FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordopoeta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordopoeta » 27 dec 2018, 20:53

robertkosar je napisao/la:
bordopoeta je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:

Molim te da mi kazes ko je Rundo(zaisa ne znam)Hvala. :thumbup:
Izvini što ti odmah ne odgovorih, mislio sam da znaš i da me zezaš. Pa, evo, iako možda zezaš, nema veze, odgovoriću. Prvo, nije Rundo, nego Runda -
to mu je prezime, a ime mu je Nedim. Ima pekaru u ul. koja se zvala Nemanjina, u blizini medicinskog fakulteta. Otac mu Meho, bio taxista na štandu kod Katedrale, vozio Mercedesa i čitav život se vrtio oko FKS. Salko Muhić, zv. "Š-upak" ga je angažovao da vozi sa njim fudbalske sudije, kada bi mi bili domaćini, na večeru. Bio je to jedan, blago rečeno, jedna sirovina. E, preko tog Salke - š...a on je izdejstvovao da njegov Nedim trenira u mlađim kategorijama našeg kluba, međutim, bez nekog zaapaženijeg uspjeha. I taj Nedim ti je nekakav menadžer a la onaj sin od mesara Mujanovića i veoma blizak jaran Husrefa, preko kojeg nekada uspije i uhljebiti nekog igrača u našem klubu (npr. Tucaković). Ostaj mi zdrav i debeo :salut:
Rundo saro ili runda meni isto. Kao sto su u ajduku bili kuci, garo i ostala scenad :shifty:
A dobro ti napomenu tog Kucija (pisao se sa dva z - Kuzzi). Vinko Kuzzi, talijanskog porijekla i veoma solidan desni bek. Bio je i kodRijeke Brnjac - on nam je prekinuo karijeru Hasetu na Kantridi, teško ga povrijedivši, kojom priliokom mu je kramponima iskinuo (baš bukvalno) čitav mišić u listu noge i naš Hase više nije nikada zaigrao.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 27 dec 2018, 22:02

"Imao sam teško djetinjstvo. U jednom trenutku bio sam klinički mrtav"

Nihad Mujakić je dugogodišnji član FK Sarajevo, počeo je u Školi fudbala Asim Ferhatović-Hase da bi onda preko Akademije FK Sarajevo stigao do prvog tima.

Za kratko vrijeme posao je miljenik navijača, zbog svoje borbenosti i požrtvovanja na terenu, karakteristika koje navijači najviše cijene.

Dobre partije tokom jesenjeg dijela prvenstva nisu prošle nezapaženo, pa se tako prema pisanju medija našao na meti mnogih evropskih klubova.

Ipak, u razgovoru za naš portal otkriva da je trenutno samo fokusiran na FK Sarajevo i na sve ono što njega i njegove saigrače čeka u proljetnom dijelu prvenstva. Kako nam je rekao nastupati za voljeni tim za njega predstavlja ostvarenje sna.

U razgovoru smo se dotakli i nekih teških trenutaka koje je proživio u svom djetinjstvu.

http://soource.ba/mobile/clanak/Admir/484250 (Izbrišite jedno 'o')
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 27 dec 2018, 22:13

fino je bilo večeras u hotelu hills

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 27 dec 2018, 22:54

Pitaristok je napisao/la:fino je bilo večeras u hotelu hills
Bilo nas je više nego na utakmicama :kralj:

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 28 dec 2018, 01:17

Denchi je napisao/la:
hlive je napisao/la:
Denchi je napisao/la: istom logikom je produkt Žihlave onda? :urnebes: :rol: :clap:
jer je nastavio u njihovom OP poslije vas?
Neozbiljan si. Zapitaj se onda istom logikom koliko produkata akademija FK Sarajevo ima. Koliko igraca ste pokupili sa strane sa 14-15-16-17 god itd Ako netko prođe kategorije mlađih kadeta ili od kadeta i juniora neke skole te se prezentira i kompletira do određene granice kroz prvu momcad naravno da je produkt te skole. Pogotovo ako prođe kadetske odnosno najosjetljivije, najteze i najzahtjevnije juniorske selekcije.
Al eto misli sto god zelis
neupućen si
pod 1 - vi nemate Akademiju, stoga ću zanemarit ovo bunilo gdje poistovjećuješ OP i Akademiju(ti pogoni su suprotni jedni drugima)
pod 2 - ako je otišao u bolji klub(tj.OP boljeg kluba) dakle valjao je logičan zaključak, što pobija tvoj post od ranije "da je valjao da bi ga doveli" ;)

i molim te piši dalje na temi predviđenoj za nenavijače mog kluba :wave: :kafa:
Denchi, ciji je produkt Mujakic?
Sabrine mi moje!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 28 dec 2018, 01:25

Ne yebe Denchi živu silu.. :D

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 28 dec 2018, 01:54

Denci zlocinac a ne heroj :mrgreen:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 28 dec 2018, 08:52

