FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Derdiyok
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Derdiyok » 02 jan 2019, 18:28

Ma daj i Roka i Agima :opaopa: :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 02 jan 2019, 19:06

Ok,produžili su Tatar i Rahmanovic,najvjerovatnije ce i Krste,a i Adukor...
Slažem se da ne treba dovlaciti pojacanja koja bi u sustini popunila broj,ali praksa u svim vecim klubovima jeste da se svlacionica uvijek malo osvježi.
Ne kažem da treba dovoditi nepotrebne igrace,ali jednog ili dva kvalitetnija igraca to da...
Ako postoji prilika,zasto ne dovesti Roka,to je kvalitetan igrac sa kojim bi se mogao naci zajednicki jezik

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 jan 2019, 19:29

bordopoeta je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Nije valjda da još ima onih koji bi kriminalca Ibrakovića vratili..
Ima! A ti, jaro, ako imaš dokaze da je kriminalac, pravac prva policijska stanica ili najbliže tužilaštvo. A ako nećeš a znaš, onda ti činiš krivično djelo prikrivanja. A ako nemaš dokaze za svoje tvrdnje, ne znam zašto klevećeš čovjeka na bigajr i hak. Ako ne znaš, i klevetanje je je krivično djelo.
Taj Ibrakovic je najveci krivac sto FKS nije zaradilo na Radovcu i sto je tom istom momku karijera u silaznoj putanji, tj nikakva...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 jan 2019, 19:38

AlfredNobel je napisao/la:Nije valjda da još ima onih koji bi kriminalca Ibrakovića vratili..
Ima! A ti, jaro, ako imaš dokaze da je kriminalac, pravac prva policijska stanica ili najbliže tužilaštvo. A ako nećeš a znaš, onda ti činiš krivično djelo prikrivanja. A ako nemaš dokaze za svoje tvrdnje, ne znam zašto klevećeš čovjeka na bigajr i hak. Ako ne znaš, i klevetanje je je krivično djelo.
Šta ima, Mevludine Haliloviću? Ebo te Ibrak u pakas. :lol: :lol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 02 jan 2019, 19:53

Zip je napisao/la:
Taj Ibrakovic je najveci krivac sto FKS nije zaradilo na Radovcu i sto je tom istom momku karijera u silaznoj putanji, tj nikakva...
Ma najveci krivac je on sam, sa 17 godina je drzo sredinu i bio strasan igrac, cim je lovu dobio dao je sebi druge prioritete u zivotu i evo dobio je sta he i zasluzio, ja mu svakako zelim srecu i da uspije, mlad je jos uvijek ima nade
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 02 jan 2019, 19:54

Da ti nisi neki sudija, tuzilac ili slicno??
E cuj zali za rumenom spodobom koja nas je unazadila 10 godina :lol: :lol: :lol:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 02 jan 2019, 20:18

AlfredNobel je napisao/la:
Šta ima, Mevludine Haliloviću? Ebo te Ibrak u pakas. :lol: :lol:
Primijetio sam da se tebi čije se god mišljenje ne sviđa, slijede psovke i vrijeđanja. Potegni Jaro sa argumentima a ne sa psovkama. Tako si isto, bez ikakvog razloga napao Samozdravlje, a čovjek ovdje (na forumu,jel'?) samo iznio svoje mišljenje i mnoge druge prije njega, šta ime Nikolae Čaušesku? Vazda si ti svakom loncu poklopac, ali u negativnom smislu. I zašto Mevludine Haliloviću? Ja ti argumenovano tvrdim da sam bolji krivičar od dotičnog. Matere ti, nemoj mi se više obraćati, jer sa tobom nema normalne diskusije, a ja ne želim nikoga vrijeđati na ovoj temi, jer mislim da nam je svima jedan cilj.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 02 jan 2019, 20:25

Evo izgleda da Zrinjski pregovara sa Erminom Zecom

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 02 jan 2019, 20:30

Nobel psovac i pljuvac !
Ma nije Zec neka pljacka, nema kluba od avgusta, karijera mu je u totalnom padu. Potencijalna pojacanja Zrinjskog (Zec, Okic, Rodin) , Sirokog (Hrkac, Krstanovic) , Zeljeznicara (Jamak, Stanic) nisu neka prijetnja. Ne treba ih potcijenit ali ni praviti neke velemajstore od njih.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 02 jan 2019, 20:38

belosevic28 je napisao/la:Nobel psovac i pljuvac !
Ma nije Zec neka pljacka, nema kluba od avgusta, karijera mu je u totalnom padu. Potencijalna pojacanja Zrinjskog (Zec, Okic, Rodin) , Sirokog (Hrkac, Krstanovic) , Zeljeznicara (Jamak, Stanic) nisu neka prijetnja. Ne treba ih potcijenit ali ni praviti neke velemajstore od njih.
Zaboravio si Samketa...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jan 2019, 20:57

@Bordopoeta da ti nisi Dzeno Usuplic,taj izraz "jaro" je njegova uzrecica a vidim da ti nije stran :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 02 jan 2019, 21:11

miky_hz je napisao/la:@Bordopoeta da ti nisi Dzeno Usuplic,taj izraz "jaro" je njegova uzrecica a vidim da ti nije stran :mrgreen:
MoRe bit'. Al' ne sjećam se nešto da je imao poštapalicu "jaro". Kao što je ni sam nemam. Ovo je bolo više mataforički i sa malo cinizma.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 02 jan 2019, 21:13

