FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Cevap
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Cevap » 03 avg 2019, 23:59

Kupite iptv kao ja i nemate problema ima i moja tv i noš 91 sportski kanal od AreneSport do Sky Calcia
Platim 16 km za mjesec i ne brinem da li ce stekati niti išta a imam 4- 5 tekmi u mjesecu
Vi npr što platite 2km za stream to vam je 10 km za 5 utakmica
A ovo 16 km za mjesec

04.08 još 20h i 1 minuta

ManijakSaGrbavica
Kontakt:

Post Postao/la ManijakSaGrbavica » 04 avg 2019, 00:01

JOS 20 H
Željezničar 5:2 Sarajevo , 31.8.2019

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 04 avg 2019, 00:01

Samo je steta sto smo pustili Voju. Dobar igrac pravo. Garant je i njemu sad zao sto nije ostao ovdje kad je vidio da Stila potpisuje :D
Bice dobra tekma sutra, vjerujem pun stadion, dobar teren, jak protivnik. Spektakl u najavi.
Vidjecemo sta je brko smislio. Da li cemo krenuti oprezno ili mozda u nekom zescem ritmu? Tjerati ih da trce sto vise jer bi tu mogli biti u prednosti.
U boj kad krenemo sve pred sobom rusimo!
Cuva Bog Zelju svog!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 avg 2019, 00:05

A nezgodno je to, imali bi Krpića i Voju, neko od njih bi morao biti na klupi, a vjerujem da ni jedan ne želi takvu ulogu.

Baš me zanima kako će se to razvijati u Zrinjskom sa Hadžićem i Lendrićem, hajde sada je ok dok je gust raspored pa ima dovoljno tekmi da igraju obojica, al' tamo nekad za mjesec-dva kada se uđe u ritam jedne tekme sedmično, tada postoji opasnost od nezadovoljstva kod nekog igrača što ne igra.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 avg 2019, 00:12

Sutra pripaziti Lendrica dobro jer ce konjusina 120% sebe dati samo da zavali gol kao protiv Zrinjskog kod nas. Mislim da ce trener im ici sa slicnim sastavom kao protiv Veleza. Jbg, dobra sansa u Evropi, a liga na pocetku. Nije da je nemoguce bilo sta stici bodovno sad pogotovo sa timom kakav oni imaju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 04 avg 2019, 00:13

Raonffa je napisao/la:A nezgodno je to, imali bi Krpića i Voju, neko od njih bi morao biti na klupi, a vjerujem da ni jedan ne želi takvu ulogu.

Baš me zanima kako će se to razvijati u Zrinjskom sa Hadžićem i Lendrićem, hajde sada je ok dok je gust raspored pa ima dovoljno tekmi da igraju obojica, al' tamo nekad za mjesec-dva kada se uđe u ritam jedne tekme sedmično, tada postoji opasnost od nezadovoljstva kod nekog igrača što ne igra.
Krpić otkako je došao kod nas propustio je samo jednu utakmicu, i to protiv Širokog u Kupu :rol:
Znači 38/39 što se tiče zvaničnih utakmica uz prosjek od 89,5 minuta po utakmici. :tokralju:
1921

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 avg 2019, 00:25

kontrasviju je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:A nezgodno je to, imali bi Krpića i Voju, neko od njih bi morao biti na klupi, a vjerujem da ni jedan ne želi takvu ulogu.

Krpić otkako je došao kod nas propustio je samo jednu utakmicu, i to protiv Širokog u Kupu :rol:
Znači 38/39 što se tiče zvaničnih utakmica uz prosjek od 89,5 minuta po utakmici. :tokralju:
Njemu treba zamjena, u to ne treba imati nikakvu dilemu, al' ne može imati zamjenu u jednom Ubiparipu koji je tu negdje igrač njegove klase (malo bolji, malo lošiji, zavisi kako ko gleda, nije bitno). Mislim imamo mi Zajmovića i Ermina koji mogu odigrati tu poziciju bez problema, al' oni su kod nas 'projektovani' da ne igraju tu poziciju nego neke druge i zato ne bih imao ništa protiv da u zamjenama imamo jednog klasičnog napadača, što se mene lično tiče to je komotno mogao biti mali Zubanović, da svaku drugu-treću tekmu zamjeni Krpića zadnjih 10-15 minuta, eventualno 30 ako ganjamo rezultat, to je uloga za jednog juniora, idealna uloga.

