FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 03 jan 2019, 07:18

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Denchi je napisao/la:Alfrede to su mitovi, ni tad kosto ni sad ne moze sd sam donijeti odluku ko ce biti novi igrac a ne trener, ibrak je uradio prejeben posao ako ga neko nadmasi prvi cu mu aplaudirati, tj. Neko dovede prvog strijelca hnl, igraca chelsea, kelna itd. Sampione je doveo I ove lige(ispostavit ce se I poslije nas) I drugih...

Lopov, mafijas, macku o rep dok se nesto ne ispostavi tacnim
Sve to dok neko drugi u 5 godina uzme 4 titule. I to s našim otpadom kojeg su ti igrači istisnuli iz tima. Možda je on pravi namazani šaner koji bi prodao Vijećnicu bogatom Ameru, ima tu vještinu za sklopit posao, ali on za sistem i duge staze nije! I daleko mu kuća od naše jer da je tako na utakmice bi se kačili transparenti s natpisima "sjajan transfer posao!"

A u našem bolesnom i retardiranom društvu kad se neko smatra lopovom, prevarantom, bahatim pap.kom, na sve se to gleda kao na vrlinu. Nije ni čudo što nekom Ibrak valja.
doveo ti Kovačevića,Cimirota,Bilbiju,Travančića,Duljevića(u21 repka svi),Krstu, ako to nije na duge staze ne znam šta je???

drugo je šta su dozvolili da Ješić radi i dovede svoje amatere....to je isključivi kiks uprave koja se riješila jedinog lika koji je imao ikakvog fudbalskog znanja....i napravili sebe taocem idiota kakav je Ješić....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 jan 2019, 08:13

10 dana do prozivke

čisto sumnjam da će neko novi se pojavit?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 03 jan 2019, 09:14

Vidi se da je raji dosadno, nema desavanja puno.... Odma se kopa po proslosti... Yebo njih, oni su otisli, dosli novi.... Tako ce uvijek biti, neko je dobro radio, neko lose, neko zna, drugi ne zna i tako u krug.... Jos malo pa pripreme, tekme....

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 03 jan 2019, 09:35

Aduka se izbrisao sa Grama, da nece sidro dignut :hmmmmm:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 03 jan 2019, 11:39

Lik je napisao/la:Aduka se izbrisao sa Grama, da nece sidro dignut :hmmmmm:
otišao čovjek malo u rodni kraj:

slika

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 jan 2019, 12:31

:D :njanjanja:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 jan 2019, 12:41

Zadnjih par tekstova gdje se spominjemo, samo se pise o produzenju s Velkoskim. Aduka se ne spominje ili sam ja fulio...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 03 jan 2019, 12:57

belosevic28 je napisao/la:Zadnjih par tekstova gdje se spominjemo, samo se pise o produzenju s Velkoskim. Aduka se ne spominje ili sam ja fulio...
Kažu da mu agent malo zateže situaciju...

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 jan 2019, 13:49

Vanja8 je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Zadnjih par tekstova gdje se spominjemo, samo se pise o produzenju s Velkoskim. Aduka se ne spominje ili sam ja fulio...
Normalno da zateze, hoce bolji ugovor.

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 03 jan 2019, 14:51

Vanja8 je napisao/la:
Zateže li puno ili malo? :)

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 03 jan 2019, 15:04

jel zateze il nateze ?

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 jan 2019, 15:20

Kakav je merak kad ovisis sam o sebi i ne trebas racunati, ko sa kim, gdje, koga :mrgreen:
Znaci ako nedo Bog na kraju ne bi osvojili prvenstvo iskljucivi krivci bicemo mi sami.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jan 2019, 15:42

Ovaj klub u koji su otisli Todorovic i Blagojevic je poslao ponudu i za Ahmetovica ali su nasi odbili.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 03 jan 2019, 15:53

ovo je prvi put da nasi nisu reki
" izasli smo mu u susret, moze da ide"

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 jan 2019, 16:10

Tako se to radi, produžiš najboljim igračima ugovor, odbiješ ponudu bez razmišljanja za igrača koji ti treba, dok kod drugih najbolji igrači odlaze dzaba a kad dobiju (ako) bilo kakvu ponudu, istu odma prihvate.

Ako ovako nastave radit, ne sumnjam u napredak i trofeje u budućnosti. I bez pojačanja kod nas sve taman i sve na svom mjestu, ova ekipa je sposobna za duplu ali ne treba ni bjezati od jednog ili dva eventualna pojačanja.

Jedva čekam pripreme, pa makar da se prate treninzi ako nista.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 03 jan 2019, 17:02

bordopoeta je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
Zateže li puno ili malo? :)
Srednje... :rol: :rol: :rol:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 jan 2019, 17:04

Ako Aduka i ode, tu je Miloš Nenadyebivi. Plus možemo lagano Đokanovića uvodit, u riješenim tekmama itd, nek se dijete kali.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 jan 2019, 17:06

[quote="AlfredNobel"]Hahahahahashahahahahhbah isti tekst i pisanje kao kod samozdravlje. I ti si primjetio kako psujem kad neko ima drugačije mišljenje.. :lol:
Obojica idete na tu neku priču o starosti i iskrenoj ljubavi prema FKS, a ne bi me čudilo da jedan lik stoji iza oba accounta.
Čuj žaljenje za krimosom u vidu Ibrakovića, koji je isključivi krivac za dovođenje diletanta Ješića.

