FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 02 avg 2019, 13:36

@Osim obecali ti Bingo i ti odmah klubu ledja okrenuo. Valjal to tako?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 02 avg 2019, 13:40

irfo je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Info iz prve ruke: tamnoput je.
Evo jos jedan info, ja i @braco smo udruzili snage, i stize iz zajednicke agencije koju smo osnovali, zakopali smo ratne sjekire, a sad cemo da punimo klub sa nasim igracima :cool:
Poslije ovog ujedinjenja, Zuban i Hrapa mogu samo igrače Vrbanjuše i sličnih uzimat.

Manijaci19871921
Kontakt:

Post Postao/la Manijaci19871921 » 02 avg 2019, 13:40

Ko god poznaje Štilića i ko je barem malo gledao njegove igre, smatra da je mogao i puno više i da je jednostavno nevjerovatan talenat.
"Semir je zaista majstor fudbala, prava desetka i bilo je uživanje igrati s njim. To je najbolji igrač s kojim sam igrao u karijeri i malo ko ima takvu tehniku. On je napravio izuzetnu karijeru, ali naravno da je mogao još više. No, to ne može sam on da odluči, postoji još dosta kockica koje trebaju da se poslože. Ipak, kako god, mislim da je ostavio ogroman trag u Poljskoj, najbolji je stranac koji je tamo igrao i mislim da je napravio ogromnu i zavidnu karijeru"
Artjoms Rudnevs je davao dva-tri gola po utakmici, on je došao kao zamjena za Lewandowskog, a onda sam trebao ja da ga naslijedim jer su ga planirali prodati i nekako su mene spremali. Međutim, Rudnevs se duže zadržao, davao je golove kao na traci. Štila (Štilić, op.a) im je sve golove namještao, a taman kada je došao red na mene, on ode. Semir je doslovno štimao golove i Lewi i Rudnevsu, imao je mnogo asistencija i uvijek sam se zezao kako je otišao u Ukrajinu baš onda kada je trebao da mene 'pogura' asistencijama. Da je ostao, vjerovatno bi i meni bilo lakše, možda bih i ja stopama Lewe (haha)".

Vojo Ubipitar...

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 avg 2019, 13:42

braco je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Evo jos jedan info, ja i @braco smo udruzili snage, i stize iz zajednicke agencije koju smo osnovali, zakopali smo ratne sjekire, a sad cemo da punimo klub sa nasim igracima :cool:
Poslije ovog ujedinjenja, Zuban i Hrapa mogu samo igrače Vrbanjuše i sličnih uzimat.
Ne moze nam ni profa Husaric nista :cool:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 02 avg 2019, 13:42

Hoce li biti live taj press :pray:
Cuva Bog Zelju svog!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 02 avg 2019, 13:45

Manijaci19871921 je napisao/la:Ko god poznaje Štilića i ko je barem malo gledao njegove igre, smatra da je mogao i puno više i da je jednostavno nevjerovatan talenat.
"Semir je zaista majstor fudbala, prava desetka i bilo je uživanje igrati s njim. To je najbolji igrač s kojim sam igrao u karijeri i malo ko ima takvu tehniku. On je napravio izuzetnu karijeru, ali naravno da je mogao još više. No, to ne može sam on da odluči, postoji još dosta kockica koje trebaju da se poslože. Ipak, kako god, mislim da je ostavio ogroman trag u Poljskoj, najbolji je stranac koji je tamo igrao i mislim da je napravio ogromnu i zavidnu karijeru"
Artjoms Rudnevs je davao dva-tri gola po utakmici, on je došao kao zamjena za Lewandowskog, a onda sam trebao ja da ga naslijedim jer su ga planirali prodati i nekako su mene spremali. Međutim, Rudnevs se duže zadržao, davao je golove kao na traci. Štila (Štilić, op.a) im je sve golove namještao, a taman kada je došao red na mene, on ode. Semir je doslovno štimao golove i Lewi i Rudnevsu, imao je mnogo asistencija i uvijek sam se zezao kako je otišao u Ukrajinu baš onda kada je trebao da mene 'pogura' asistencijama. Da je ostao, vjerovatno bi i meni bilo lakše, možda bih i ja stopama Lewe (haha)".

Vojo Ubipitar...
Šteta za Štilića što nije nikad zaigrao u ligama petice, sigurno je imao potencijal za to. Sjećam se da u novinama se provlačilo da je Gladbah baš bio zagrizao za njega, bilo je garant još nekih klubova zainteresovanih za njega. Ne mogu se sjetiti baš razloga zašto nije napravio korak više u karijeri poslije Lecha.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 02 avg 2019, 13:47

Lukaku? :hmmmmm:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 avg 2019, 13:47

Nemoj se opustiti Irfane poslije ovoga, ima nas koji pamtimo :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 02 avg 2019, 13:48

Raonffa je napisao/la:Nemoj se opustiti Irfane poslije ovoga, ima nas koji pamtimo :kafa:
:rol:

Edit. Raja, vi koji niste, ispostujte za avatar ovo par dana. Hvala. #svizajedno
Zadnja izmjena: Dokoljenko, dana/u 02 avg 2019, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 02 avg 2019, 13:50

braco je napisao/la:
Manijaci19871921 je napisao/la:Ko god poznaje Štilića i ko je barem malo gledao njegove igre, smatra da je mogao i puno više i da je jednostavno nevjerovatan talenat.

Vojo Ubipitar...
Šteta za Štilića što nije nikad zaigrao u ligama petice, sigurno je imao potencijal za to. Sjećam se da u novinama se provlačilo da je Gladbah baš bio zagrizao za njega, bilo je garant još nekih klubova zainteresovanih za njega. Ne mogu se sjetiti baš razloga zašto nije napravio korak više u karijeri poslije Lecha.
Sa loptom majstor. Za lige petice bile su mu potrebne, po mom mišljenju, malo bolje motoričke sposobnosti.I menadžer naravno.
💩💩

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 02 avg 2019, 13:50

LjoZee je napisao/la:@Osim obecali ti Bingo i ti odmah klubu ledja okrenuo. Valjal to tako?
Ja to za dobrobit kluba :stop:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 02 avg 2019, 13:52

Dobra treća garnitura. A mogla bi se često koristiti zbog sličnosti prva dva.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 02 avg 2019, 13:52

Sory za off. Hvala.

Mi smo Željini Željo je naš! #svikaojedan
Dokoljenko je napisao/la:

Kako staviti avatar?

https://i.gyazo.com/34477f45482ab16edf2 ... 451df8.png

Taj link i onda tamo gdje pise velicina stavite 100 100
Da vam bude velik kao meni :mrgreen: :rol:

By @Irfo
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 02 avg 2019, 14:11

Počeo press za tekmu sa Amarom i Erićem kada odjednom dolaze i prekidaju press Štila i predsjednik. :lol: :lol:
Dolazi Štila da se rukuje sa Amarom. :clap: :clap:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 avg 2019, 14:11

slika
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 avg 2019, 14:12

Tri godine :salut:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 02 avg 2019, 14:13

I zvanicno! :tokralju:

idevlak
Kontakt:

Post Postao/la idevlak » 02 avg 2019, 14:13

LjoZee je napisao/la:slika
Semire :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 02 avg 2019, 14:13

:ljepota:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 02 avg 2019, 14:13

slika

slikaslikaslikaslikaslikaslika

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.