Posljednja opomena, sljedeći put ćeš biti sankcionisanBecker1 je napisao/la:Bogi moze biti opasan glavom jedino po svoj goCevap je napisao/la:Gledao sam nešto Štilića kad je za Wislu Plock igrao to jest ovo zadnje ako bude na tom nivou imamo igraca koji ce pre.pisat ligu samo da ne bude povreda a nece aBd.
Lik ima ljevicu,zna pucat slobodnjake,razigravač,prekide izvodi top pogotovo kornere svaki korner je opasnost po gol jos kad ima sad Krpu,Sipu i Bogija koji dobro igraju glavom mislim da nece imati problema i ono najvažnije pregled igre digne glavu i posalje je od 30ak metara od svog gola na protivnicki sesnssterac
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Još 25 sati i 4 minute 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
HRaonffa je napisao/la:Još 25 sati i 4 minute
A
J
D
E
Ž
E
LJ
O
Z
A
B
I
J
G
O
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ko ima ArenaSport 4 neka prebaci na TC-Borac nek vide ovi iz mojatv sta je kamera i sta je full hd
**** ti BHTelecom kakvi smecari nas prenose i kakve su im kamere gledaj ovo bolan nebo i zemlja
04.08 SVI NA GRBAVICU
**** ti BHTelecom kakvi smecari nas prenose i kakve su im kamere gledaj ovo bolan nebo i zemlja
04.08 SVI NA GRBAVICU
Hocemo li sutra dokazati da imamo vise navijaca od Celika?
Njih je protiv Sarajeva na onoj ogromnoj kisi bilo 10.000. Protiv nas, poslije ove pobjede u Mostaru, ocekujem da ce biti i 12.000.
Prvi smo, igramo protiv Zrinjskog, termin odlican, vjerujem i vrijeme, moramo napuniti Grbavicu. Grad je pun dijaspore, moramo iskoristiti sve pogodnosti da pokrenemo Zeljovce i odlicnom atmosferom pomognemo klubu.
Svi na Grbavicu!
Njih je protiv Sarajeva na onoj ogromnoj kisi bilo 10.000. Protiv nas, poslije ove pobjede u Mostaru, ocekujem da ce biti i 12.000.
Prvi smo, igramo protiv Zrinjskog, termin odlican, vjerujem i vrijeme, moramo napuniti Grbavicu. Grad je pun dijaspore, moramo iskoristiti sve pogodnosti da pokrenemo Zeljovce i odlicnom atmosferom pomognemo klubu.
Svi na Grbavicu!
-
- Kontakt:
Ako Grbavica bude rasprodana a da nije derbi, Amar obecava da ce natjerati 2xEdina da raskinu ugovore na svoju stetu i da se vrate na Grbavicu iduce sezone.
Možel sutra neko ko bude ìšao na utakmicu da slika neku top sliku da mogu postavit na destkop na racunaru na poslu
-
- Kontakt:
https://fkzeljeznicar.ba/derbi-sa-zrinj ... ati/38112/iguita je napisao/la:Cijena karata sutra.
Nema sanse da bude 10 hiljada ljudi, al sigurno da ce biti izmedju 6 ili 7 hiljada, to je ono sto je bas realno. Treba jos dosta stvari da se poklopi da bi bilo 10 hiljada ipak je to cifra. Nakon Stilica da potpise Bubakar, onda bi to bilo realnije...

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- Dokoljenko
- Kontakt:
Biće 12.000. Evo u opkladu Bezideja, sve ispod cenera tvoje, meni preko. Po avatar sedam dana, simbolicno.
04.08 Mi smo Željini Željo je naš!
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
DogovrenoDokoljenko je napisao/la:Biće 12.000. Evo u opkladu Bezideja, sve ispod cenera tvoje, meni preko. Po avatar sedam dana, simbolicno.

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Hajde ba svani
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- ManijakSaGrbavica
- Kontakt:
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Kako bi nam valjao Vojo sada. Bas mi je zao sto nije ostao. Jedan od najskolovanijih spiceva kod nas u zadnjih 10-ak godina.
Jos je extra sa Stilom.
Jos je extra sa Stilom.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Sutra moramo odigrati jako, čvrsto, bez greške da bi okrenuli vodu na svoj mlin, u suprotnom...
Svi u Dolinu!
Svi u Dolinu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.