Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

FranckRibery
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la FranckRibery » 24 nov 2015, 21:43

@pitarbordo govorim ti samo to iz razloga sto se i kod vas ovo lagano moze desiti. Fudbal nam je na klimavim nogama. Bez jace Slobode nema ni jace lige. Bolje da igrate sa nama derbije nego po listici. Jel sad prica ok ?

High

Post Postao/la High » 24 nov 2015, 21:46

FranckRibery je napisao/la:
High je napisao/la:Tuzlaci ne moraju brinuti, opet se može popularizirati ta priča o fuziju Olimpica i Slobode. :mrgreen:
Likujte hejteri dok jos mozete. Vidjet cemo kad Tana ne bude bilo, polako samo. Bice kusta i selimovic i ibrak ce doci da spase klub. :shh:
Hejteri, neprijatelji Tuzle, pobornici udara na Husića, likovanje na vašu nesreću. :crazy: Urazumi se malo. Niko ovdje ne likuje na to, ali nećemo, valjda, plakati?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 24 nov 2015, 21:53

High je napisao/la:
FranckRibery je napisao/la:
High je napisao/la:Tuzlaci ne moraju brinuti, opet se može popularizirati ta priča o fuziju Olimpica i Slobode. :mrgreen:
Likujte hejteri dok jos mozete. Vidjet cemo kad Tana ne bude bilo, polako samo. Bice kusta i selimovic i ibrak ce doci da spase klub. :shh:
Hejteri, neprijatelji Tuzle, pobornici udara na Husića, likovanje na vašu nesreću. :crazy: Urazumi se malo. Niko ovdje ne likuje na to, ali nećemo, valjda, plakati?
Sad sam napisao gore evo i ovdje cu. Bolje vam je da igrate sa nama derbije da dignemo ovu ligu na veci nivo. Ovako cete igrati sa listicom "derbije". Fudbal nam je na klimavim nogama i ovo je veliki korak unazad za nas. Vrlo lako se ovo moze desiti i Tanu i da odustane od projekta.
Vi radite sta hocete, zajebavajte itd ovo se dabogda vama nikad ne desilo. Nama sad ide kljucu bravu, gasenje kluba jer nema nikog ko ce se uhvatit s ovim dugom. Nije niko budala da ga jebu iz vlasti. :?

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 24 nov 2015, 22:39

FranckRibery je napisao/la: Sad sam napisao gore evo i ovdje cu. Bolje vam je da igrate sa nama derbije da dignemo ovu ligu na veci nivo. Ovako cete igrati sa listicom "derbije". Fudbal nam je na klimavim nogama i ovo je veliki korak unazad za nas. Vrlo lako se ovo moze desiti i Tanu i da odustane od projekta.
Vi radite sta hocete, zajebavajte itd ovo se dabogda vama nikad ne desilo. Nama sad ide kljucu bravu, gasenje kluba jer nema nikog ko ce se uhvatit s ovim dugom. Nije niko budala da ga jebu iz vlasti. :?
Čuj Lištice, čim nas ovako spominjete i Lišticom se uvlačite pitarima u dupe znam da smo na pravom putu. Ne boji se torpedo Slobode nego Lištice :tralala:
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 nov 2015, 22:49

maxmore je napisao/la:
FranckRibery je napisao/la: Sad sam napisao gore evo i ovdje cu. Bolje vam je da igrate sa nama derbije da dignemo ovu ligu na veci nivo. Ovako cete igrati sa listicom "derbije". Fudbal nam je na klimavim nogama i ovo je veliki korak unazad za nas. Vrlo lako se ovo moze desiti i Tanu i da odustane od projekta.
Čuj Lištice, čim nas ovako spominjete i Lišticom se uvlačite pitarima u dupe znam da smo na pravom putu. Ne boji se torpedo Slobode nego Lištice :tralala:
Samo da sudija bude regularan na Pecari i nemamo se cega bojati. Uz regularnog sudiju bilo bi 6-2 u prvom mecu.
Bahati, bahati Željkan!
1946

