Safet Sušić - Pape

Virtu4l
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Virtu4l » 30 maj 2014, 18:27

jasko_juve je napisao/la:Fin si momak, kako sam primijetio dosad.
De mi molim te reci kako je moguce da se desi da 30 ljudi dobiju vizu,jedan ne dobije??
Žao ga je i meni, ali Amerikanci su rigorozni, njegova viza nema veze sa ostalih 30 viza, ne vade kolektivnu, nego svako za sebe, samo su papire predali zajedno ;)

Morali su nešto dodatno ispitati, tako to funkcioniše. Pape mu je rekao da ide direktno u Brazil ako se ne sredi viza za USA, šta je još trebao uraditi?
DonCorleone je napisao/la:Virtual baca tricu sa parkinga :urnebes: .
Nikakva trica, čisti profesionalizam. Pljuješ po poslodavcu, doviđenja i prijatno, jeli tako i u tvojoj firmi? Siguran sam da jeste.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 maj 2014, 18:27

Ja dajem glavu da Pape jos ne zna za ovo i da ce za ovo saznati preko interneta. Ovi iz saveza ko uvredjene mlade bacaju vruci krompir Susicu u ruke.
1946

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 30 maj 2014, 18:28

U svakom slucaju Zukanovic je zasluzio da bude u Brazilu prije Tina i Hadzica !

Srami se Safete
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 30 maj 2014, 18:28

Ne mogu vjerovati Safete, ljudi ti počnu malo vjerovati i odma to šutneš.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 30 maj 2014, 18:29

Cirkus. Samo jedan veliki cirkus. Ovo je krajnje ublehaški i bez trunke profesionalizma urađeno. Suzdržavao sam se kroz sve nedavne skandale skandalčiće koji su potresali reprezentaciju od kvalifikacija, a i ranije, ali Sušić definitivno nakon SP-a treba da ide sa klupe. Ovako zagaditi i onako poljuljanu atmosferu pred SP je stvarno nenormalan postupak.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 maj 2014, 18:30

anonymousHD je napisao/la:E moj Virtual, kakav si ti top. Svi dobiju vizu, a on "navodno" ne dobije i tebi to normalno, on kriv. Vize su se kolektivno poslale, svi su morali da je dobiju.
Rodila te majka tako pametnog, pa mogli su i Keljmendija onda ubaciti u avion, kad je kolektivna, bez obzira što je on persona non grata u USA.

Svako se provjerava pojedinačno, nije ekskurzija ili izlet osnovaca.
Voli te tvoje Sarajevo.

nnoo88
Kontakt:

Post Postao/la nnoo88 » 30 maj 2014, 18:30

Sto se mi moramo uvjek brukati pred citavim svjetom bolje da ne idemo nikako u Brazil nije to za nas.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 maj 2014, 18:30

Virtu4l je napisao/la:Pape mu je rekao da ide direktno u Brazil ako se ne sredi viza za USA, šta je još trebao uraditi?
Trebao je ispoštovat' to što je rekao.

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 30 maj 2014, 18:31

Haha baš su neki ovdje smiješni. Normalno da se može desiti da jedna osoba ne dobije vizu, a ostale osobe iz iste grupe dobiju. Putujete li vi igdje ili samo sjedite za tastaturom...Nešto amerikancima bilo šuhveli oko Zuke i to je to. Može im se...milion takvih slučajeva.

Dalje, Zuka nije smio ono izjaviti. Međutim, mene najviše brine to što nam je Zuka mogao igrati štopera!!! Bolan Sušiću, šta ćemo sad za odbranu? Tinko nek' igra štopera doduše i to je to...kako mi se posraše u čejf...toliko sam čekao ovo svjetsko...koliko kvalifikacija, baraža se znojio, plakao, samo da dočekam SMOTRU NAJVEĆIH, a kod nas cirkus :( Bože pogledaj nas :(
Zadnja izmjena: Vedad87, dana/u 30 maj 2014, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 30 maj 2014, 18:31

Pa dobro to što neki smatraju da je Zukanović glup,pa da ne zna sta mu treba kad se predaje za vizu je posebna tema...
SAVEZ je kriv,i to je tako... Nemoguće je da jedan profesionalni sportista iz Europe ne može dobiti vizu,znači nemoguće!!!!!!!!!!!

