FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

alacious
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la alacious » 04 jan 2019, 21:12

Pitaristok je napisao/la:nasi su protiv dovodenja starijih igraca, zato zaboravite na slovenca
Nije to nacin da se napravi iskorak u europi, nemamo bas toliko talentovane mladice u akademiji. Uz mladost potrebno je dodati i iskustvo, a ovaj ga ima i to momacki...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 jan 2019, 21:19

Pitaristok je napisao/la:nasi su protiv dovodenja starijih igraca, zato zaboravite na slovenca
Jel to nesto od juce jer smo nedavno vratili dvojicu sa po 30 kuka?

Treba mozda upravu podsjetit na Calin zimski prelazni kad su mu doveli lelica I liivaka I ostali smo kratkih rukava bas zbog te stednje na prelaznom, isto na duplu isli
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 04 jan 2019, 21:24

Ove godine nam se ukazala prilika na oba fronta koju nebi smjeli propustiti i ishod ove sezone mogao bi uveliko odrediti dalji put i razvoj kluba i mišljenja sam da se treba pojačati i ništa ne prepustiti slučaju

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 jan 2019, 21:33

Mislim da ovo sve ide u dobrom pravcu i nisam siguran u to da nasi nece starijeg igraca dovesti...Po danasnjoj Ćosinoj izjavi,klub i namjerava da se jos pojaca...Pitanje je samo koje u planu?

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 04 jan 2019, 21:39

Igrači trebaju da se dijele po kvalitetu, zašto bi onda jednom Ahmetoviću dali ugovor do ljeta 2020
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 04 jan 2019, 21:53

Ne znam kako Rok nije napravio bolju karijeru kad pogledaš kakav šut ima. Nije valjda da mu treba 50 šuteva da zabije golčinu. haha
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 04 jan 2019, 22:10

Denchi je napisao/la:
Jel to nesto od juce jer smo nedavno vratili dvojicu sa po 30 kuka?

Treba mozda upravu podsjetit na Calin zimski prelazni kad su mu doveli lelica I liivaka I ostali smo kratkih rukava bas zbog te stednje na prelaznom, isto na duplu isli
Ma ok da je politika da se ne kamaraju stariji igraci, al ovakav igrac uvijek mora imati mjesta kod nas, pa Ahmet sa 32-33 god ispisa se po svima u ligi, trci i gine na terenu ko da mu je 20
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 04 jan 2019, 22:24

Neka neko preuzme ulogu samoprozvanog skauta, dobio sam posao u drugom klubu :mrgreen:
Salim se, mosa rajvosa, imam nekih zdravstvenih problema pa ne upratim nista kao prije.
Pozz braci.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 04 jan 2019, 22:29

Anex je napisao/la:Ove godine nam se ukazala prilika na oba fronta koju nebi smjeli propustiti i ishod ove sezone mogao bi uveliko odrediti dalji put i razvoj kluba i mišljenja sam da se treba pojačati i ništa ne prepustiti slučaju
Ove sezone nam se sve otvorilo.
-Ove sezone imamo samo jednog konkurenta za titulu, što će se u budućnosti jako rijetko dešavati, realno gledano.
-Što se tiče kupa, tu su ostale samo tri ozbiljne ekipe, mi i lištica i svinjski, još kad bi se do finala oni potukli između sebe mi bi imali prelagan put do finala gdje bi glat mogli sa drugom postavom igrat i to bez umaranja, što znači da bi, što se tiče kupa mogli imati samo dvije "jače" utakmice i to u finalu a do tad bi se rasplela situacija oko lige, ako Bog da.
-Dalje, jedinog nam konkurenta za titulu napustila dva ubjedljivo najbolja igrača koji su imali strašnu statistiku plus 4-5 igrača koji su manje igrali što znači da im je širina dosta manja, a mi na okupu, svi. Velika je prednost što imamo samo jednog konkurenta i eto odma prilike na proljeće da obećamo fine premije prijateljima iz Doboja kod Kaknja da bod(ove) uzmu našem konkurentu.

Što se tiče pojačanja, realno gledano, obzirom kako su igrali, nama pojačanja i ne trebaju osim na desnom beku. Ahmet prekuco, a na klupi Handžić koji je isto odličan igrač, krila Krste i Tatar, obojica u životnoj formi, sredina nam je preyebena pogotovo od kako je tu Crepulja, tu čak imamo i jednog igrača "viška", odbranu sa našim "zlatnim" kokama da i ne spominjem. Imamo i fine zamjene.
Al opet, nas ništa ne košta dovesti 2 igrača top, ovog Roka i desnog beka i eto odma prilike na ljeto da bez problem prodamo Rahmanovića ili nekog trećeg, zaradiš lovu a nisi ništa lošiji jer imaš igrače druge. A i da bi spriječili rizik od kartona i povreda kao onda protiv svinjskog kad su nam svi falili, bolje ne rizikovati i dovesti još jednog ili dva igrača, više ćemo dobiti nego izgubiti, i to dosta više dobiti.

