Moja prognoza: Velez-Zeljo 1:0

Jesi siguran da su bila samo 3 momka iz RA ? Znaš li kako se situacija odvijala kada su se sreli ?MostaracVelezovac je napisao/la:Rijec je junackom napadu 20tak TMa na 3 momka iz RA.aS_Roma je napisao/la:ko koga ovdje napada i o cemu je ovdje rijec ?stampy je napisao/la:
Nek ovo pogleda svaki igrac Veleza veceras pred tekmu.
2 put.
Evo ja stoju gurnuo na velez na jednoj stranoj internet kladionici, kvota 4.45!tepsija je napisao/la:Da,kiša ne prestaje,a poslijepodne se očekuje još jača.
Nego,4,20 na pobjedu Veleza.Mašala!
Bookmaker-i inače stavljaju tolike kvote na "favorite" ...tepsija je napisao/la:Da,kiša ne prestaje,a poslijepodne se očekuje još jača.
Nego,4,20 na pobjedu Veleza.Mašala!
hahahaha, tako je tepsija, na ovoj južini pola ljudi nije "svoje"tepsija je napisao/la:Samo neka ove provokacije i prepucavanja ostanu na forumu...na tribini bez naglih poteza...juzina je...nisu ljudi u vinklu.
Velez-Derby county.stampy je napisao/la:
ovo je bilo prije 39 godina, tada nisam ni bio rođen, mogu misliti kakva je tada bila atmosfera igrati kontra Derby Countiya koji je bio prejak tih godina.emil02in je napisao/la:Velez-Derby county.stampy je napisao/la:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ma sve osim pobjede veleza je namjestaljka...WakaFlocka je napisao/la:Upravo sam cuo od jednog igraca Sarajeva da je Osim rijesio dvicu danas.. Iskreno se nadam da ce ga Rodjeni demantovati i da je ovo samo jedna u nizu gradskih i ljubomorskih prica.
Forza!
Od vas i krecu sve te price vec godinama.WakaFlocka je napisao/la:Upravo sam cuo od jednog igraca Sarajeva da je Osim rijesio dvicu danas.. Iskreno se nadam da ce ga Rodjeni demantovati i da je ovo samo jedna u nizu gradskih i ljubomorskih prica.
Forza!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.