majestic24 je napisao/la:

cestitke,sve najbolje ...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
majestic24 je napisao/la:
ne zna zna ispec pituMegamon je napisao/la:Zna li pitu skuhati?
jel ovo tvoj ili si vidio na cesti pa ga usliko?QUARESMA 18<<< je napisao/la:
Majestic jarane neka je sa srećom.....majestic24 je napisao/la:
Nocas je bio ovde neki cirkusmandraX je napisao/la:Što je to legenda na hlađenju?![]()
Stvarno me zanima...
majestic, čestitke i sretno u braku
ma sinoc o nekoj politickoj temi bila rasprava bilo je tu jos aktera koji su vodili glavnu rijec a ne znam kako su oni proslimandraX je napisao/la:Što je to legenda na hlađenju?![]()
Stvarno me zanima...
Nas cetvorica bez posledica,a on 7 dana .Interista je napisao/la:ma sinoc o nekoj politickoj temi bila rasprava bilo je tu jos aktera koji su vodili glavnu rijec a ne znam kako su oni proslimandraX je napisao/la:Što je to legenda na hlađenju?![]()
Stvarno me zanima...
Sta fali filovanim paprikama ?Jimmy from the hood je napisao/la:Evo sad sam se vratio kuci, prvo u 18:00 gledao fast five 5. Prejak film![]()
![]()
Film traje 182 minute ili ti ga 3h i 2'Nakon toga par pivica u parku i kao slag na tortu filovane paprike za veceru
Ovaj zadnji dio sam preskocio i trenutno jedem kikiriki
![]()
Fali im 10 cevapa u po somuna ili neki hamburgercic, pica.Samo F.K.S !! je napisao/la:Sta fali filovanim paprikama ?Jimmy from the hood je napisao/la:Evo sad sam se vratio kuci, prvo u 18:00 gledao fast five 5. Prejak film![]()
![]()
Film traje 182 minute ili ti ga 3h i 2'Nakon toga par pivica u parku i kao slag na tortu filovane paprike za veceru
Ovaj zadnji dio sam preskocio i trenutno jedem kikiriki
![]()