FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
50
20%
2. Borbu za Evropu
115
45%
3. Sredinu tabele
48
19%
4. Borbu za opstanak
40
16%

Ukupno glasova: 253

zeljodogroba
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljodogroba » 08 mar 2023, 23:54

LegendaIvica je napisao/la:
08 mar 2023, 23:46
Haris Medunjanin je kazao za ESPNnl da zeli da se vrati u BIH i da postane trener kako bi pomogao mladim talentima. Volio bi bas nekad vidjeti Stilica i Medunjanina kao nase trenere.
Stila ko Arteta, malo i lice :cool: :cool:

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 09 mar 2023, 06:53

Fala bogu da vidim da su navijaci napokon progledali da vide da Volim Zelju nije dovoljno da budes trener.Hajmo zajedno volit Zelju ali mojne da imamo ista sa istim.Nismo za to kvalifikovani.Nek on nije izgubio derbi a sto nema igre ma nadoce ima vremena.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 09 mar 2023, 07:32

Nema Galica.
Nema Dzenisa.
Kuhar mora nesto kašikom čorbali napraviti.

Opet trenira strogocu, sad je zrtva Drina. Znaci Kuhar na svaki moguci nacin steti klubu. Drinu s klupe mozes malo trasu prodati.
Ponizavanje Stilica i Are sa onih par minuta je dno dna.
Sve ce biti vise ljudi protiv Kuhara jer nije za Želje.

Nemam nista protiv uprave ali ako podrzavaju ovog muflona Sablju onda su isti kao i on.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 09 mar 2023, 09:00

Kako ne shvaćaju neki ovdje i ja sam prvi da se Sablja smijeni, ali on je dogovorio s klubom da ukoliko ne izbori evropu na kraju sezone napušta klub, tj. dobija otkaz. Do tada ga nam je trpiti...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 09 mar 2023, 09:08

kolezeljovac je napisao/la:
09 mar 2023, 09:00
Kako ne shvaćaju neki ovdje i ja sam prvi da se Sablja smijeni, ali on je dogovorio s klubom da ukoliko ne izbori evropu na kraju sezone napušta klub, tj. dobija otkaz. Do tada ga nam je trpiti...
Čuj dogovorio s klubom uslove svog otkaza :rol:
A klubu ne smiju ništa jer su dogovorili.
Ako ne dobije slogu treba otkaz dobiti, mi ako se ne plasirani u evropu, možemo ključ u bravu staviti, neće nikakav investitor doci
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 09 mar 2023, 09:08

Znači, rizikujemo i čekamo da eventualno ispušimo to i te pare u situaciji gdje nam je i marka bitna pa će onda on da ode, fino.
Rodjeni su pitarske picke!

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 09 mar 2023, 10:39

Sabljine instrukcije in a nutshell: MEEEEKAAAA, COCAAAAAA, ARAAAAAA, JAŠAREEEEE, HAJCAAAAAA, KRPAAAAAA

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 09 mar 2023, 10:51

drzgemboadislic je napisao/la:
09 mar 2023, 10:39
Sabljine instrukcije in a nutshell: MEEEEKAAAA, COCAAAAAA, ARAAAAAA, JAŠAREEEEE, HAJCAAAAAA, KRPAAAAAA
Ti si pravi kapacitet nema sta. Kako dečko.pise smislena postove,svaka cast. Nešto slično ko tvoje instrukcije. Edis,otjerst Edisa. Sablja, mulalic, sta reci isti si ko Sablja.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 09 mar 2023, 10:54

Muftić
Kosorić Drina Cocalić Jašarević
Mekić Hodžić
Drljo Stilić Santos
Krpić
Zašto ubaciti prirodnog beka, kad Kosorić može pokriti poziciju ?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 mar 2023, 10:57

