Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Taj Ibrakovic je najveci krivac sto FKS nije zaradilo na Radovcu i sto je tom istom momku karijera u silaznoj putanji, tj nikakva...bordopoeta je napisao/la:Ima! A ti, jaro, ako imaš dokaze da je kriminalac, pravac prva policijska stanica ili najbliže tužilaštvo. A ako nećeš a znaš, onda ti činiš krivično djelo prikrivanja. A ako nemaš dokaze za svoje tvrdnje, ne znam zašto klevećeš čovjeka na bigajr i hak. Ako ne znaš, i klevetanje je je krivično djelo.AlfredNobel je napisao/la:Nije valjda da još ima onih koji bi kriminalca Ibrakovića vratili..
Šta ima, Mevludine Haliloviću? Ebo te Ibrak u pakas.bordopoeta je napisao/la:Ima! A ti, jaro, ako imaš dokaze da je kriminalac, pravac prva policijska stanica ili najbliže tužilaštvo. A ako nećeš a znaš, onda ti činiš krivično djelo prikrivanja. A ako nemaš dokaze za svoje tvrdnje, ne znam zašto klevećeš čovjeka na bigajr i hak. Ako ne znaš, i klevetanje je je krivično djelo.AlfredNobel je napisao/la:Nije valjda da još ima onih koji bi kriminalca Ibrakovića vratili..
Ma najveci krivac je on sam, sa 17 godina je drzo sredinu i bio strasan igrac, cim je lovu dobio dao je sebi druge prioritete u zivotu i evo dobio je sta he i zasluzio, ja mu svakako zelim srecu i da uspije, mlad je jos uvijek ima nadeZip je napisao/la:Taj Ibrakovic je najveci krivac sto FKS nije zaradilo na Radovcu i sto je tom istom momku karijera u silaznoj putanji, tj nikakva...bordopoeta je napisao/la:Ima! A ti, jaro, ako imaš dokaze da je kriminalac, pravac prva policijska stanica ili najbliže tužilaštvo. A ako nećeš a znaš, onda ti činiš krivično djelo prikrivanja. A ako nemaš dokaze za svoje tvrdnje, ne znam zašto klevećeš čovjeka na bigajr i hak. Ako ne znaš, i klevetanje je je krivično djelo.AlfredNobel je napisao/la:Nije valjda da još ima onih koji bi kriminalca Ibrakovića vratili..
Da ti nisi neki sudija, tuzilac ili slicno??bordopoeta je napisao/la:Ima! A ti, jaro, ako imaš dokaze da je kriminalac, pravac prva policijska stanica ili najbliže tužilaštvo. A ako nećeš a znaš, onda ti činiš krivično djelo prikrivanja. A ako nemaš dokaze za svoje tvrdnje, ne znam zašto klevećeš čovjeka na bigajr i hak. Ako ne znaš, i klevetanje je je krivično djelo.AlfredNobel je napisao/la:Nije valjda da još ima onih koji bi kriminalca Ibrakovića vratili..
Primijetio sam da se tebi čije se god mišljenje ne sviđa, slijede psovke i vrijeđanja. Potegni Jaro sa argumentima a ne sa psovkama. Tako si isto, bez ikakvog razloga napao Samozdravlje, a čovjek ovdje (na forumu,jel'?) samo iznio svoje mišljenje i mnoge druge prije njega, šta ime Nikolae Čaušesku? Vazda si ti svakom loncu poklopac, ali u negativnom smislu. I zašto Mevludine Haliloviću? Ja ti argumenovano tvrdim da sam bolji krivičar od dotičnog. Matere ti, nemoj mi se više obraćati, jer sa tobom nema normalne diskusije, a ja ne želim nikoga vrijeđati na ovoj temi, jer mislim da nam je svima jedan cilj.AlfredNobel je napisao/la:Šta ima, Mevludine Haliloviću? Ebo te Ibrak u pakas.bordopoeta je napisao/la:Ima! A ti, jaro, ako imaš dokaze da je kriminalac, pravac prva policijska stanica ili najbliže tužilaštvo. A ako nećeš a znaš, onda ti činiš krivično djelo prikrivanja. A ako nemaš dokaze za svoje tvrdnje, ne znam zašto klevećeš čovjeka na bigajr i hak. Ako ne znaš, i klevetanje je je krivično djelo.AlfredNobel je napisao/la:Nije valjda da još ima onih koji bi kriminalca Ibrakovića vratili..![]()
Zaboravio si Samketa...belosevic28 je napisao/la:Nobel psovac i pljuvac !