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 24 nov 2015, 22:55

sad prpa a smijali se Zelji i Velezu jer nemaju podrsku grada ni tu ludu srecu da im pomogne neki budzovan.. nit mi je drago nit krivo za slobodu ali realnost je da mi necemo imat u globalu nikad stabilan i zdrav sport sve dok je drzava i politika goli qurac
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 24 nov 2015, 22:56

joker90 je napisao/la:
maxmore je napisao/la:
Samo da sudija bude regularan na Pecari i nemamo se cega bojati. Uz regularnog sudiju bilo bi 6-2 u prvom mecu.
Niste dali toliko golova na Pecari otkada se igra PL. Neka bude pošteno kao na Koševu.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

High

Post Postao/la High » 25 nov 2015, 00:21

Sretan nam Dan državnosti. :bih:

[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 nov 2015, 00:50

maxmore je napisao/la: Niste dali toliko golova na Pecari otkada se igra PL. Neka bude pošteno kao na Koševu.
Hajde necemo se danas vise svađati, jer nam je Dan drzavnosti! Nek je sretan, i fino da proslavis druze moj! :bih:
Bahati, bahati Željkan!
1946

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 25 nov 2015, 01:21

sta da slavimo? :(
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 nov 2015, 01:27

_dreamer_ je napisao/la:sta da slavimo? :(
kod nas se moze samo obiljezavati a slavit se moze u svedskoj,bahreinu,njemackoj,emiratima :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 25 nov 2015, 01:45

bgm raspad sistema na tusnju
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 nov 2015, 01:56

Ma ode sve u **** krasni.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 25 nov 2015, 03:53

vivaILchelik je napisao/la:slika
To je sramota za Zenicu .ljudi dodju u nas grad hotel plate sve i nasi debili im ukradu neka djeca ..Ko ce ti doc vise u taj hotel .Jbo lopte savez ce im dat al ce ostali zaobilizat Zenicu ...

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 25 nov 2015, 09:58

_dreamer_ je napisao/la:sta da slavimo? :(
Petokraku i kokardu.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 nov 2015, 10:23

Momce ne brkaj te dvije razlicite stvari.

Sretan dan drzavnosti svima koji ga gledaju kao svoj! Moja Sloboda bi sada bila bez dugova da je vode ljudi iz tog perioda.. :mrgreen:
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 25 nov 2015, 10:24, ukupno mijenjano 2 puta.

High

Post Postao/la High » 25 nov 2015, 10:23

Sačuvaj me, Bože, hrvatskog humora i hrvatske kinematografije. :sick: Dječko je premoren, već kasni na treći čas.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 25 nov 2015, 11:30

High je napisao/la:Sačuvaj me, Bože, hrvatskog humora i hrvatske kinematografije. :sick: Dječko je premoren, već kasni na treći čas.
Da. Bas si sirof. Mozes li bolje? Nakacio si se na hrvatski humor, kod tebe je ponavljanje humor. Koliko puta jos?
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 25 nov 2015, 11:38

BatistutA19 je napisao/la:
vivaILchelik je napisao/la:slika
To je sramota za Zenicu .ljudi dodju u nas grad hotel plate sve i nasi debili im ukradu neka djeca ..Ko ce ti doc vise u taj hotel .Jbo lopte savez ce im dat al ce ostali zaobilizat Zenicu ...
Jos ce izgleda proci godina i godina dok pojedini mediji skontaju da je Doboj a ne Donji :?

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 25 nov 2015, 12:27

FranckRibery je napisao/la:@pitarbordo govorim ti samo to iz razloga sto se i kod vas ovo lagano moze desiti. Fudbal nam je na klimavim nogama. Bez jace Slobode nema ni jace lige. Bolje da igrate sa nama derbije nego po listici. Jel sad prica ok ?
Zao mi je sto vam se ovo desava, i nadam se nekom pozitivnom zaokretu. Al ne lupaj gluposti, ne mozemo se mi porediti. Sve da Tan digne ruke mi smo opet klub bez dugova, sa statutom koji je nastrojen prema ulagacima. To kad isposlujete nece vam se Husic vise morati natezati sa ovim uhljupima, nego ce imati sve u svojim rukama bez da ga neko moze kociti. Bar sto se rada kluba tice.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.