Edis je sada pod velikim pritiskom, dovelo mu se sta je trazio i gdje je skripalo tako da nema vise izvlakuse pita od 3 KM i treba mi Mesi da dobijem Leotara.
Mogao se vaditi na realizaciju jesenas jer je bilo opravdano, ali evo imas Krpica a nisi mu u 5 utakmica centrirao 5 lopti gdje je najjaci. Krpa je sidras, nije njegovo da ganja i radi presing, on je najbolji nakon prekida ili centarsuta. Pokojni Oda je to fino demonstrirao u jesen 2018 godine kada su Pavic i Sinisa ubili sa centarsutevima a Krpa sa golovima.
Danas kod Edisa on nema nikakvu ulogu, pokusava se da primi loptu i eventualno proslijedi na krilo ali slabo. Naša krila nemaju lopti jer nema sredine da im distribuira loptu.
Sa druge strane imas Armina koji je nespreman to se vidi iz aviona ali koji je drugaciji igrac od Kripca, on nije statista i za njega moras osmisliti akciju gdje bi mu se stvorila pozicija za sut, sto on i ovakav van forme za nase uslove odlicno radi.
Edisova ideja sa 4-5-1 bi trebala biti da se krila i bekovi duplaju i da ide centarsut na Krpu, odnosno u slucaju kontre da Krpic bude taj koji ce proslijediti loptu lijevo ili desno zavisi od pozicije.
Nasi bekovi nemaju centarsut jer ga ni ne treniraju.
Sredina je bez kreativca koji zna podvaliti loptu, a vidjeli smo da je Stilic na jesen imao 7,8 asistencija. I sada nema Stile nema ko dati pas.
Edis je cijele pripreme bacio u vodu jer nema nista uigrano, nemamo nikakav plan, a povrh svega naseg najopasnijeg igraca je drzao klupiranog na pripremama a isti mu sada guzove cuva.
Mi cemo sa ovakvim trenerom tesko do evrope, a uprava bi kao i u augustu/septembru MORALA opet informativini razgovor sa Edisom vezano za klupiranje Drine i guranje jarana. Aco je OK odradio ove dvije utakmice ali je sada vrijeme za klupu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 09 mar 2023, 11:14

Hulahopka je napisao/la:
09 mar 2023, 10:51
Ti si pravi kapacitet nema sta. Kako dečko.pise smislena postove,svaka cast. Nešto slično ko tvoje instrukcije. Edis,otjerst Edisa. Sablja, mulalic, sta reci isti si ko Sablja.
Da si ti igrač tebe bi vjerovatno dozivao sa "glupane" ili "majmune"

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 09 mar 2023, 11:25

1921boy je napisao/la:
09 mar 2023, 09:08
Znači, rizikujemo i čekamo da eventualno ispušimo to i te pare u situaciji gdje nam je i marka bitna pa će onda on da ode, fino.
Valjda i rizikujes ako ti dodje novi strucni stab u ovom momentu. I to je itekako rizik, jos bi ti se dodatno stvorila podjela izmedju navijaca, javilo bi ti se 2-3 bivsa igraca, mozda neki i trener koji bi rekao da se nepravda napravila Mulalicu itd. I to sve utice na atmosferu i treba se uzeti u obzir. Da imas neku garanciju da bi imali bolje rezultate od ovog sto trenutno imamo bilo bi dosta lahko, ali tako nista ne funkcionise.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 09 mar 2023, 12:32

Muftic--
Kosoric-Drina-Cocalic-Jasarevic
-Mekic- Hodzic-
Drljo-Stilic-Santos
---Amoah----

Volio bih vidjeti ovakav napad u nedjelju, kad su van forme i Ara i Krpa.
A opet cisto sumnjam da ce Stilic igrati od pocetka..

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 09 mar 2023, 13:36

09 mar 2023, 11:14
Hulahopka je napisao/la:
09 mar 2023, 10:51
Da si ti igrač tebe bi vjerovatno dozivao sa "glupane" ili "majmune"

Da si ti neki pametnjakovic možda bi otjerali Mulalica,ovako ko krava muči po temi svaki bogovetni dan..mhuu mhuu mulalic mhuu mhuu.

Kako krava ulazi u štalu,tako popusliczgembo ulazi na temu kluba za kojeg šator navija. Muuuuu muuuuu muuuu

LegendaIvica
Kontakt:

Post Postao/la LegendaIvica » 09 mar 2023, 13:51

@MocMahale444 de malo odgoji svog sina ide nam svima na kur.ac

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 09 mar 2023, 14:35

Nas sef strucnog staba je fudbalski izuzetno glupa osoba koja vise od godinu dana prezentira svoju viziju fudbala, tzv. hrkljus. Igra od koje se navijacima povraca, bukvalno je nebitno ko je protivnik, hrkljus je zagarantovan.

