FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Raonffa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Raonffa » 05 avg 2019, 00:12

LjoZee je napisao/la:Ko mi je na Veselog cine bacio? Slabo danas nesto, ali bit ce on ok.
Loš ti je vala Veseli bio večeras al' nema veze dešava se, on je TITO za Zekana i Dženu u svakom pogledu :D

PS: Lendrić večeras kao u vakat kod nas, ne može se sastaviti sa loptom, mislim bio je on globalno dobar kod nas, al' je imao i ovakvih mečeva pofin broj :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 05 avg 2019, 00:13

BosniaBoston je napisao/la:Drago mi je da su klupirani Bogi,Zaim i Kjosevski otkad je dosao Brko.Dosta vise skarta u startnoj postavi
Nisu klupirani od dolaska Brke, igrali su 3 mjeseca od dolaska. A Zaim još igra. Bogi ne igra jer je Kemo opravdao povjerenje.

Kjosevski ni na klupi danas.

Zaim od ulaska iznudio dva žuta kartona, dobrim prebacio težište igre na njihovu polovicu, napravio dosta dobar posao.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 avg 2019, 00:14

Jeli neko primjetio da su danas Bojo i Dado promijenili uloge u odnosu na onu tekmu protiv Borca i da je danas Dado bio taj "deep-lying playmaker" koji je imao vise loptu kod sebe
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 avg 2019, 00:14

Hvala, brate @Raonffa, na rijecima podrske :mrgreen:

@Virtu4l malo mi to “seljacki fudbal” para oci :kafa:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 05 avg 2019, 00:15

:kralj: Na stranu neke stvari, od Ramovic se mogao napraviti dobar igrac. Cak sam bio siguran da ce kod Amara biti jedan od najboljih.
Dosao Stilic, on sad nema sta da trazi vise.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 05 avg 2019, 00:15

samoposmatram je napisao/la:
irfo je napisao/la:Jel ono Krpa u nesvjest pao?
Jok udario ga Jakovljevic laktom u vrat, a kad je vidio Zaima u vazdusnom duelu, kapitenski i teatralno skrenu paznju na sebe da Zaim nefasuje.

Po meni Zec je veceras zabio gol. Na sredini sam i dalje ubjedjen da je bolje sa Hajdarevicem od prve nego Alispahic, Sadikovic i Bojo, ali dobro se zavrsi.
Odbrana ko bombona od Erica do Stanica.
Zec i Veselinovic oru ko nekad Guto i Fico.
Zaim mora brze klikerati.
Amar, Amar, Osim, Osim.
Krpic je na momenat izgubio svijest poslije duela
sa onim drvosjecom Jakovljevicem. Podmetnuo se hinjski tako da je Krpa pao na ledja. Raif mu je cak i jezik izvukao.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 05 avg 2019, 00:17

Bezideja je napisao/la::kralj: Na stranu neke stvari, od Ramovic se mogao napraviti dobar igrac. Cak sam bio siguran da ce kod Amara biti jedan od najboljih.
Dosao Stilic, on sad nema sta da trazi vise.
Uvijek je korisno imati dobre rezerve,neka ga.Samo mu treba staviti do znanja da nema vise zabusavanja
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 05 avg 2019, 00:22

Amar je odj.ebo Zebu kad je bio u prajmu a da ne odj.ebe nekog Ramovica.Ako hoce da radi i napreduje ima sve uslove i cvrstu ruku,sve je do njega.
23

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 avg 2019, 00:22

BosniaBoston je napisao/la:Primijetio sam da nas kone idalje gledaju sa podsmjehom na svojoj temi,tek neki upozoravaju.Neka,neka...
Ma ne gledaju nas ni drugi ništa bolji, jedino bratina @Šlager iz BL smatra da uzimamo titulu :lol:

Šalu na stranu, nama pozicija autsajdera apsolutno odgovara, nek' drugi očekuju rutinske duple krune, grupne faze EL samo eto da su kompletni :urnebes: i tako dalje i tako dalje.