Pitaristok je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:
damir_82 je napisao/la: Ni Miske nije bio Miske sa 21.. :)
Napisao sam stotine postova ,a htjeo reci sto ti rece u 7 rijeci. Dajmo vremena Sabanovicu,Mustaficu,Resicu ,Kurdicu,... i bit ce Misimovica.
ma meni je smijesno poredit ga sa misketom,
miske je sa 21 bio glavni u bohumu
a ovaj u školi, sto ne znaci da moze explodirati u 23/4 recimo
Naravno da nema smisla porediti ga, ali samo istine radi ističem da ni Miske nije bio sa 21 godinom to što je postao kasnije, niti se moglo to naslutiti..
I sa 22 je tek stigao u Bochum i nije baš odmah bio glavni igrač..
Što se tiče ovog "Amera", nek Husref procijeni.. On odgovara za rezultate..

benko1946
Kontakt:

Post Postao/la benko1946 » 28 dec 2018, 12:13

Belosevic28 ja ti upravo rekoh sto Bojo igra DMF u MDK,njega i malog Nikolica Musija hoce da tusnee.....jbt ti kolko ga izvika pomislit cemo da je Redondo,na nasu ekipu nikakav upgrade iskreno...

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 28 dec 2018, 12:19

Tek sad viđo onaj dio sa skupštine anamo onih, šta vele, neće oni osvojiti, bolje zrinjski nego cigani :urnebes: :lol:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 dec 2018, 12:31

BordoSarajevo je napisao/la:Tek sad viđo onaj dio sa skupštine anamo onih, šta vele, neće oni osvojiti, bolje zrinjski nego cigani :urnebes: :lol:
Ma ono nije Skupstina,ono je seljačko sijelo likova kojim nije bitno sta i kako ce skretnica,vec je važno samo odrpati lovu i sprijeciti da Sarajevo bude prvak

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 28 dec 2018, 12:48

benko1946 je napisao/la:Belosevic28 ja ti upravo rekoh sto Bojo igra DMF u MDK,njega i malog Nikolica Musija hoce da tusnee.....jbt ti kolko ga izvika pomislit cemo da je Redondo,na nasu ekipu nikakav upgrade iskreno...
Igra DMF jer mu je to prirodna pozicija jos od juniora sto ti je i potvrdio navijac sirokog ciji junior bio.
Nesto nezz da sam ga izvikao, samo kazem da je talenat.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 28 dec 2018, 14:14

Ako Beli potencira da ga dovedemo, onda definitivno NE ! :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 dec 2018, 15:23

Pa i ne bi bio upgrade na trenutnu ekipu, nekako je više tu recimo ako Aduka ode
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 28 dec 2018, 15:24

Stroj1946 je napisao/la:Ako Beli potencira da ga dovedemo, onda definitivno NE ! :kafa:
To onaj menadzer?! Zabraniti mu pristup klubu, uhljeb...

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 28 dec 2018, 15:35

belosevic28 je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Ako Beli potencira da ga dovedemo, onda definitivno NE ! :kafa:
To onaj menadzer?! Zabraniti mu pristup klubu, uhljeb...
:mrgreen:

Ma ne vjerujem da bi on donio neku značajnu promjenu. Nama tu treba neko baš jak. Ja bi opet nekog afrikanca zaganjo na ljeto. Dovest Adukoru konkurenciju (ako ostane).

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 28 dec 2018, 15:42

Ma dovoditi nekog bas jakog ako adukor ostane je vec gomilanje. Ako svi ostanu realno u vezi nam niko nije i potreban.
Osim Misimovica novog :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 dec 2018, 15:45

Podjelom paketića završena novogodišnja bajka!

slika

Podjelom paketića okončana je novogodišnja bajka! Bordo paketići podijeljeni su najmlađim navijačima sinoć u hotelu Hills. Veliki broj djevojčica i dječaka kojima je bordo boja u srcu imali su priliku družiti se sa prvotimcima, pjevalo se i plesalo, a na kraju su otvoreni i paketići.

Upriličena je i interaktivna predstava u kojoj su mališani učestvovali svojim odgovorima, a posebno oduševljenje kod najmlađih izazvao je dolazak Bordo Djed Mraza. Prvotimci Amer Dupovac, Haris Handžić i Nihad Mujakić razgovarali su, slikali se i igrali sa prisutnima.

slika

„Sretan sam što imamo ovako veliki broj najmlađih navijača. Nadam se da su se mališani lijepo proveli i da se vidimo na proljeće na Koševu“, rekao je Haris Handžić.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 28 dec 2018, 15:47

Lijepa vremena su došla.. Sad ovo bezveze bez FKS, smori ova zimska pauza, a prije molili boga da dođe zima, da ne gledamo onu patnju u režiji svakakvih bolida.
:D

Nije ni januar, ja se zaželio pravo one lijepe igre i tekmi. Samo da nas ne razočaraju u nastavku sezone.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 28 dec 2018, 15:49

belosevic28 je napisao/la:Ma dovoditi nekog bas jakog ako adukor ostane je vec gomilanje. Ako svi ostanu realno u vezi nam niko nije i potreban.
Osim Misimovica novog :D
Ovi ti je vezni red na ljeto: Stanojevic, Mustafic, Crepulja, Adukor (?) i Rahmanovic. 4 + 1 vezna, treba tu jos jedan za rotacije. Konkurencija je majka ba. Nek se fajtaju za mjesto :mrgreen: Nadam se samo da se zayebavaju u vezi sa onim Jahicem :?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, rimljanin90, Tatamata1946 i 26 gostiju.