Pored toga tom istom "treneru" su dovedeni dobri igraci za ovu ligu i vise ne pije vode prica o bureku od 3 KM, dok isti lik ima platu par hiljada KM. Jedan od problema je sto on ne zna da izvuce najbolje iz tih igraca jer je bas glup. On misli da ce urlicima Krpaaa, hajdeeee Krpaaaa, taj isti Krpic nesto uraditi na terenu, a ne shvata da nemas nista od Krpica, ako si mu dao zadatak da se on vraca po loptu, na centru. To je samo jedan primjer koliko je "trener", glup i ogranicen.

Imamo upravu koja ne pravi nove dugove ali su ograniceni poput sefa strucnog staba. Ljudi gledaju ovaj hrkljus i ne reagiraju jer jednostavno ne znaju sta bi uradili. Ne smiju dati otkaz Mulalicu jer su ograniceni i nesposobni da dovedu nekog boljeg..

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 09 mar 2023, 14:52

Brkooo je napisao/la:
09 mar 2023, 14:35
Nas sef strucnog staba je fudbalski izuzetno glupa osoba koja vise od godinu dana prezentira svoju viziju fudbala, tzv. hrkljus. Igra od koje se navijacima povraca, bukvalno je nebitno ko je protivnik, hrkljus je zagarantovan.

Pored toga tom istom "treneru" su dovedeni dobri igraci za ovu ligu i vise ne pije vode prica o bureku od 3 KM, dok isti lik ima platu par hiljada KM. Jedan od problema je sto on ne zna da izvuce najbolje iz tih igraca jer je bas glup. On misli da ce urlicima Krpaaa, hajdeeee Krpaaaa, taj isti Krpic nesto uraditi na terenu, a ne shvata da nemas nista od Krpica, ako si mu dao zadatak da se on vraca po loptu, na centru. To je samo jedan primjer koliko je "trener", glup i ogranicen.

Imamo upravu koja ne pravi nove dugove ali su ograniceni poput sefa strucnog staba. Ljudi gledaju ovaj hrkljus i ne reagiraju jer jednostavno ne znaju sta bi uradili. Ne smiju dati otkaz Mulalicu jer su ograniceni i nesposobni da dovedu nekog boljeg..
brat moj isto misljenje imam ,ono sto je nama trenutno najbitnije u ovom momentu jeste da NASTAVIMO SA MAKSIMALNOM PODRSKOM ,da ljudi iz uprave sjednu sa Stilicem ,Cocalicem (ovim iskusnijim igracima ) da vide da li oni jos uvijek daju podrsku Mulalicu ,bez obzira koliko ne volim ovog Mulalica ali ovo sto Ara radi je odvratno i potvrdio je ono cega sam se bojao a to je da je bomba za ekipu .Najbitniji nam je sada mir u svlacionici jer nam se je Evropa otvorila ,moramo sve uciniti da je izborimo.Ako igraci misle da je ok Mulalic neka ostane do kraja i da mi nastavimo sa podrskom kao zadnje 2 sezone i da pokusamo Evropu izboriti .

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 09 mar 2023, 14:55

A sta to Hodzic radi nek mi neko objasni
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 09 mar 2023, 15:09

Ima tu i Bekric. Ne vidim razlog sto bi trebali navijaci da igraju njegovu ulogu. Ah da, zato sto se u BiH svako mijesa gdje ne treba
Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 09 mar 2023, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 09 mar 2023, 15:09

U Doboju ce vjerovatno ponovo biti izbij nabij,teren ce biti los,sudjenje malo prema domacinu,mi tu utakmicu MORAMO dobiti!
Siroki ima tesko gostovanje Posusju

Bender Sehic Jasarevic Drina Cocalic Mekic Hodzic Stilic Santos Drljo Hodzic
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Hrammm1921 i 16 gostiju.