Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- TheVerminator
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ne znam je li povrijeđen, ali Vitomir sutra brani 100%. Šta je uzrok, ne znam.nedim1993 je napisao/la:Sčezni navodno povrijeđen. mislim nije navodno, uglavnom ga nema sutra

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
na arsenalovoj stranici je medju povrijedjenima. ko zna..TheVerminator je napisao/la:Ne znam je li povrijeđen, ali Vitomir sutra brani 100%. Šta je uzrok, ne znam.nedim1993 je napisao/la:Sčezni navodno povrijeđen. mislim nije navodno, uglavnom ga nema sutra
Vođa zna.
Auuu,opet onaj odbjegli s Jagomira brani,sutra ce znoj da nas obliva svaki put kad oni centar predju...TheVerminator je napisao/la:Ne znam je li povrijeđen, ali Vitomir sutra brani 100%. Šta je uzrok, ne znam.nedim1993 je napisao/la:Sčezni navodno povrijeđen. mislim nije navodno, uglavnom ga nema sutra

Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
-
- Kontakt:
Drago mi je sto cemo jos imati prilike da gledamo bravure Vitomira Koreleonea na golu, treba biti realan i reci da je dobro branio one dvije tekme u premiershipu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ma lazu da je povrijedjen 

- Marsal
- Kontakt:
Neka konkurencije, daboga Vitomir sutra skino 23 zicera pa nek se Szczesny malo zamisli nad svojom sudbinom, previse se on meni opustioBigBigBang je napisao/la:Drago mi je sto cemo jos imati prilike da gledamo bravure Vitomira Koreleonea na golu, treba biti realan i reci da je dobro branio one dvije tekme u premiershipu.

A vidjeli smo svi scenu u utakmica sa Sotonom kada je Szcsexnijdgk (dokurchilo mi vise pisat ime pravilno) dodao loše loptu i reditelj prvo pokazuje na ljutite Boulda i Wengera a zatim stavlja Don vitu u krupni kadar koji hladnokrvno kao špricer zvače žvaku a pritom ima mafijaški izraz face kao Szcsesny pobit cu ti porodicu! Stvarno lik podsjeća na one mafijaše iz američkih filmova koji prvi poginu u obračunu porodicu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Pa sjecam se ja jedne emisije na arsenal tv i sad ispituju igrace o raznim stvarima i dodjose na red filmovi i glumci, Vitomir hladnokrvno omiljeni film Godfather, omiljeni glumac Al PacinoMarsal je napisao/la:Neka konkurencije, daboga Vitomir sutra skino 23 zicera pa nek se Szczesny malo zamisli nad svojom sudbinom, previse se on meni opustioBigBigBang je napisao/la:Drago mi je sto cemo jos imati prilike da gledamo bravure Vitomira Koreleonea na golu, treba biti realan i reci da je dobro branio one dvije tekme u premiershipu.
A vidjeli smo svi scenu u utakmica sa Sotonom kada je Szcsexnijdgk (dokurchilo mi vise pisat ime pravilno) dodao loše loptu i reditelj prvo pokazuje na ljutite Boulda i Wengera a zatim stavlja Don vitu u krupni kadar koji hladnokrvno kao špricer zvače žvaku a pritom ima mafijaški izraz face kao Szcsesny pobit cu ti porodicu! Stvarno lik podsjeća na one mafijaše iz američkih filmova koji prvi poginu u obračunu porodicu.

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Marsal
- Kontakt:
Hahahaha
pa pretpostavljam da mu je zato nadimak "Don Vito Corleone". Koja klasa!

Plac!Marsal je napisao/la:Stvarno lik podsjeća na one mafijaše iz američkih filmova koji prvi poginu u obračunu porodicu.

Al fakat tako izgleda!

Nadam se da mu je proslogodisnja posudba pomogla, i da ce ove sezone pruziti otpor Szesnyu.
Profesor je napisao/la:Plac!Marsal je napisao/la: Stvarno lik podsjeća na one mafijaše iz američkih filmova koji prvi poginu u obračunu porodicu.![]()
Al fakat tako izgleda!![]()
Nadam se da mu je proslogodisnja posudba pomogla, i da ce ove sezone pruziti otpor Szesnyu.

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Samo da opet ne zaboravi da ima ruke.nedim1993 je napisao/la:Ja sam siguran da mi gola primit nećemo sa Manoneom
- vedofeelgood
- Kontakt:

E jes smrad Wenger, odaje nam igrace koji ce igrati u Carling Cupu prije vremena

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- vedofeelgood
- Kontakt:
Frimpong i Wilshere ce se prikljuciti normalnim treninzima sljedece sedmice a Sagna i Rosicky bi trebali biti spremni do kraja septembra. Sjajne vijesti stvarno 

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
- TheVerminator
- Kontakt:

Statistika kaže da je Vito trenutno bolji od Woje. Ma neka brani Vito, onda će se Sčezni samo još više truditi i neće biti opuštanja.

Victoria Concordia Crescit
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- Marsal
- Kontakt:
Dakle večeras igramo sa Monpeljeom, sa šampionima.
treba ovdje izvest kombinovani tim
Mannone - Yennaris, Djourou, Kos, Santos - Coq, Ramsey, Arshavin - Theo, Gnabry, Chamakh
Nije ova utakmica toliko bitna koliko je bitno da nasi igrači maximalno spremni i odmorni odu na megdan Cityu
Ali neće se ovo moje desit jer AW kaže da će jezgru ekipe činiti 7-8 standardnih igrača

treba ovdje izvest kombinovani tim

Mannone - Yennaris, Djourou, Kos, Santos - Coq, Ramsey, Arshavin - Theo, Gnabry, Chamakh
Nije ova utakmica toliko bitna koliko je bitno da nasi igrači maximalno spremni i odmorni odu na megdan Cityu

Ali neće se ovo moje desit jer AW kaže da će jezgru ekipe činiti 7-8 standardnih igrača
siti tek u nedjelju,imaju i previse vremena da se odmore a bolje je i da se dobro starta u LP da se kasnije mogu odmarat kad bude puno vaznije,ako cemo sad na pocetku sezone odmarat onda koji su krac i radili pripreme
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ox ili Walcott, koga staviti na fantazi? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.