET 365 kakva je statistika (posto sam u medjuvremenu skontao da je tekma na Eurosportu) i vamo na BET365 blokirase oplkladu bum i gol.. Kontam u sebi gledaj debila sto loze raje, kad nakon nekih 4,5 sekundi tek pada go na Eurosportu![]()
edit : Durant 3pt Shot: Missed misnem ti materi
Ubaci frajera 3 minute do kraja izbaci ga minutu do kraja pusti ga nek da 34 kosa ...nikad al bas nikad nisam Duranta pogodio

BHF Bosanska Krajina!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
14 dana.BranimirStulic je napisao/la:Je.bem ti Murray mrtvu majku u pi.čku onu odvratnu. Dvije meč lopte ima i šatro mu ovaj diletant uzima break, pa boktejebo. Da bog da ti kičmu izvrn'o Robert bijedniče!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- diplomatija
- Kontakt:
**** majku jos premier ne uplacuje novac za sinosnju utakmicu ateletica i one zute kartone, a evo svi ubacili da je bilo 8 zutih..
- diplomatija
- Kontakt:
Moze Li mi neko dati link fb stranice premier kladionice
-
- Kontakt:
Imal' neko da pogura sa 0,50 eura na Wwinu do vcr. Vcr mu vracam.
Zadnja izmjena: fukara1919, dana/u 20 jan 2014, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
Najsigurniji tiket frajer stavlja kvotu 32 hahah oplaka hahaha
prvi par i vec ucinak 1/1

prvi par i vec ucinak 1/1

BHF Bosanska Krajina!
- Consigliere
- Kontakt:
Sinoc zaspao u 12 (posljedice subote navecer, jos nisam dobar
), imam na tiketu Oklahomu 1x, Brayane i Nadala... Jutros se budim, stanje 0,00. Iz topa: Durante, majku ti tvoju... Otvorih kad imam sta vidjeti, yebena braca Bryan
Sok! 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Gigant, popravi mi dan, najjace je sto ima i analizuapocalyps je napisao/la:Najsigurniji tiket frajer stavlja kvotu 32 hahah oplaka hahaha
prvi par i vec ucinak 1/1![]()
![]()

Al ispostovat cu ovaj njegov prelaz na koju markicu

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
točno mi ovaj forum popravi dan, ono kad te izpi...e na poslu nađem koju minuticu da svratim tu i vidim kvota 32 na temi zajednički
majstore hvala ti uljepšao si mi dan 

Zna li neko da mi objasni zasto u bet365 ne mogu da nadjem regularno kladjenje na kosarku i hokej, nego imam opciju na money line (gdje nema opcije nerijesenog rezultata) i sta ustvari znaci ovo money line? Pokusao sam googlat, al ne kontam koja je razlika u odnosu na 1x2..?
al opet onaj spam odmah, pisite ovde ****, sta odmah svi moraju zaspamat u toj temi, jaci su mi ti likovi... 

100 % treba ljudima crtat....neki ovdje ni nacrtanu ovcu ne bi mogli cuvati.j00k3r je napisao/la:al opet onaj spam odmah, pisite ovde ****, sta odmah svi moraju zaspamat u toj temi, jaci su mi ti likovi...

P.S Kladioholicar - PROCITAJ PRAVILA !
Zadnja izmjena: apocalyps, dana/u 20 jan 2014, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
BHF Bosanska Krajina!
Skontao, ima 3 way betting.. al ne kontam opet sta se desava kad se kladis na moneyline kad se desi nerijesen rezultatAmarkony je napisao/la:Zna li neko da mi objasni zasto u bet365 ne mogu da nadjem regularno kladjenje na kosarku i hokej, nego imam opciju na money line (gdje nema opcije nerijesenog rezultata) i sta ustvari znaci ovo money line? Pokusao sam googlat, al ne kontam koja je razlika u odnosu na 1x2..?

ne razumim sta te muci u vezi moneyline??
cisto 1 ili 2, nerijeseno ti je kvota 1 ili nazovi draw no bet sta se tice kosarke i hokeja.
cisto 1 ili 2, nerijeseno ti je kvota 1 ili nazovi draw no bet sta se tice kosarke i hokeja.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.