FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma bit ce zeznuto svih 90 minuta jer je Zrinjski super tim, ali uz Boziju pomoc pa sta bude
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma naravno, samo napomimjem, Zrinjski vrlo ozbiljna ekipa, dobro se moramo pofajtati, da bi izvukli dobar rezultat. Nemojte da dramimo ako bude kako ne treba, ovoj ekipi treba podrška..
-
- Kontakt:
Samo malo da prokomentarisem Sarajevo posto sam gledao utakmicu.Nemojte da vas pobjeda zavara,bili su truba,samo Sloboda nema finog napadaca inace bi lose prosli cigani.Odbrana Sarajeva krs,samo spustiti loptu na zemlju i nigdje ih nema.
- kontrasviju
- Kontakt:
Maksimalno ozbiljno svih 90 minuta, Zrinjski je top ekipa, a taj njihov umor od igranja evropskih utakmica ne vjerujem da će biti neki značajan faktor.
Posjeta pretpostavljam negdje oko 8-9 hiljada.
Posjeta pretpostavljam negdje oko 8-9 hiljada.

Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 03 avg 2019, 22:49, ukupno mijenjano 25 puta.
1921
Ma iskreno boli me uho sad za njih, samo naša sljedeća tekma me zanima 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Skini aplikaciju, uplati 2km, sjedi u kafic sa wifiem i gledajzeljovac21 je napisao/la:Zna li neko slucajno ima li moja tv gdje u neumu?

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Sutra se šalje poruka! Ona raja što će biti na tribinama, Najbolji navijači u Državi, uz Najveći klub u Državi, huk iz Doline Ćupova, na Našem stadionu, Želji pjesme pjevamo, Svi kao jedan! Mi smo Željini Željo je naš!
Kad' zagrmi, Biće Željo opet Šampion!
Kad' zagrmi, Biće Željo opet Šampion!

Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- Radovan2006
- Kontakt:
Hoce li se moci sutra kupiti dres na stadionu L velicina
Sutra jako odmah od početka, i oni na terenu i mi na tribinama!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Da je kako poceti navijanje sa nekom da grmi cijeli stadion, a ne samo Jug. Kad se prikljuci sjever i istok u navijanju strahota koliko dobro zvuci.
Za BogijaLjoZee je napisao/la:Da je kako poceti navijanje sa nekom da grmi cijeli stadion, a ne samo Jug. Kad se prikljuci sjever i istok u navijanju strahota koliko dobro zvuci.

-
- Kontakt:
Ma uplatio bi ja al mi los wi fi u apartmanu pa necu da rizikujem, valjda je negdje u kaficu jaci, ako bude ko i ovaj lose mi se pise.Azpi je napisao/la:Skini aplikaciju, uplati 2km, sjedi u kafic sa wifiem i gledajzeljovac21 je napisao/la:Zna li neko slucajno ima li moja tv gdje u neumu?
Ima onaj nekakav link bhliga, bhfudbal tako nešto. Bolje to vidi bego 2 marke za ono smeće davat, radije baci te pare u morezeljovac21 je napisao/la:Ma uplatio bi ja al mi los wi fi u apartmanu pa necu da rizikujem, valjda je negdje u kaficu jaci, ako bude ko i ovaj lose mi se pise.Azpi je napisao/la:Skini aplikaciju, uplati 2km, sjedi u kafic sa wifiem i gledajzeljovac21 je napisao/la:Zna li neko slucajno ima li moja tv gdje u neumu?
Kazem ja strahota. Eto, kad napises nije ti dobro, a ne da dozivis.Osim13 je napisao/la:Za BogijaLjoZee je napisao/la:Da je kako poceti navijanje sa nekom da grmi cijeli stadion, a ne samo Jug. Kad se prikljuci sjever i istok u navijanju strahota koliko dobro zvuci.
Naježih se dok pišem
Ma druže ako te yebe wi fi isti ti qurac ha platio ha gledao stream, zajebavat će u obje varijante 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jesu li nasi u Bristolu veceras?
-
- Kontakt:
Jbg dam ja uvijek ne mogu se peglati po streamovima, stopaju samo se nerviram ovako sam rahat pa kakva god da je slika
valjda ce bit dobar. Ovaj put cu preko streama vjerovatno, nek mi je bog na pomoci valjda ce biti dobar wireless...

- Dokoljenko
- Kontakt:
Sutra ko ne dođe, zayebace se da valja. Ovo raje što znam, a nije mali broj, svi jedva čekaju. Osjeti se dobra atmosfera.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Plati dvije marke nije milja
a i ne treba posebno jaka konekcija jer nije jaka slika, sad ti je dobro sto je losa slika 

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!