Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- SoloJuve26
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Stvarno me ovo nervira oko Mela, pa opet na posudbu? zar nije bio dogovor da ce odkupiti ove god ?? Ovi turci su bas zeznuti snjima praviti deal...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Samo za @Oxygena
Claudio Marchisio: "Svi govore o top napadaču koji nam treba. Moje mišljenje je da već imamo takvog igrača, a on je Giovinco".
Marotta je budala ako da Mela na posudbu, bolje neka ga proda za 7 miliona, nego još jedna godina posudbe, na kraju nećemo ništa uzeti isteće mu ugovor.
Claudio Marchisio: "Svi govore o top napadaču koji nam treba. Moje mišljenje je da već imamo takvog igrača, a on je Giovinco".
Marotta je budala ako da Mela na posudbu, bolje neka ga proda za 7 miliona, nego još jedna godina posudbe, na kraju nećemo ništa uzeti isteće mu ugovor.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
"Sve ovo me je razbesnelo, ali Juventus će pobeđivati. Napravićemo i više nego prošle godine kada smo bili prvaci. Sad sam kao razjareni bik", u svom stilu je poručio Konte.
.Svidja mi se ova izjava al' skroz 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Kakve je prirode povreda Isle, i kad će on biti u punom trenažnom procesu?
Giovinco, Vučinić, Quagliarela, Matri, Boakye... možda ovog zadnjeg roknuti na posudbu i dovesti Džeksona... sasvim zadovoljavajuće + Armero...
Dobra i jaka ekipa.
Neće nam biti nimalo lahko u idućoj sezoni, predviđanja da ćemo konkurente ostavljati 20-ak bodova su šarena laža, teren je drugačije mjerilo, biti ću umjereni optimista i reći da predviđam tešku borbu do samog kraja u prvenstvu.
Ne znam kada je izvlačenje za grupe lige prvaka, sve ovisi kakva će biti grupa.. cilj je naravno proći u osminu finala najmanje. Ja bih recimo bio zadovoljan četvrtfinalem... a sve dalje bi ovisilo o mogućem protivniku.
Juve ima materijala samo da se ne ponovi ona godina šok terapije pod Ancelottijem u Ligi prvaka kad su nas otresli Hamburg i Panathinaikos.
FORZA JUVE!

Giovinco, Vučinić, Quagliarela, Matri, Boakye... možda ovog zadnjeg roknuti na posudbu i dovesti Džeksona... sasvim zadovoljavajuće + Armero...
Dobra i jaka ekipa.
Neće nam biti nimalo lahko u idućoj sezoni, predviđanja da ćemo konkurente ostavljati 20-ak bodova su šarena laža, teren je drugačije mjerilo, biti ću umjereni optimista i reći da predviđam tešku borbu do samog kraja u prvenstvu.
Ne znam kada je izvlačenje za grupe lige prvaka, sve ovisi kakva će biti grupa.. cilj je naravno proći u osminu finala najmanje. Ja bih recimo bio zadovoljan četvrtfinalem... a sve dalje bi ovisilo o mogućem protivniku.
Juve ima materijala samo da se ne ponovi ona godina šok terapije pod Ancelottijem u Ligi prvaka kad su nas otresli Hamburg i Panathinaikos.
FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
" onclick="window.open(this.href);return false;

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vidal je napisao/la:
Jao Pirla
Chuckndrea Norpirlo

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- Burberry46
- Kontakt:
Luciano Moggi has given his support to Juventus coach Antonio Conte, who faces allegations of failing to report match-fixing during his time in charge of Siena.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Polako s tim tabletama sto uzimas.Saurman je napisao/la:Luciano Moggi has given his support to Juventus coach Antonio Conte, who faces allegations of failing to report match-fixing during his time in charge of Siena.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Juvelandia je napisao/la:Polako s tim tabletama sto uzimas.Saurman je napisao/la:Luciano Moggi has given his support to Juventus coach Antonio Conte, who faces allegations of failing to report match-fixing during his time in charge of Siena.
Vidis da mu ne pomazu nista, bas se ponekad pitam na sta ovaj lik ide. Konstatno doce kad treba nesto ismijavati ....
-
- Kontakt:
Gomez(Catania) i Ocampos bi mogli doci kod nas, prema nekim "slabim" tracevima mozda se sta od tog desi.
Ne brini Moggi je dao podršku Conteu sad će ga FIGC rasteretiti svih optužbi.Juvelandia je napisao/la:Polako s tim tabletama sto uzimas.Saurman je napisao/la:Luciano Moggi has given his support to Juventus coach Antonio Conte, who faces allegations of failing to report match-fixing during his time in charge of Siena.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Sinko ja samo brinem za tebe, smanji tablete pukovnice.Saurman je napisao/la:Ne brini Moggi je dao podršku Conteu sad će ga FIGC rasteretiti svih optužbi.Juvelandia je napisao/la:Polako s tim tabletama sto uzimas.Saurman je napisao/la:Luciano Moggi has given his support to Juventus coach Antonio Conte, who faces allegations of failing to report match-fixing during his time in charge of Siena.
- pinturicchio30
- Kontakt:
- SoloJuve26
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Buffon car
Chi non salta rossonero é, é
[youtube][/youtube]
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
Buffon car

Chi non salta rossonero é, é
[youtube][/youtube]
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
- Burberry46
- Kontakt:
Saurman opasan ti kompleks Conte dao
Campioni d'Italia siamo noi

Campioni d'Italia siamo noi
1946
- IlPrincipe
- Kontakt:
Šminke mrtveVidal je napisao/la:
Jao Pirla

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Normala, Marchisio je pametan momak i zna nešto o fudbalu.juventus 0244 je napisao/la:Samo za @Oxygena

Mislim da općenito navijači Juventusa nisu svjesni kakvo će pojačanje za nas biti Giovinco, ali će se uvjeriti veoma brzo.
Ruku na srce, nama treba napadač, igrač koji zna sa loptom, koji je jak i koji zna zabiti, volio bih da ovo oko Llorentea bude istina.
Kad smo kod ove dvojice, oni su uvijek bili najbolji prijatelji u Juventusu, a i primijećivao sam da Marcha često traži Gia da mu doda, to mi je drago.
[youtube][/youtube]
Marchisio, De Ceglie, Giovinco, Marrone - počinje se vjerovati u pogon, i u tome prednjačimo.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- Burberry46
- Kontakt:
Ko ima arenu sport 1 ima direktan prenos superkupa 

1946
Burberry46 je napisao/la:Ko ima arenu sport 1 ima direktan prenos superkupa
http://www.tvarenasport.com/channel/2012-08-11" onclick="window.open(this.href);return false;

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.