Druze ne moras se paliti ko da sam dirnuo nam drzavu a ne SA. Govorim da ce doci do raspada sistema kad Gregg ode a to ce se desiti onda kad Duncan najvjerovatnije zavrsi karijeru sto je ocekivati za dvije sezone max. 3. Tako da bolje malo procitaj sta sam napisao pa onda komentarisiNemoj pisati o SA kad nemas pojma.Prvo,Parker ce igrati jos najmanje 3-4 god.Drugo,tu je Splitter koji je jedan od najboljih odbrambenih visokih u ligi i na kraju,buduca zvijezda ekipe, Leonard koji je vec sada u top 5 defanzivaca na perimetru u cijeloj ligi,a sve je jaci i jaci ofanzivno.Znaci,nema sanse da bude raspad sistema,cak i ako odu svi pobrojani,jer je ovo fransiza koja je najstabilnija u cijeloj ligi.Odlaskom Duncana i Ginobilia otvorice se ogroman prostor u SC koji ce omoguciti dovodjenje jednog superstara da se doda na to sve,ako se budu odlucili za taj korak.Da ne pominjem da u Evropi SA vec ima nekoliko pikova(prvenstveno mislim Jean-Charlesa) koji mogu unaprijediti ekipu i za koje se ocekuje da budu jako dobri igraci za 2-3 god.Mirza nikako ne bi pogrijesio dolaskom u SA,mada sumnjam da ce biti prostora u SC SAS da ga potpisu,kad njemu istekne ugovor.

SRETNOOOO MIRZETEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!