Next stop: Zenica

Biće to teška i tvrda tekma, slična ovoj večerašnjoj, ono što me raduje da ako iko zna pobijediti Čelika u Zenici, to je onda Amar :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 05 avg 2019, 00:23

kerimatomic1921 je napisao/la: Krpic je na momenat izgubio svijest poslije duela
sa onim drvosjecom Jakovljevicem. Podmetnuo se hinjski tako da je Krpa pao na ledja. Raif mu je cak i jezik izvukao.
Nisam vidio da je bio nepokretan u situaciji, ali doduse nisam bio ni blizu. Uglavnom odigrao je muski do kraja. :cool:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 avg 2019, 00:25

samoposmatram je napisao/la:
kerimatomic1921 je napisao/la: Krpic je na momenat izgubio svijest poslije duela
Nisam vidio da je bio nepokretan u situaciji, ali doduse nisam bio ni blizu. Uglavnom odigrao je muski do kraja. :cool:
Ma u prvi mah je bio uredu čak i kada je pao, onda je odjednom izgubio svijest.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 avg 2019, 00:26

Kako se Kemo iskusno postavio Lendricu i "izmako mu stolicu" kad se ovaj polomio. Ko da ima 20 godina iskustva igranja na ovom nivou :tokralju:
Drago mi je sto se debela prevara Curjuric docekao kako dolikuje

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 avg 2019, 00:27

irfo je napisao/la:Kako se Kemo iskusno postavio Lendricu i "izmako mu stolicu" kad se ovaj polomio. Ko da ima 20 godina iskustva igranja na ovom nivou :tokralju:
Jesi ebo Lendri mater ustašku? :mrgreen:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 avg 2019, 00:28

Raonffa je napisao/la:
irfo je napisao/la:Kako se Kemo iskusno postavio Lendricu i "izmako mu stolicu" kad se ovaj polomio. Ko da ima 20 godina iskustva igranja na ovom nivou :tokralju:
Nisam, zao mi ga bilo ipak :mrgreen:
Ali jesam ovoj debeloj prevari psovo

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 05 avg 2019, 00:30

Jedna od najvecih prevara u historiji ove lige.
23

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 avg 2019, 00:33

irfo je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Nisam, zao mi ga bilo ipak :mrgreen:
Ali jesam ovoj debeloj prevari psovo
Ma ja sam ostajao 'hladan' na obojicu, mada u principu protiv Lendrića nemam ništa, čak mi je i gotivno što je lik iskren, kada je došao u Zrinju rekao je da je slavio golove za Želju i da je to normalno, isto tako čini mi se da je rekao pred ovu tekmu da nema problem sa tim da proslavi ako zabije gol protiv Želje.

Možda to nije gospodski, al' je otvoreno i iskreno, mangupski, zato sam ga uvijek cijenio :)

A i evo vidim da je dao korektan intervju nakon tekme.

Što se tiče Čurjurića, nije mi on toliko bitan vala, nije Stana pa da mu yebem sve :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 05 avg 2019, 00:37

Lijepa noc braco. Pobjeda zasluzena. Zec i Alispahic najbolji. Mesa nam je donio u sredini tu mirno u i pametnu igru. Krpicu sve pohvale. Pravo kapitenski. Bojo veceras ograc manje. Bez duela, bez lucidnosti i bez bilo kakvog ucinka. Ako se ne trgne mogao bi na klupu kad se Stila spremi.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 05 avg 2019, 00:42

Kao sto trubim vec pola godine (mada nije neka mudrost), samo jako borbeno i cvrsto nazad bez glupih golova...naprijed ce vec nesto uc.

Zec se dohavizo haos svaka cast amare :clap: :clap:

Sipovic avione skide s neba.

Veslinovic jedina zamjerka nedefinasan u zavrsnici.

Iduce kolo pitari ne vjerujem da mogu dobit u Listici, a zrinski bgm vec dva poraza, ako dignemo celik :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Mada i bod u zenici je ok, po svakoj racunici treba nam 6 BODOVA IZ SVAKA TRI KOLA I TUITULA JE TU :kafa: :kafa:
=\_1921_/=

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 05 avg 2019, 00:51

Rukama,nogama,svim da ga sprjece.Mogu ga udarat,zaustavit nece !!

slika
23

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 avg 2019, 00:53

slika

Da se proslavi
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: torbica i 16 gostiju.