Ili da smo doveli nekog napadača iz slabijih timova lige da bude zamjena Krpiću, al' vjerovatno je to finansijski neisplativo jbg.

Al' opet poznavajući Amara, on neće dovoditi zamjenskog špica, on ima onog jednog udarnog napadača ala Lazo, Adilović, danas Krpić, a mijenjaju ga igrači koji su univerzalci i koji mogu odigrati na više pozicija, kao recimo Selimović u prošlom mandatu, a danas su to Ermin Zec i Zajmović.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 04 avg 2019, 00:34

Raonffa je napisao/la:
kontrasviju je napisao/la:

Njemu treba zamjena, u to ne treba imati nikakvu dilemu, al' ne može imati zamjenu u jednom Ubiparipu koji je tu negdje igrač njegove klase (malo bolji, malo lošiji, zavisi kako ko gleda, nije bitno). Mislim imamo mi Zajmovića i Ermina koji mogu odigrati tu poziciju bez problema, al' oni su kod nas 'projektovani' da ne igraju tu poziciju nego neke druge i zato ne bih imao ništa protiv da u zamjenama imamo jednog klasičnog napadača, što se mene lično tiče to je komotno mogao biti mali Zubanović, da svaku drugu-treću tekmu zamjeni Krpića zadnjih 10-15 minuta, eventualno 30 ako ganjamo rezultat, to je uloga za jednog juniora, idealna uloga.

Ili da smo doveli nekog napadača iz slabijih timova lige da bude zamjena Krpiću, al' vjerovatno je to finansijski neisplativo jbg.
Ma nisam ni mislio na Ubiparipa kao zamjenu, već mi je ovo zapalo za oko, jbt ovo je nerealan podatak za našu ligu. Očigledno mu je potrebna zamjena, a istog sam mišljenja da je to idealno za nekog juniora. A mogao bi to biti i Ermin, mislim da je to najrealnije.
1921

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 04 avg 2019, 01:20

Zajmovic je ocigledno zamjena za krpica, a ima tu i Ermin tako da dovoljno je to bar po meni :thumbup:
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 04 avg 2019, 01:23

Zeljinvojnik je napisao/la:Samo malo da prokomentarisem Sarajevo posto sam gledao utakmicu.Nemojte da vas pobjeda zavara,bili su truba,samo Sloboda nema finog napadaca inace bi lose prosli cigani.Odbrana Sarajeva krs,samo spustiti loptu na zemlju i nigdje ih nema.
:tokralju:

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 04 avg 2019, 01:49

GangEvil je napisao/la:
Zeljinvojnik je napisao/la:Samo malo da prokomentarisem Sarajevo posto sam gledao utakmicu.Nemojte da vas pobjeda zavara,bili su truba,samo Sloboda nema finog napadaca inace bi lose prosli cigani.Odbrana Sarajeva krs,samo spustiti loptu na zemlju i nigdje ih nema.
slika
23

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 04 avg 2019, 08:41

Joj treme nake :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 avg 2019, 08:46

Osim13 je napisao/la:Joj treme nake :mrgreen:
Jesmo poranili jutros :lol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 04 avg 2019, 08:54

Diz se nemoj da ja budim.Hajmoooooo u dolinu na nas stadion,nas hram fudbala na nasu svetinju.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 04 avg 2019, 09:15

LjoZee je napisao/la:
Jesmo poranili jutros :lol:
Šuti :opaopa:

GAZI Ž :opaopa:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 avg 2019, 09:16

sasvim normalno jer igra se i kup ;)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 avg 2019, 09:47

GOAT je napisao/la:
GangEvil je napisao/la:
slika
:rol: :rol: :tokralju:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 04 avg 2019, 09:54

Dobar znak, red pred fan shopom ogroman.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 04 avg 2019, 09:55

HAJDEEEEEEEEE
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 04 avg 2019, 10:03

Jos da vidis brata u crvenom dresu pred fan shopom evo, Rashford na ledjima. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon i 5 gostiju.