FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

secer
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la secer » 26 apr 2012, 17:34

jedina gvardiolina greska je sto nakon 2:0(rezultat koji je barcu vodio u finale) nije naredio da igraci na par minuta povuku rucnu ili da vrate u nizu brzinu :) i natjeraju celzi da se otvori. oni bi se morali otvoriti i tu bi im bio kraj, jer nema te ekipe koja bi se otvorila barceloni a da ne bi bila razderana.
jbg, pepovi igraci su i nakon 2:0 ´visili´ ispred celzijevog kaznenog. ono, i dalje su jurisali kao da celzi vodi sa 2 gola razlike. imao sam osjecaj da hoce da ih ponize i razbiju. kud ces dalje kad su i barcini stoperi stojali na nekih 20 m od celzijevog gola :lol:
steta, jer vec 2 godine sanjam veliko finale bayern - barcelona.
to bi bila vrhunska utakmica i praznik za oci svim ljubiteljima ovog sporta, a ne ono sr.anje protiv celzija.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 apr 2012, 18:00

Ako je vjerovati medijima Pep Guardiola ce na kraju sezone napustiti Barcu, odnosno nece produziti ugovor, a prema Sportu Zubizareta vec ima plan B i kao moguci nasljednici se spominju Blanc, Valverde i Bielsa.
Citajuci razne forume kod navijaca takodjer dobro kotira ime AVB i navodno je u par navrata vidjan na utakmicama Barcelone B.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 26 apr 2012, 18:10

Ovog sam se najvise bojao.Mislim da bi za barcu najvece pojacanje bilo da Guadiola produzi ugovor.Jednostavo ako ode (a nadam se da nece) bice mi tesko gledati guardiolu na klupi nekog drugog kluba :( .
Visca el Barça ! Mes que un club !

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 26 apr 2012, 18:15

DesimaL je napisao/la:Ovog sam se najvise bojao.Mislim da bi za barcu najvece pojacanje bilo da Guadiola produzi ugovor.Jednostavo ako ode (a nadam se da nece) bice mi tesko gledati guardiolu na klupi nekog drugog kluba :( .
Bilo bi tesko i Barcu gledati sa nekim drugim na klupi...

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 26 apr 2012, 18:36

PatrickBateman je napisao/la:
DesimaL je napisao/la:Ovog sam se najvise bojao.Mislim da bi za barcu najvece pojacanje bilo da Guadiola produzi ugovor.Jednostavo ako ode (a nadam se da nece) bice mi tesko gledati guardiolu na klupi nekog drugog kluba :( .
Bilo bi tesko i Barcu gledati sa nekim drugim na klupi...
Upravo tako.
Puno je toga Guadiola uradio za ovaj klub,tako da nebi imao nista protiv kada bi produzio na 4 do 5 godina.Ali to ce samo ostati snovi :(

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 26 apr 2012, 18:47

Ma znalo se to za Guardiolu, mozda ostaje jos jednu ili dvije sezone, ali nece se sigurno zadrzati u Barci kao Wenger u Arsenalu.

Nekako sam siguran da ako napusti Barcu sigurno nece preuzeti neki veliki klub, najdraze bi mi bilo kada bi preuzeo repku Qatara za neke ogromne novce kao sto se spominjalo.

slika slika
Nevjerovatno koliko se covjek promijenio za samo tri godine, previse je ovo stresno za njega ;)
Don't hate what you don't understand.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 apr 2012, 18:53

Meni samo nije jasno sta Zubizarreta vidi u Vlaverdeu i Blancu. :? :? :? :?
Po meni jedino rjesenje ukoliko Pep napusti Barcu je Bielsa ili pruziti priliku AVB koji je za mene licno odlican trener ali bi ga trebalo istrpiti jednu sezonu, a ne znam je su li u Barci na to spremni.
Porto je takodjer igrao formaciju 4-4-3 i to je sve odlicno izgledalo u ligi i u LE, ali u Chelsea-u nije imao materijal za tu formaciju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 26 apr 2012, 18:54

Nije lako biti na klupi Barce gdje je pritisak javnosti, medija, navijaca, citave Katalonije - ogroman. Tamo su ljudi identificiraju sa Barcom, nije to obican klub. Barca kao i Real su takvi klubovi koji potroše covjeka (kakav god on trener i strucnjak bio) do kraja za kratko vrijeme. Kad je neko u Španiji bio duže od 5 godina na klupi nekog tima :?:
Lako je Wengeru vodi Arsenal, boli ga qurac ;) rahat od svega.... nikakvih rezultatskih/ trofejnih imeprativa nema osim zaraditi 20-30 miliona od prodaje najboljih igraca i eventualno se plasirati u LP.
To je nemoguce u Barci ili Realu. Ogroman je pritisak na trenere ta dva kluba jer se prosjecnost ne toleriše :?

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 26 apr 2012, 18:59

Upravu je kolega @tech
Treneri u Barceloni i Realu su stalno pod pristiskom.Vjerovatno zbog toga Guadiola odugovlaci oko produzenja ugovora.Posto su ga ovi dana dosta kritikovali i to samo zbog 3 lose utakmice.Po meni nema boljeg rjesenja od Guadiole,ali kako stoje stvari on napusta barcelonu :( .

