Izmasakriro nas sudija za crvenim kartonima

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ovo se moze porediti sa Boratom i Kazakstanom. Prvo su ga vrijedjali a onda se zahvaljivali jer do tada vecina svijeta nisu znali da Kazakstan i postoji a kamoli gdje se nalazi - naravno mislim na obicne ljude Amerikance. Sacha Baron Cohen poznatiji kao Borat je stavio Kasakstan na kartu i poboljso jim turizam za 1000 posto. bbc.co.uk/newsbeat/article/17826000/kazakhstan-thanks-borat-for-boosting-tourism Tako da nije Amara ja nikad za ovaj klub nebi cuo.Bezideja je napisao/la:Kako ce godra da bude likovima e moj Željo sta ti uradise, evo materijala za sranje bar jedan dan
Sto Zrinjskom dva gola upisaste1921ba je napisao/la:Izvještaj sa utakmice.
Par likova znamo koji su, su ga uzeli na zub, a covjek je realno odlican igrac, nije dzaba do Dinama dosao.HongKong je napisao/la:Jbt gledam ovaj izvjestaj i prije gola se Alispahic izbori za loptu. Bezveze ga raja uzela na zub kao i Dadu, mislim po forumima, na stadionu i nije bas tako. Sigurno da nije spreman za 90 minuta, nije nikad bio nesto brz, ali mu se ne moze osporiti da daje sve od sebe na terenu. Gledao sam snimak sinoc i mislim malo prije nego je izasao jedna kontra Zrinjskog i on medju prvima stigao da se vrati nazad. Doduse jeste nakon toga izdahnuo, ali je dao koliko je mogao. Fakat se svi bas bore i tu nema zamjerki nikome.
Bravo za grupu Major1921ba je napisao/la:Izvještaj sa utakmice.
Jedan od vecih znalaca u ligi...onaj pas za zecabhsport je napisao/la:Par likova znamo koji su, su ga uzeli na zub, a covjek je realno odlican igrac, nije dzaba do Dinama dosao.HongKong je napisao/la:Jbt gledam ovaj izvjestaj i prije gola se Alispahic izbori za loptu. Bezveze ga raja uzela na zub kao i Dadu, mislim po forumima, na stadionu i nije bas tako. Sigurno da nije spreman za 90 minuta, nije nikad bio nesto brz, ali mu se ne moze osporiti da daje sve od sebe na terenu. Gledao sam snimak sinoc i mislim malo prije nego je izasao jedna kontra Zrinjskog i on medju prvima stigao da se vrati nazad. Doduse jeste nakon toga izdahnuo, ali je dao koliko je mogao. Fakat se svi bas bore i tu nema zamjerki nikome.
Sinoc je pokazao par puta sta ima u nogama.
Kako nemaju?Virtu4l je napisao/la:I sad zamisliš prosječnog pitara kad gleda ovaj izvještaj sa Grbavice, stadion, atmosfera, huk sa tribina i konta u sebi, pa što je meni ovo trebalo u životu, mi ovo nikad nećemo imati...
Vijetnamski čergari.Virtu4l je napisao/la:Travnik baza bez poraza
Na aparatima.UBIPITAR je napisao/la:E moj Željo......![]()
![]()