FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

rukfash
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la rukfash » 07 nov 2013, 18:12

Da skratim stvarno nisam taj Fucko , mislim da u gradu treba ta kriticna masa oko kluba da mu vrati gradski smek , kad kazem gradski mislim na korektnost publike i ponasanje ekipe i ljudi ispred kluba ! Pogresno sam shvacen , ali da lakse bude svima nemam namjeru vise komentarisati ista oko kluba , biti ce sto ce biti ! Slobode uvijek ...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 nov 2013, 19:59

DrzavaTuzla je napisao/la:
rukfash je napisao/la:Kad tad ce Sloboda opet biti gradski klub. Gradjana a ne malogradjana !
Ti stvarno jesi Fucko, pa to je njegova prica :D
jasta je nego fucko :)..brate uklonio me i sa FB ili se sam pobrisao sramota ga nesto jest :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 07 nov 2013, 20:51

Nema vise komentara , samo ovaj bio sam na tribini i kada nije bilo Fucke i kada nije bilo vas mnogih! Zaboli me za Azmirom , Fuckom, opstinom .... , svi trebaju ali i bez svih se ako mora i moze !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 nov 2013, 20:55

A de sto ga zaje.bevate :lol:

@rukfas

A jesil ti Fucko ili nisi ? :P
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 07 nov 2013, 20:57

Rukfaš upao u centrifugu brže nego anonimni.... :lol:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 07 nov 2013, 21:09

Casp3r je napisao/la:Rukfaš upao u centrifugu brže nego anonimni.... :lol:
:mrgreen:

Iako ima njegov rječnik,al nebitno.

Neka mi se jave na pm oni koji bi željeli se priključiti kampanji, da ne idem sam ;)
tuzlanska Sloboda

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 07 nov 2013, 21:17

SaltCityAttack je napisao/la:
DrzavaTuzla je napisao/la:
rukfash je napisao/la:Kad tad ce Sloboda opet biti gradski klub. Gradjana a ne malogradjana !
Ti stvarno jesi Fucko, pa to je njegova prica :D
jasta je nego fucko :)..brate uklonio me i sa FB ili se sam pobrisao sramota ga nesto jest :)

izbacio i mene mora da mu nepase nesto.uloza bozija :)
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 nov 2013, 21:25

Evo Sloboda - Sevilla FC 1-0, 14 min. Fejzic, Smail igra 4-5-1 formaciju

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 nov 2013, 08:43

Skver je napisao/la:Evo Sloboda - Sevilla FC 1-0, 14 min. Fejzic, Smail igra 4-5-1 formaciju
Sa mojim skromnim znanjem o formacijama sam utvrdio da Smajil igra formaciju
6-3-0-1.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 08 nov 2013, 09:47

Naš tim je u ligaškim takmičenjima (Premijer liga BiH i Prva liga FBiH) šest puta gostovao u Bugojnu.

Sudeći po tradiciji, stadion Jaklić nam je više nego sretan travnjak, jer smo tamo samo jednom poraženi, uz četiri remija i jednu pobjedu Crveno - crnih.
Pobjeda je bolja od orgazma!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 08 nov 2013, 10:01

Gorki je napisao/la:Naš tim je u ligaškim takmičenjima (Premijer liga BiH i Prva liga FBiH) šest puta gostovao u Bugojnu.

Sudeći po tradiciji, stadion Jaklić nam je više nego sretan travnjak, jer smo tamo samo jednom poraženi, uz četiri remija i jednu pobjedu Crveno - crnih.
Al u tim utakmicama Smajil nije bio ni jednom trener, ako sad ne uspije dobit to mu dodje kao certifikat da nevrijedi nista :lol: :lol: :lol:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 08 nov 2013, 10:24

Probisvjet je napisao/la:
Skver je napisao/la:Evo Sloboda - Sevilla FC 1-0, 14 min. Fejzic, Smail igra 4-5-1 formaciju
Sa mojim skromnim znanjem o formacijama sam utvrdio da Smajil igra formaciju
6-3-0-1.
Imas vise od skromnog znanja, ja zamisljao, igramo mi na novom stadionu, posto vidim sve se moze desiti, i to da se napravi novi stadion, samo Smail ostaje dozivotni trener Slobode, kako stvari stoje :)

P.S. Post izmenjen zbog moje pogresne interpretacije.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 08 nov 2013, 10:49, ukupno mijenjano 2 puta.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 08 nov 2013, 10:26

Gorki je napisao/la:Naš tim je u ligaškim takmičenjima (Premijer liga BiH i Prva liga FBiH) šest puta gostovao u Bugojnu.

