Valverde? LOL . Mislim da ovim Marca malo prca navijace Barce

. A sada ozbiljno. Najbolji izbor i trener koji odgovara profilu FCB je pod 1º Bielsa. Zahvaljujuci njemu ,Athletic gaji gotovo identican nogomet kao i Barca , znaci sa dosta posjeda i kombinatorike na sredini terena . Athletic je jedna od rijetkih ekipa koja je u duelu protiov Barce imala mislim oko 45 % loptu u svom posjedu

. No njegov eventualni odlazak u Barcu ,znacio bi i vjerovatni nestanak jakog Athletica,tako da sa te strane , volio bi ostane u Athleticu . Kao 2 º najbolji izbor po meni je Blanc. Gaji dosta elegantan nogomet, direktan , takodje voli da njegova ekipa ima loptu u svom posjedu , igrao je u FCB tako da poznaje klub i zna sta se trazi . Naravno ,ovo sve ukoliko Guardiola zaista ode . Ja licno sumnjam da ce otici ,to je klub njegovog srca, njegovog zivota ,vjerujem da ce produziti ugovor .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