FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Rok i neki desni bek, taman.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ma Rok i Sehic, a Aduka ode, po meni sve mirise na to... Taman Rok na mjesto stranca da uleti, a Sehic je nas
1946~
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja već malo apsolvirao, valja pljuvat ako ne bude dobar.alacious je napisao/la:Ne učimo džabe slovenski valjdaAlfredNobel je napisao/la:Reci im da se ne zaebavaju, Roka da dovedu.miky_hz je napisao/la:Ukoliko ne bude vise odlazaka trazit ce se jos 2 nova igraca,jedan u odbrani i jedan u veznom redu.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
AlfredNobel je napisao/la: Ja već malo apsolvirao, valja pljuvat ako ne bude dobar.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Vojni Rok mi bejbi istek'o je.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pojedeš miDerdiyok je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la: Ja već malo apsolvirao, valja pljuvat ako ne bude dobar.

Hajde,lako cemo za Aduku sto je nestao,nego zna li iko gdje je Morto ko da je u zemlju propao????
- ThrillerHz
- Kontakt:
Sindrom Hilme dobioVanja8 je napisao/la:Hajde,lako cemo za Aduku sto je nestao,nego zna li iko gdje je Morto ko da je u zemlju propao????

1946~
- AlfredNobel
- Kontakt:
Završava Kronavetera i Šehića.Vanja8 je napisao/la:Hajde,lako cemo za Aduku sto je nestao,nego zna li iko gdje je Morto ko da je u zemlju propao????
Znaci preuzeo je stvar u svoje ruke,e onda je to zavrseno...AlfredNobel je napisao/la:Završava Kronavetera i Šehića.Vanja8 je napisao/la:Hajde,lako cemo za Aduku sto je nestao,nego zna li iko gdje je Morto ko da je u zemlju propao????

Ako zavrsi ima rucak od mene 

- muhamedhulk
- Kontakt:
Ako Hodza ide, ostaju Hebib i Saban desno. Al mene zanima to kako Bekan ostade?
Pidrinho ga pojeo ovu polusezonu ali i dalje je Tetovaza alternativa za lijevog beka.
Ako je istina da se dovode 2 igraca, ova opcija Sehic-Kronaveter je dovoljna da se popune eventualne rupe usljed povreda i kartona..

Ako je istina da se dovode 2 igraca, ova opcija Sehic-Kronaveter je dovoljna da se popune eventualne rupe usljed povreda i kartona..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- AlfredNobel
- Kontakt:
hahaahahhahahahahahaha preuzeo Morto stvari u svoje ruke.. Znači, ode Rok kod gurbeta. kuknjavaVanja8 je napisao/la:Znaci preuzeo je stvar u svoje ruke,e onda je to zavrseno...AlfredNobel je napisao/la:Završava Kronavetera i Šehića.Vanja8 je napisao/la:Hajde,lako cemo za Aduku sto je nestao,nego zna li iko gdje je Morto ko da je u zemlju propao????![]()
E,onda se utalio sa Amawom,pa zavrsava za njega poslove...

"Forumaš godine" i "Trener mileniuma" kombinacija snova.Vanja8 je napisao/la:E,onda se utalio sa Amawom,pa zavrsava za njega poslove...![]()
![]()

Esport je napisao/la:"Forumaš godine" i "Trener mileniuma" kombinacija snova.Vanja8 je napisao/la:E,onda se utalio sa Amawom,pa zavrsava za njega poslove...![]()
![]()

kakve se ovdje nebuloze pisu, ovo nisu istine... sta uradiste od teme 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pa nista se ne desava Rule...Evo cekamo prozivku pa malo prekracujemo vrijeme...Rule_hz je napisao/la:kakve se ovdje nebuloze pisu, ovo nisu istine... sta uradiste od teme
-
- Kontakt:
nasi su protiv dovodenja starijih igraca, zato zaboravite na slovenca
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, misstianopenaldo i 59 gostiju.