Daj boze da Smail moze i juniore u gostima dobiti, jedino ako nam Bugojanci ne dodju neku uslugu :)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 08 nov 2013, 16:49

Ne sumnjam u našu pobjedu u Bugojnu pogootvu ne u našeg šefa Karića.Uvjeren sam da ima novu taktiku na raspologanju koju je čuvao baš za ovakve tekme 8-)

Evo Smajil objašnjava taktiku:

[youtube][/youtube]

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 08 nov 2013, 17:09

Ako smajl pobijedi ove tri tekme imat ce onih 18b stoje azmir trazio, i zamisli te ostane na proljece, mene i strah zamisliti

amchy
Kontakt:

Post Postao/la amchy » 08 nov 2013, 17:15

23 kolo Prve savezne lige Jugoslavije 07.04.1985. Stadion Jaklić : Iskra - Sloboda 2:0.

Je si ovu zaboravio? :grin:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 08 nov 2013, 17:19

amchy je napisao/la:
23 kolo Prve savezne lige Jugoslavije 07.04.1985. Stadion Jaklić : Iskra - Sloboda 2:0.

Je si ovu zaboravio? :grin:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Ne znam druže,ovo sam copy/paste :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 nov 2013, 17:40

Vala ako sad nasa djeca se ne potrude ovakvu raskovanu Iskru bez trenera, bez priprema I td, onda ne znam kako biti ravnodusan I reci pa to su nasa dijeca bice bolje...ja sam navikao da nasa djeca ginu za Slobodu a ne da se furaju po FB..ostavite srce na teren za ovaj grad, klub I nas navijace...Imate sve uslove plate,karantin ovo ono sad ucinite sve da se to opravda...druge generacije naseg kluba su sanjali samo da imaju to...neki su igrali za paket pilica, neki dzaba dusni su im dusmani ostali ali opet su ginuli za svetinju
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 nov 2013, 18:41

SaltCityAttack je napisao/la:Vala ako sad nasa djeca se ne potrude ovakvu raskovanu Iskru bez trenera, bez priprema I td, onda ne znam kako biti ravnodusan I reci pa to su nasa dijeca bice bolje...ja sam navikao da nasa djeca ginu za Slobodu a ne da se furaju po FB..ostavite srce na teren za ovaj grad, klub I nas navijace...Imate sve uslove plate,karantin ovo ono sad ucinite sve da se to opravda...druge generacije naseg kluba su sanjali samo da imaju to...neki su igrali za paket pilica, neki dzaba dusni su im dusmani ostali ali opet su ginuli za svetinju
Ma ne sikiraj se. Ima DRVO stopericu koju pocne gledati oko desete minute utakmice. Valjda je to vrijeme za povlacenje u odbranu bez obzira na rezultat. Tada igraci pocinju da trce gdje koji zeli.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 08 nov 2013, 19:16

Probisvjet je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Vala ako sad nasa djeca se ne potrude ovakvu raskovanu Iskru bez trenera, bez priprema I td, onda ne znam kako biti ravnodusan I reci pa to su nasa dijeca bice bolje...ja sam navikao da nasa djeca ginu za Slobodu a ne da se furaju po FB..ostavite srce na teren za ovaj grad, klub I nas navijace...Imate sve uslove plate,karantin ovo ono sad ucinite sve da se to opravda...druge generacije naseg kluba su sanjali samo da imaju to...neki su igrali za paket pilica, neki dzaba dusni su im dusmani ostali ali opet su ginuli za svetinju
Ma ne sikiraj se. Ima DRVO stopericu koju pocne gledati oko desete minute utakmice. Valjda je to vrijeme za povlacenje u odbranu bez obzira na rezultat. Tada igraci pocinju da trce gdje koji zeli.
:lol: Pravda za Smajila :v

Ma sutra 80% uzimate sva tri boda. Ako to nisu u stanju onda ih treba rastjerati sve, s obzirom na to da imaju sve moguće uslove od karantina do plate, a Iskra....
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.