A kada bi morali birati nasljednika to je definitivno Bielsa.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 26 apr 2012, 19:24

Valverde? LOL . Mislim da ovim Marca malo prca navijace Barce :P 8-) . A sada ozbiljno. Najbolji izbor i trener koji odgovara profilu FCB je pod 1º Bielsa. Zahvaljujuci njemu ,Athletic gaji gotovo identican nogomet kao i Barca , znaci sa dosta posjeda i kombinatorike na sredini terena . Athletic je jedna od rijetkih ekipa koja je u duelu protiov Barce imala mislim oko 45 % loptu u svom posjedu :o . No njegov eventualni odlazak u Barcu ,znacio bi i vjerovatni nestanak jakog Athletica,tako da sa te strane , volio bi ostane u Athleticu . Kao 2 º najbolji izbor po meni je Blanc. Gaji dosta elegantan nogomet, direktan , takodje voli da njegova ekipa ima loptu u svom posjedu , igrao je u FCB tako da poznaje klub i zna sta se trazi . Naravno ,ovo sve ukoliko Guardiola zaista ode . Ja licno sumnjam da ce otici ,to je klub njegovog srca, njegovog zivota ,vjerujem da ce produziti ugovor .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 26 apr 2012, 19:44

Jel vas ovo Pep ostavlja ,,
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FiDPlayer
Kontakt:

Post Postao/la FiDPlayer » 26 apr 2012, 20:25

Kao rjesenje za klupu Barce vidim samo nekog bivseg igraca Barcelone, mozda Tita Vilanovu, a ne bi me iznenadilo da se veliki Cruyff vrati na klupu. Od onih koji nisu nikada imali veze sa Barcom vidim samo Bielsu, mada tesko da ce se to desiti. Nekako mi Vilanova zvuci kao moguce rjesenje, mada ja ne bih to volio, najbolje bi bilo da Pep ostane, a ako ne moze to, onda Cruyff samo zasluzuje to sveto mjesto. Visca el Barca!
Za bordo bijele za bordo bijele samo za nasu ljubav najvecu...
VISCA EL BARCA!!!
GO CAVS GO!!! Kyrie Irving Rookie of the Year!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 26 apr 2012, 20:25

SoloJuve26 je napisao/la:Jel vas ovo Pep ostavlja ,,
Saznaćemo sutra...
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 26 apr 2012, 20:43

" onclick="window.open(this.href);return false;

Festival promašaja :oops: :( nakon svega ovoga, morali smo ispasti...više sile su se uplele.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 26 apr 2012, 20:50

messilla je napisao/la:
Saznaćemo sutra...

Izgleda da vas bas ostavlja i spominje se AVB kao zamjena..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 26 apr 2012, 20:56

SoloJuve26 je napisao/la:
messilla je napisao/la:
Saznaćemo sutra...

Izgleda da vas bas ostavlja i spominje se AVB kao zamjena..
Čitao sam i ja o tome, ali jbg medijima nikad ne možeš vjerovat :D

Ali imam neki predosjećaj da od produženja ugovora neće biti ništa.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 26 apr 2012, 20:58

ne ide pepe nigdje uvjeren sam u to. barca ga treba a on je pravi čovjek za ovaj tim, nema boljeg a realno ni njemu neće biti bolje nigdje. jeste da je uvijek pod pritiskom. ove sezone je došlo do zasićenja. ipak su igrači tipa xavi iniesta itd u par godina osvojili apsolutno sve od svjetskog, europskog, španske lige, lige prvaka, liga kupa, interkontinentalnog kupa itd. i takve je igrače teško motivisati.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 26 apr 2012, 21:01

Guardiola na izlaznim vratima:
Pep Guardiola is likely to step down as Barcelona boss at the end of the season and the club have already identified Marcelo Bielsa as his ideal successor, Goal.com understands.
Volio bi da ode u neki evropski tim (a ne Katar, kako se pričalo ovdje), pa da vidimo kakav je bez Messija, Xavija, Inieste, Fabregasa, Ville, itd ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 26 apr 2012, 21:03

baresi#6 je napisao/la:ne ide pepe nigdje uvjeren sam u to. barca ga treba a on je pravi čovjek za ovaj tim, nema boljeg a realno ni njemu neće biti bolje nigdje. jeste da je uvijek pod pritiskom. ove sezone je došlo do zasićenja. ipak su igrači tipa xavi iniesta itd u par godina osvojili apsolutno sve od svjetskog, europskog, španske lige, lige prvaka, liga kupa, interkontinentalnog kupa itd. i takve je igrače teško motivisati.
Pa zato mora doci neko ko ce razdrmati i motivisati ;) , ako Pep to više ne može i ako je došlo do totalnog zasicenja.
Uvijek trener napušta jer ne možeš igrace tjerati.

I ja bi volio da Pep ostane, da se razumijemo - ali ako ce to biti na silu i neke molbe, samo ce Barca biti na gubitku.
Ali prvo sacekajmo sutra zvanicnu potvrdu.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 apr 2012, 21:26

Ne znam zašto Guradiola napušta klub.?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.