Prosjek riba, sta svi vidite u njoj oca vam?Derdiyok je napisao/la:Uh Anele

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Prosjek riba, sta svi vidite u njoj oca vam?Derdiyok je napisao/la:Uh Anele
Ono što si ti vidio u Ilary BlasiFrancescoTotti je napisao/la:Prosjek riba, sta svi vidite u njoj oca vam?Derdiyok je napisao/la:Uh Anele
Natprosječni Bošnjo sve i jedanFrancescoTotti je napisao/la:Prosjek riba, sta svi vidite u njoj oca vam?Derdiyok je napisao/la:Uh Anele
mrak brate, nista se ne vidiFrancescoTotti je napisao/la:sta svi vidite u njoj oca vam?Derdiyok je napisao/la:Uh Anele
Pa kad lik s 10 centimetara pogodi stativu zamalo monitor nisam pojeo. Gore mi je toga kad se sjetim nego atalante.skoroalen je napisao/la:Ovdje se i sad zna pisat o Hadžićevoj stativi protiv Kluža, neregularnom golu Mančestera, a da ne pričamo o Hatalanti.
Nemoj mi uzeti zdravo za gotovo ,ali sam cuo da je nesto bolestan,sta je u pitanju ne znam,samo sam to cuo...fera je napisao/la:Pa kad lik s 10 centimetara pogodi stativu zamalo monitor nisam pojeo. Gore mi je toga kad se sjetim nego atalante.skoroalen je napisao/la:Ovdje se i sad zna pisat o Hadžićevoj stativi protiv Kluža, neregularnom golu Mančestera, a da ne pričamo o Hatalanti.
Sta je s mackicem zna li iko? Zivio stan pored mene al smo izgubili kontakt znam da je imao tezak period nakon onih ozlijeda. Rijetko se i spominje na forumu a bio nam je jedno vrijeme najbolji igrac.
On je još 6 mjeseci vezan ugovorom za Koronu Kielce.belosevic23 je napisao/la:Jedan od boljih igraca kojeg smo vrlo lako ispustili je bio Adnan Kovacevic, ponajbolji stoper po kvalitetu poslije rata moje skromno misljenje..
Navodno se spominjao prelazak u BMG. Ne pratim utakmice poljske lige, ali ono što pratim po medijima je da odlično igra, tako da je njegov povratak nemoguća misija.KrajisnikBosnjak je napisao/la:On je još 6 mjeseci vezan ugovorom za Koronu Kielce.belosevic23 je napisao/la:Jedan od boljih igraca kojeg smo vrlo lako ispustili je bio Adnan Kovacevic, ponajbolji stoper po kvalitetu poslije rata moje skromno misljenje..
Znači mogao bi se dovesti, al' čisto sumnjam da bi on barem narednih par godina došao nazad u BiH.
Poljska je ipak dosta ispred.
Nemoj više misliti majke tibelosevic23 je napisao/la:Jedan od boljih igraca kojeg smo vrlo lako ispustili je bio Adnan Kovacevic, ponajbolji stoper po kvalitetu poslije rata moje skromno misljenje..
Isto i ja mislim. Toliko o našim "stručnjacima", koji znaju procijeniti kvalitete nekog igrača.belosevic23 je napisao/la:Jedan od boljih igraca kojeg smo vrlo lako ispustili je bio Adnan Kovacevic, ponajbolji stoper po kvalitetu poslije rata moje skromno misljenje..
Sve je na nama, uvijek je i bilo. To sto smo mi bili ocaj proteklih sezona nema veze ni sa zrinjskim ni bilo kim. Sami smo sebi krivi. Valjda smo naucili lekciju.amypitar je napisao/la:Evo definitivno i Todorović otišao.Ako ovo ne iskoristimo nećemo nikad.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, senad82 i 36 gostiju.