De ,pustite svadju,prvi smo,igramo najbolji fudbal,fottbal ili nogomet u državi i sad se trebamo prepucavati oko nekog ko nije vise ni u klubu...
Kod kona sve gori,zatvorio covjek pekaru u stadionu jer kinte mu nisu platili ,a vi na -15 opucali oko Ibrakovica...Bio u klubu,otisao i zavrsena prica...
Nego Beli imas li info o Boji,koliko znam rad je da dodje... :kafa: :kafa:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 02 jan 2019, 21:14

Vanja8 je napisao/la:
Zaboravio si Samketa...
Otprilike su to ta imena jbg. Nezz vjeruj mi odmaram ni s kim nisam u kontaktu :D

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 jan 2019, 21:17

Hahahahahashahahahahhbah isti tekst i pisanje kao kod samozdravlje. I ti si primjetio kako psujem kad neko ima drugačije mišljenje.. :lol:
Obojica idete na tu neku priču o starosti i iskrenoj ljubavi prema FKS, a ne bi me čudilo da jedan lik stoji iza oba accounta.

Čuj žaljenje za krimosom u vidu Ibrakovića, koji je isključivi krivac za dovođenje diletanta Ješića. Da nije došao Ješić, došao bi ti Kosanović, kojeg je isto iskopao Ibraković. Njih dvojica su Klub unazadili za četiri godine, tek ove godine smo se dohavizali i stali na noge. Lik kojem je tal u krvi, koji je doveo brdo polovnjaka, koji je bio u bog zna kakvim mutnim radnjama, pa su mu nekoliko puta palili auta itd.
Ne znam kome može biti drago i ko voli da mu jedan kriminalac bude na jednoj od najvažnijih funkcija u Klubu. Možda neko furanje na Mamića..

Kakav Zec, nosi što dalje. Pisao sam već da tog lika boli tuki za fudbal, nešto kao Stojčev recimo. Ne pamtim kad je spojio neki period konstantnih igara. I ako dođe, to će biti da uzme para, lažiraće povrede i ode on kroz pola/godinu dana. Takav slučaj je bio i s Kukočem.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 jan 2019, 21:22

Zip je napisao/la:
Mora da ga je ibrak kuci sacekivo I silio ga na sishu, a na treningu mu lopte s noge skido jer zadnje 3+ godine nije u klubu niti zadužen za karijeru istog
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 02 jan 2019, 21:23

belosevic28 je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
Zaboravio si Samketa...
Otprilike su to ta imena jbg. Nezz vjeruj mi odmaram ni s kim nisam u kontaktu :D
Ja to danas nesto cuh,pa reko da vidim sa nasim glavnim skautom... :thumbup: :thumbup: :thumbup:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 jan 2019, 21:29

Ako je Beli rekao da mali Bojo valja, onda je suprotno. Samoprozvani skaut. :kafa:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 02 jan 2019, 21:39

AlfredNobel je napisao/la:Ako je Beli rekao da mali Bojo valja, onda je suprotno. Samoprozvani skaut. :kafa:
Sta psujes k'o kocijas?!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 jan 2019, 21:40

AlfredNobel je napisao/la:čuj žaljenje za krimosom u vidu Ibrakovića, koji je isključivi krivac za dovođenje diletanta Ješića. Da nije došao Ješić, došao bi ti Kosanović, kojeg je isto iskopao Ibraković. Njih dvojica su Klub unazadili za četiri godine, tek ove godine smo se dohavizali i stali na noge. Lik kojem je tal u krvi, koji je doveo brdo polovnjaka, koji je bio u bog zna kakvim mutnim radnjama, pa su mu nekoliko puta palili auta itd.
Ne znam kome može biti drago i ko voli da mu jedan kriminalac bude na jednoj od najvažnijih funkcija u Klubu. Možda neko furanje na Mamića..

Kakav Zec, nosi što dalje. Pisao sam već da tog lika boli tuki za fudbal, nešto kao Stojčev recimo. Ne pamtim kad je spojio neki period konstantnih igara. I ako dođe, to će biti da uzme para, lažiraće povrede i ode on kroz pola/godinu dana. Takav slučaj je bio i s Kukočem.
Na sve te fule od igraca do trenera, do raznoraznih manifetluka prilikom potpisivanja i raskidanja ugovora istim, mozemo reci da je on uz ostale dusmane koji su vodili klub u to vrijeme prokockali mozda najvecu priliku da jedan bosanski klub stekne dominantnost u domacem prvenstvu i pored toga naravno prokockali su povjerenje Tana pa sad imamo do pola zavrsen trening kamp i daleko manje para nego sto smo imali kada nas je on tek preuzeo.
Sve to zahvaljujuci umijecu "Don ibraka" i raznim kramarima, cezarima, simeunovicima i slicnim....

I takvog lika mogu prizivati nazad samo mozgovi koji su povjerovali u ono da smo bolji klub od partizana ili u ono da ce nam napravit stadion :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.