Jedino je moguće da ne predaš zahtjev kad si predao za ostala 23 igrača,a kao što znamo igrači ne predaju za vizu nego ljudi iz saveza... Znači predaš lijepo 7 dana kasnije Zukanovićeve papire,i ne stigne mu biti odobrena viza kao ostalim igračima,i onda je fkt do ambasade a ne do saveza...
Malo isprljaš ruke,a pred javnosti čist,PROVIDNO I JADNO...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 30 maj 2014, 18:31

Safeta boli kita on je kao i drugi trenutno nedodirljiv i daleko od ociju javnosti(nase naravno) Bravo Safete opet si izdominirao i od sebe napravio jos vecu budalu i seljacinu..Zar je moguce da je proslavljeni fudbaler od sebe pravi ovakvu budalu.... :facepalm: :facepalm: :facepalm:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 maj 2014, 18:32

mandraX je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Pape mu je rekao da ide direktno u Brazil ako se ne sredi viza za USA, šta je još trebao uraditi?
Trebao je ispoštovat' to što je rekao.
Laze rumeni seljak..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 30 maj 2014, 18:32

sramota je ovo sve zajedno ....taman kad mislis da ima neke logike ovi te demantuju ...jos nek veceras izvede dva spica i misketa,medu i mireta u vezi i tacno ce mi ogaditi ovo svjetsko

MP8
Kontakt:

Post Postao/la MP8 » 30 maj 2014, 18:32

A do juce je govorio kako svih 24 fudbalera putuje u Brazil. :puke: :puke:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 maj 2014, 18:33

DonCorleone je napisao/la:Virtual baca tricu sa parkinga :urnebes: .
Evo ga, upravo ono što sam pričao, dođe k'o naručeno,
Nogometni savez BiH pokrenuo postupak protiv Borisa Pandže
Dakle, nema više zezancije. Begić radi svoj posao.
Voli te tvoje Sarajevo.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 30 maj 2014, 18:34

Pape sjetim ti se najmilijih. Kakav cirkus fujj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 30 maj 2014, 18:34

znalo je se da ce neko otpasti da vam kazem od pocetka mi je bilo ovo sumnjivo da on nije dobio vizu a novinar sportsport.ba za 48 sati dobio vizu i samo još da znate Susic je pozvao 24 igraca samo 23 smije voditi u Brazil a rekao je da svi idu u Brazil koje je pozvao ;)
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Vladika87
Kontakt:

Post Postao/la Vladika87 » 30 maj 2014, 18:34

Dno dna sta su uradili Zuki.Bolji je od pola njih, jos su trebali biti pozvani Stevanovic i Zahirovic koji su iznijeli kvalifikacije. :oops: :oops: :oops:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 maj 2014, 18:34

i sta sad , "navijat" da reprezentacija dozivi debakl u Brazilu da bi ovo gov.no konacno otislo :oops:

e djubre sta uradi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 30 maj 2014, 18:35

Pape je jos jednom potvrdio ono sto vidi bilo ko zdravog razuma,kada se izostavi bogata fudbalska karijera i sportski ugled ostaje samo tupo lice bahatog seljacine,.

Zukanovic je s pravom prozvao odgovorne za njegov ne odlazak na pripreme u Ameriku i trazio da neko snosi krivicu zbog toga,normalno je ocekivati da bude kaznjen neko ko svoj posao nije radio strucno ali u nekom normalnom drustvu,.

Bosna i Hercegovina,tamo gdje se zdrav razum "ubija" u nastajanju vec odavno nije zemlja za "covjeka" kao individue,ovdje je drustvo sve,samo ne normalno,.

"Ulizice - to su za mene najgori ljudi na svijetu, najštetniji, najpokvareniji.
Oni podržavaju svaku vlast, oni i jesu vlast, oni siju strah bez milosti, bez ikakvog obzira, hladni kao led, oštri kao nož, kao psi vjerni svakoj državi, kao kurve nevjerni svakom pojedincu, najmanje ljudi od svih ljudi.
Dok njih bude nema sreće na svijetu, jer će uništiti sve što je istinska ljudska vrijednost."

Meša objasnio,vjerni psi ce se sami pronaci..

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: juka55, mercurial i 10 gostiju.