Ma nije Zec neka pljacka, nema kluba od avgusta, karijera mu je u totalnom padu. Potencijalna pojacanja Zrinjskog (Zec, Okic, Rodin) , Sirokog (Hrkac, Krstanovic) , Zeljeznicara (Jamak, Stanic) nisu neka prijetnja. Ne treba ih potcijenit ali ni praviti neke velemajstore od njih.
MoRe bit'. Al' ne sjećam se nešto da je imao poštapalicu "jaro". Kao što je ni sam nemam. Ovo je bolo više mataforički i sa malo cinizma.miky_hz je napisao/la:@Bordopoeta da ti nisi Dzeno Usuplic,taj izraz "jaro" je njegova uzrecica a vidim da ti nije stran
Otprilike su to ta imena jbg. Nezz vjeruj mi odmaram ni s kim nisam u kontaktuVanja8 je napisao/la:Zaboravio si Samketa...belosevic28 je napisao/la:Nobel psovac i pljuvac !
Ma nije Zec neka pljacka, nema kluba od avgusta, karijera mu je u totalnom padu. Potencijalna pojacanja Zrinjskog (Zec, Okic, Rodin) , Sirokog (Hrkac, Krstanovic) , Zeljeznicara (Jamak, Stanic) nisu neka prijetnja. Ne treba ih potcijenit ali ni praviti neke velemajstore od njih.
Mora da ga je ibrak kuci sacekivo I silio ga na sishu, a na treningu mu lopte s noge skido jer zadnje 3+ godine nije u klubu niti zadužen za karijeru istogZip je napisao/la:Taj Ibrakovic je najveci krivac sto FKS nije zaradilo na Radovcu i sto je tom istom momku karijera u silaznoj putanji, tj nikakva...bordopoeta je napisao/la:Ima! A ti, jaro, ako imaš dokaze da je kriminalac, pravac prva policijska stanica ili najbliže tužilaštvo. A ako nećeš a znaš, onda ti činiš krivično djelo prikrivanja. A ako nemaš dokaze za svoje tvrdnje, ne znam zašto klevećeš čovjeka na bigajr i hak. Ako ne znaš, i klevetanje je je krivično djelo.AlfredNobel je napisao/la:Nije valjda da još ima onih koji bi kriminalca Ibrakovića vratili..
Ja to danas nesto cuh,pa reko da vidim sa nasim glavnim skautom...belosevic28 je napisao/la:Otprilike su to ta imena jbg. Nezz vjeruj mi odmaram ni s kim nisam u kontaktuVanja8 je napisao/la:Zaboravio si Samketa...belosevic28 je napisao/la:Nobel psovac i pljuvac !
Sta psujes k'o kocijas?!AlfredNobel je napisao/la:Ako je Beli rekao da mali Bojo valja, onda je suprotno. Samoprozvani skaut.
Na sve te fule od igraca do trenera, do raznoraznih manifetluka prilikom potpisivanja i raskidanja ugovora istim, mozemo reci da je on uz ostale dusmane koji su vodili klub u to vrijeme prokockali mozda najvecu priliku da jedan bosanski klub stekne dominantnost u domacem prvenstvu i pored toga naravno prokockali su povjerenje Tana pa sad imamo do pola zavrsen trening kamp i daleko manje para nego sto smo imali kada nas je on tek preuzeo.AlfredNobel je napisao/la:čuj žaljenje za krimosom u vidu Ibrakovića, koji je isključivi krivac za dovođenje diletanta Ješića. Da nije došao Ješić, došao bi ti Kosanović, kojeg je isto iskopao Ibraković. Njih dvojica su Klub unazadili za četiri godine, tek ove godine smo se dohavizali i stali na noge. Lik kojem je tal u krvi, koji je doveo brdo polovnjaka, koji je bio u bog zna kakvim mutnim radnjama, pa su mu nekoliko puta palili auta itd.
Ne znam kome može biti drago i ko voli da mu jedan kriminalac bude na jednoj od najvažnijih funkcija u Klubu. Možda neko furanje na Mamića..
Kakav Zec, nosi što dalje. Pisao sam već da tog lika boli tuki za fudbal, nešto kao Stojčev recimo. Ne pamtim kad je spojio neki period konstantnih igara. I ako dođe, to će biti da uzme para, lažiraće povrede i ode on kroz pola/godinu dana. Takav slučaj je bio i s Kukočem.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.