- Prvo da Ti se zahvalim na cestitkama za Novu godinu(neces vjerovati pronalazim se u velikoj BORDO porodici)i Tebi puno srece u 2019 i sljedecim g.
- Kako si me provalio Serlok (kakav Alfred),koji si Ti ters mladicu,kako Te je forum obuzeo.Priznam i mene je iznenada(Akademija). :urnebes:
- U mnogo stvari mi je kompliment da me poredis sa @bordopoetom(elokventan,obrazovan,ziva enciklopedija,prosao sa FKS mnogo toga)no nista od toga ne znaci da se slazemo u svemu.Iskreno mozda si mi Ti blizi po razmisljanju(sem iskljucivosti i psovkama),zna i @poeta uzvratiti :urnebes:
- Nije ba u dure tako tersati , psovati,pa "sutra" cemo biti jedan do drugog na tribini i u Titovoj aBd.
- Po mentalnom sklopu Ibrakovic=A.Osim.Ne pada mi na pamet porediti titulu 2015 i Zeljine,ali mi se cini da Ti zamjeras Ibrakovicu sto nije osvojio 5 titula , a ne nesto drugo .Budi iskren @AlfredNobel :urnebes: .Sve mi se cini da Ti i moj ahbab @bihuzur biste isto se ponasali(osvajali titule) :urnebes:
- Ja Ibrakovicevu filozofiju ne podrzavam,ali on i njemu slicni znali su plivati u ovoj bari od PL.
- Emir Hadzic je po meni najveci dobitak u FKS od agresije.Nadam se da ce ostati cestit i pametan.I nadam se da mu OCI NISU GLADNE.
- Pozdrav Tebi,@bordopoeti , a posebni selami @bihuzuru,@robertukosaru,@pitar6785 ,@Sedreniku ,naravno i sve ostale,sa ovog pdf postujem i zelim im sve najbolje u zivotu. 12 pobjeda i jedan remi i pravac VJECNA VATRA. :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 jan 2019, 17:12

Pozdrav Pitari, jeste dosadno bez SARAJEVA.

Sto se tice Ibrakovica, on je za BIH prostore Murinjo.

Ibrakovic je bio sportski durektor, ne generalni direktor njegovo je da dogovor transfer i uslove a na generalnom direktoru je da to prihvati odbije, ili cak da kaze puno je mozel to za manjepara a na vise godina.

Lahko je sad iz ovog ugla pricat lahko je bilo, a svi znamo da smo mi postili 7 godina bez titule uz prazne dzepove, i da je bilo doslo da se ujedamo na tribinama od muke. Tad ti treba 10x tim da osvois titulu nego sad trenutno jer nema tolikog oritiska.

Igrace koje je doveo ibrak nikad niko nit je nit ce dovest ni na posudbu a kamoli pod ugovor. Pa jel vi vidite gdje Delach jajalo pa doskoro benko .

Prodoje Gojka za toliko love sa a ugovor mu je vazio samo jos 5 mjeseci ( pogledajte Nihada recimo 4 godine posle ima 4.5 godine ugovor i 1.1m€ ) nito nebi dobili da nije tan sam od sebe kupio igraca. Netreba bit nerealan. Ako je ukro namjestio sebe neke pare preko ugovora ili vec kako preko gojka je to vratio klubu 3x plus titula se uzela.

Sto se tice Jesica, tu cisto sumnjam da je on sam sebi doveo zamjenu. Jesic je bio jedna od opcija, i Ibrakovic je samo naredenje ispostovo. Siguran sam da je bilo i gresaka al to nisu bile sve greske iz namjere da se klub sjebe, posto kakav got da je fening i oni njegovi sto su bili oni su klub prodali vratili dugove napravili kamp osvoili i kup i titulu i realno ispali od jace ekipe u lp. Ako je neko mislio da smo jaci od onih rusa bili u onom trenutku to bi se dalo diskutovat.

Emir radi fin poso al ovo jos nista nije gotovo ovo je tek na pola puta. Sretno klubu i njemu

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 jan 2019, 17:14

alenpitar je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
alenpitar je napisao/la:Kako to nam smeta sto je ibrakovic (ne branim ga) uzimao lovu i namjerno radio nesto sto steti ugledu kluba a ne smeta nam kad to radi npr husref. Jel mi navijamo za FK Sarajevo ili za pojednice u istom??
Husrefa porediš s Ibrakom :bow: :bow: :bow:
ne, nego samo pitam. husrefa sam naveo kao primjer zbog ovog cirkusa u usa.
Ne poturajte ono sto @bihuzur nije napisao.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, feniksptica, Google Adsense [Bot], Hajdeee, muhamedhulk, riki46, Sanchez87hz, tajsamja i 82 gosta.