Ako Bog da titula ide, posjeta će rast i eto para od ulaznica. Titula donosi neke pare i od uefe i od saveza, bonusi od sponzora. Evropske utakmice u ligi prvaka donose dosta više love plus igrat ćemo 100% minimalno četiri utakmice. Imat ćemo sigurno dosta ponuda dobrih za naše igrače poslije osvojene titule... itd itd

Ma nikad nisam bio rahatniji! FKS!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 04 jan 2019, 22:33

BordoSarajevo je napisao/la:
Anex je napisao/la:Ove godine nam se ukazala prilika na oba fronta koju nebi smjeli propustiti i ishod ove sezone mogao bi uveliko odrediti dalji put i razvoj kluba i mišljenja sam da se treba pojačati i ništa ne prepustiti slučaju
Ove sezone nam se sve otvorilo.
-Ove sezone imamo samo jednog konkurenta za titulu, što će se u budućnosti jako rijetko dešavati, realno gledano.
-Što se tiče kupa, tu su ostale samo tri ozbiljne ekipe, mi i lištica i svinjski, još kad bi se do finala oni potukli između sebe mi bi imali prelagan put do finala gdje bi glat mogli sa drugom postavom igrat i to bez umaranja, što znači da bi, što se tiče kupa mogli imati samo dvije "jače" utakmice i to u finalu a do tad bi se rasplela situacija oko lige, ako Bog da.
-Dalje, jedinog nam konkurenta za titulu napustila dva ubjedljivo najbolja igrača koji su imali strašnu statistiku plus 4-5 igrača koji su manje igrali što znači da im je širina dosta manja, a mi na okupu, svi. Velika je prednost što imamo samo jednog konkurenta i eto odma prilike na proljeće da obećamo fine premije prijateljima iz Doboja kod Kaknja da bod(ove) uzmu našem konkurentu.

Što se tiče pojačanja, realno gledano, obzirom kako su igrali, nama pojačanja i ne trebaju osim na desnom beku. Ahmet prekuco, a na klupi Handžić koji je isto odličan igrač, krila Krste i Tatar, obojica u životnoj formi, sredina nam je preyebena pogotovo od kako je tu Crepulja, tu čak imamo i jednog igrača "viška", odbranu sa našim "zlatnim" kokama da i ne spominjem. Imamo i fine zamjene.
Al opet, nas ništa ne košta dovesti 2 igrača top, ovog Roka i desnog beka i eto odma prilike na ljeto da bez problem a prodaš Rahmanovića ili nekog trećeg, zaradiš lovu a nisi ništa lošiji jer imaš igrače druge. A i da bi spriječili rizik od kartona i povreda kao onda protiv svinjskog kad su nam svi falili, bolje ne rizikovati i dovesti još jednog ili dva igrača, više ćemo dobiti nego izgubiti, i to dosta više dobiti.

Ako Bog da titula ide, posjeta će rast i eto para od ulaznica. Titula donosi neke pare i od uefe i od saveza, bonusi od sponzora. Evropske utakmice u ligi prvaka donose dosta više love plus igrat ćemo 100% minimalno četiri utakmice. Imat ćemo sigurno dosta ponuda dobrih za naše igrače poslije osvojene titule... itd itd

Ma nikad nisam bio rahatniji! FKS!
To je to

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 jan 2019, 22:36

belosevic28 je napisao/la:Neka neko preuzme ulogu samoprozvanog skauta, dobio sam posao u drugom klubu :mrgreen:
Salim se, mosa rajvosa, imam nekih zdravstvenih problema pa ne upratim nista kao prije.
Pozz braci.
Nisi nikad ni pratio, uđeš samo kad treba zakuhati.

Šalu na stranu, nadam se da nije ništa ozbiljno.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 04 jan 2019, 22:37

Fak ju hejteru :D Ma na ispitivanju sam, gastro problemi. Bit ce aBd OK sve.
P.S. Vratit cu se sa jacim uhljebima :)
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 04 jan 2019, 22:40

belosevic28 je napisao/la:Neka neko preuzme ulogu samoprozvanog skauta, dobio sam posao u drugom klubu :mrgreen:
Pozz braci.
Brz oporavak brate. Da nam se vratiš, još jače da možemo kontru udarati jedan drugom. :roll: :urnebes: :bih:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 jan 2019, 22:50

belosevic28 je napisao/la:Fak ju hejteru :D Ma na ispitivanju sam, gastro problemi. Bit ce aBd OK sve.
P.S. Vratit cu se sa jacim uhljebima :)
Biće to dobro, no sikiriki. :bih:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 jan 2019, 22:57

Pozz braci.
Bice sto sve u redu aBgda...Brz oporavak Beli,cekamo te da dovedes ovog Hronometra,pardon Kronovetera ... :rol: :rol:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 jan 2019, 23:12

Beli ti je zaslužan za dovođenje Krajišnika. Kažu da ga je dobro skautirao prije nego što je došao.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 04 jan 2019, 23:29

Pozz braci.
Ozdravi ti nama Beli ako Bog da bit če to dobro.....
Sarajevo ljubavi moja!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 jan 2019, 23:34

Tatomirovic se vraca??

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 jan 2019, 23:37

bordobijeli je napisao/la:Tatomirovic se vraca??
Otkud ta informacija?

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 04 jan 2019, 23:41

AlfredNobel je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Tatomirovic se vraca??
Otkud ta informacija?
na Tatomirovica zaboravite
ne vraca se nego je potpisao za klub iz HNL
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 04 jan 2019, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Velaxsa i 43 gosta.